- 3 Aralık 2007
- 998
- 11
-
- Konu Sahibi EU3
benim kaynanamda öyle çok rahat bir kadın
biz nikah yapacaz onlar tatillere gitti
ama ben onlara alıştım
bakıyorumda diğer çoçuklarına karşıda öyleler
mesafeliler
bundan dolayı anlayışla kaşılıyorum yaptıkları herşeyi
yaşamları böyle
çoçukları hep halletmiş işlerini düğünlerini
kadın alışmış tabi.
çok şükür en azından alıma satıma karışmıyor.
hiç birşeye karışmadığı gibi.
heyecanla bekliyorum gelinlik resimlerinizi arkadaşlar.
ya bunlara pes diyorum artık:uhm:......al birini vur ötekine.klava:..
evet canım görüşemiyoruz bayadır...ankaradan sonbahar gelinleri bi ara toplanalım canım ya...şu işler bi bitsin....bi ara ayarlayalım,görüşelimŞeniz....:teytey:
mrblar hepimizde aynı heycean ve tatlı telaşların olması negüzelya inşallah bir ömür boyu mutlu,huzurlu,sağlıklı sıhhatli yuvalarımız olur..benimde düğünüm 1 KASIM cumartesi akşamı çook heycanlıyım aynı zamanda telaşlı..)) geçen cumartesi mobilyacıları filan gezdik fikir edinelim diye ama birtürlü karar veremiyorumya gezdikçe dolaştıkça kafa karışıyo birsürü çeşit ve model var şaştım kaldım ama salonu klasik oturma odasını spor renkli cıvıl cıvıl yapmayı düşünmeye başladım:)) arkadaşlar size bişey sorucam bu sene gelin saçlarında ne moda saçıma taç mı taktırsam,çiçek mi yoksa sade duvak mı olsa aralarında küçük taşlar karar veremiyorum siz ne düşünüyosunuz gelin başı olarak..??
hayatım iyide insan meraktamı etmez...ne yapılıyo,nasıl yapılıyor diye....hiçççççç....sanki komşunun cocugu evleniyoooor:icecream:....kadın rahat...(benimki yani)
cnm varmı pekı senın apartmanda kıralık hala hem gorusuruz aynı bınada ıkı yenı gelınnn ne guzel olur bızde baktık o cıvarlarda hatta kontrat bıle yapmak ıcın gıttık ama evın bır suru kagıt ıslerı cıktı vazgectık
çakırgözlü haklısın canım ben de bir şekilde sineye çekebiliyorum ne yapayım görgüsü bu kadar diye ama annem çok takıyor üzülüyor. ben de duruma göre davranmaya çalılşıyorum onlar bana yapmazsa ben de onlara yapmam bekleyemezler benden fazla birşey diyorum. Sen uzağa da gidecekmişsin dikkatli ol bence kendinden fazla verme çok iyi niyetlisin anladığım kadayıyla. insan sürekli kendinden veremez karşındaki büyüğün dahi olsa
KIZLAR BU TOPLANMA İŞİDE ÇOK GÜZEL Bİ FİKİR OZİCİM ŞU TELAŞLARI Bİ ATLATLIM BÜTÜN ANKARALILAR ŞÖLE Bİ TOPLANALIM:1hug:
kıskandım sizi ya bend ekatılmak isterdim
ama ben çok uzaktayımmm:
GÖNÜL İSTERKİ HEP TOPLANALIM AMA OLSUN BE GÜZELİM BİGÜN YOLUN DÜŞER BELKİ a.s.
evet hayatım aynı öneride bende bulundum....bekleriz....toplanalım ankaralı güzeller ama dersenizki evlerimize yerleşelim öyle toplanalım o da olur.
wala uzaktaki arkadaşlar da ankaraya yolu düşerse eğer misafir etmekten mutluluk duyarım.
hayatım dünya küçük ...kiminle nerde ne zaman karşılaşılacagı belli olmaz...belki yolun düşer....bekleriz...ev cok....ben yoksam ela evde o yoksa mız mız kesin evde....kaydirigubbakcemile2inş. canım çok isterim.
ben hataya gelin gidecem
ankara biraz uzak gözüküyor
belki kısmet olur.
KIZLAR BU TOPLANMA İŞİDE ÇOK GÜZEL Bİ FİKİR OZİCİM ŞU TELAŞLARI Bİ ATLATLIM BÜTÜN ANKARALILAR ŞÖLE Bİ TOPLANALIM:1hug:
başlayalım hayatım....ozicelcius çağrına katılıyor gönülden destekliyorum. kış oturmalarına başlayalım.
yaralım üzülme bitanem ya...gecer inşallah olumlu düşün....Arkadaslar,
hepinizi çok çok ozledim ama bi turlu yazma firsatini bulamadim
soyle bi sayfalari gezindim,
kaynanadan bahsedilmis, ahh ahh..içimi bi doksem suralara allahim yarabbim...
hem ilgisiz, hem fesat, hem kiskanç, hemde su son gunlerde beni iyice soguttu, ailemide soguttu, hatta bi o degil eside,...offffffff
hazirliklarimin devamini, gelinligimi, fotosunu hepsini pazartesiye birakiyorum cunku firsatim olmadi babamdan dolayi biliyorsunuz
bende bu arada....jinekologa gittim...dogum kontrol hapi istemeye, ve gittigimde kotu bir surprizle karsilastim, iki yumurtaligimda da kist varmis maalesef,
4 hafta sonra yine randevum var, tekra rekografi çekilecek, bakalim dogum kontrol hapim kistleri yok edecekmi...insallah duserler ameliyat olmak istemiyorum kizlar...
:-((