- 3 Aralık 2007
- 998
- 11
-
- Konu Sahibi EU3
hayatım cok gecmeden ayarlayın bi yerler...yer bulamayabilirsiniz....benim hazırlıklar tam gaz...evimin tadilatı bitti zaten biliyosun,temizlikte yapıldı,parca parca büyük eşyalar giriyor ve yerleştiriyoruz....gelinlikte ayın 1 inde provam vardı gittim,henüz işlemeler yok ortada tabi ki,ikinci provamda 24 ünde bakalım ne olcak...onun dışında aynı...kayınvalidemler yemege geldi ramazanın ilk günü kadın yine aynıydı malum....oturdu oturdu gitti,ilginçti yani...
offffffffff ya bır turlu ev bulamıyoruz bır evımızı bulsakda esyalarımın fotolarını koysammmmmm ama erdemın aılesı saolsun her baktıgımız eve bır kulp buluyorlar
kızlar ank olan arkadaslar bız yenı bına kıralık arıyorz 400 /425 cıvarı ust katlarda etlık ve cıvarı varsa bıldıgınız yardımcı olursanız sevınırm
bende aşkıma öyle diyorum tatlım bakalım hayırlısı artık...
ne güzel eşyalarda gitmeye başlamış benimde köşe takımımı yerleştirmişler diğerleri içinde beni bekleyin dedim bidaha iş olmasın diye kısmetse 16 eylülden sonra sakaryada olacağım bayrama kadarda kalmayı düşünüyoruz devremülkümüz var kuzulukta o arada da evime gider gelir eksikleri tamamlarım diye düşündük ...
gelinliğinin astar kalıbını mı denedin yoksa kumaşlı olanımı canım ama en azından bişeyler çıkmıştır ortaya ay inşallah içine siner ...
kayınvalden hakkında yorum yapamayacağım canımcım ne yapmaya çalışırlar bilmemki
biliyosun aynısından bende de var ve hatta yeni bişey söyleyeyim ramazanın ilk günü evi aramış ben yoktum annemlerle konuşmuş hiçbir şekilde düğün lafı yok yine ve yengem ne zaman geliyosunuz diye sorunca da belli olmaz bayrama gelemeyebiliriz demiş ve bayramdan sonraki haftada düğünümüz var biliyosun
aşkımda konuşmuyo annesiyle geçenlerde tartışmışlar ve aşkımın üstü kapalı anlattığına göre kadın oğlunun evlenmesini istemiyormuş :1shok: benimle mi alakalı diye sordum aşkımda hayır kim olursa olsun farketmiyo onun için diyo ve inan ne yapacağımı şaşırmış durumdayım biliyosun biz hazırlıklarımıza devam ediyoruz ablaları evle ilgileniyo hatta perdeleri orada yaptıracaktık vazgeçtiler sen istediğin yerde yaptır ama gelirken getir asalım dediler ve hala kayınvaldem ne zaman geliriz belli değil diyo ...
canımyaa başını şişirdim bende bir dokun bin ah işit gibi oldu :çok üzgünüm:
MIZMIZCIM SELAM CANIM ANKARA ETLİKTE OTURUYORUM BENDE EVİMİZİDE ETLİKTEN TUTTUK ESERTEPEDE ARADIĞIN FİYATLARDA YENİ BİNA ÇOK CANIM ORAYA BAKMANI TAVSİYE EDERİM BİZDE ORDAN TUTUK YENİ BİNA VE EVİMİZ ÇOK GÜZEL
kına kıyafetım buna benzıo ama gogus kısmı bole acık deıl bırde su grı kısmı benım taslı bole gogus altı bakır taslarla suslenmıs tullu
ekledigim resim demek senin kina kiyafetine benziyor hihoyyyt sevindim dogrusu..
ya ben senin gelinliginide merak ediyorum canim, kinada giyecegin kiyafetin ve gelinligin resimlerini ekleyemez misin buraya lütfen ?
ya bunlara pes diyorum artık:uhm:......al birini vur ötekine.bende aşkıma öyle diyorum tatlım bakalım hayırlısı artık...
ne güzel eşyalarda gitmeye başlamış benimde köşe takımımı yerleştirmişler diğerleri içinde beni bekleyin dedim bidaha iş olmasın diye kısmetse 16 eylülden sonra sakaryada olacağım bayrama kadarda kalmayı düşünüyoruz devremülkümüz var kuzulukta o arada da evime gider gelir eksikleri tamamlarım diye düşündük ...
gelinliğinin astar kalıbını mı denedin yoksa kumaşlı olanımı canım ama en azından bişeyler çıkmıştır ortaya ay inşallah içine siner ...
kayınvalden hakkında yorum yapamayacağım canımcım ne yapmaya çalışırlar bilmemki
biliyosun aynısından bende de var ve hatta yeni bişey söyleyeyim ramazanın ilk günü evi aramış ben yoktum annemlerle konuşmuş hiçbir şekilde düğün lafı yok yine ve yengem ne zaman geliyosunuz diye sorunca da belli olmaz bayrama gelemeyebiliriz demiş ve bayramdan sonraki haftada düğünümüz var biliyosun
aşkımda konuşmuyo annesiyle geçenlerde tartışmışlar ve aşkımın üstü kapalı anlattığına göre kadın oğlunun evlenmesini istemiyormuş :1shok: benimle mi alakalı diye sordum aşkımda hayır kim olursa olsun farketmiyo onun için diyo ve inan ne yapacağımı şaşırmış durumdayım biliyosun biz hazırlıklarımıza devam ediyoruz ablaları evle ilgileniyo hatta perdeleri orada yaptıracaktık vazgeçtiler sen istediğin yerde yaptır ama gelirken getir asalım dediler ve hala kayınvaldem ne zaman geliriz belli değil diyo ...
canımyaa başını şişirdim bende bir dokun bin ah işit gibi oldu :çok üzgünüm:
ÖZİCİM NASILSIN CANIM GÖRÜŞEMİYORUZ BAYADIR NE GÜZEL BAYAĞI AZALTTIN SENDE HAZIRLIKLARI GELİNLİĞİN UMARIM İSTEDİĞİN GİBİ OLUR TATLIM
JNAZCIM SEN NASILSIN TATLIM BALAYI KONUSUNDA BİZDE AYNI SİZ GİBİYİZ HALA Bİ PLAN YAPAMADIKkafamçokkarıştı