2008 sonbahar gelinleri paylaşım alanı !!

ozicelcius mekan çok güzelmiş canım Allah tamamını erdirsin.düğün içerde mi olcak dışarda mı?düğünüm yazın olsaydı kesin açık havada yapmak isterdim..

dirimcim canını sıkma bence gıdana da dikkat et madem zayıflık yakışmıyor sana, düğünde sağlıksız bir görüntü hoş olmaz. lens konusuna gelince astigmatlı lensler eskisi gibi kalın değil normal lensten bir farkı yok ancak astigmatlı lensi ilk kullanmaya başladığında gözün bir adaptasyon süreci oluyor onun için düğünden bir süre önce al ve kullanamaya başla. bir de eğer astigmatın çok yüksek değilse yani 1 dereceye kadarsa astigmatlı almana gerek yok

özicelcius ankaralısın sanırım düğün mekanı çok güzelmiş umarım istediğin gibi olur herşey düğününde

mekan çok güzelmiş canım
herşey gönlünce olur.inş.

Son düzenleme:

cok güzel ve ferah bir mekan:nazar :saç konusunda haklısın bende acık tenlıyım makyaj tamamda saç icin provada karar vericemm

ozicelcius mekan çok güzelmiş canım Allah tamamını erdirsin.düğün içerde mi olcak dışarda mı?düğünüm yazın olsaydı kesin açık havada yapmak isterdim..

hepimizi tamamına erdirsin canım.... hava güzel olursa teras kullanılacak eger soguk olursa iç mekan kullanılacak....

balo salonu çok güzelmiş..

ben buğday tneliyim..hangi rnek yaptırsam makyajımı karar veremedım :çok üzgünüm:

canım,haklısın zayıflık bana hiç yakışmadı.Hoş ölçümde alındı çoktan.1-2 kilo farketmez gelinlikte gerçi.inan hastalıklı gibi görünüyo yüzüm
çok teşekkür ederim lens ile ilgili verdiğin bilgiler.astigmatım 0.5 iki göz içinde.astigmatım yüzünden gözlük değiştirdim ben gözüm kuruyodu,kızarıyodu,rahatsız oldum.kalın değilse alırım.biran önce gidicem,randevu bile aldım.takması çok zor ya..tekrar sağol

ne demek canım
astigmat azmış bence direkt miyop al, takması filan da hiç zor değil ama dediğim gibi sona bırakma

Merhaba KK'nın sonbahar gelinleri , ben de sonbahar geliniyim.. 2 kasım 2008 .. aslında ekimde olucaktı ama bayram seyran, telaşeye gelmesin dedik....
inş her şey gönlümüzce olur güzeller..

Merhaba KK'nın sonbahar gelinleri , ben de sonbahar geliniyim.. 2 kasım 2008 .. aslında ekimde olucaktı ama bayram seyran, telaşeye gelmesin dedik....
inş her şey gönlümüzce olur güzeller..

hoşgeldin cnm aramıza hayırlıı ugurlu olsun a.s.

hosgeldın güneş :)

ee kızlar hazırlıklar ne alemde ben bir hafta sonra gidip evimi düzmeye baslıcam..

yok perde yok halı yok gleinlik yok damatlık yok sandelye flaan fılan derken inşallah 15 gün içinde bitirebilirz
:icecream:

gunes3 hosgeldin canım aramıza...jnaz nerdesin hayatım...arattın kendini valla....yarın gelinlik provam var,gerginim,telkinlerine ihtiyacım var....sumak benim evimin tadilatı bitti,temizligide bitti,eşyalar parca parca gelip yerleşiyo....davetiyem,mekan coktan hazır....yarında gelinlik provam var,2.prova.....sonrasında dinlenicem valla cok yoruldum....içini karartmak istemem ama nasıl yetiştiricen canım ya....

Kizlar merhaba
nasilsiniz hepiniz bakiyim ?? evettt ramazan ayina da girdik, hayirli olsun hepimize
dun babami çikardik hastaneden, kayinvalidemler geldiler (hiyyy)
bu haftasonu butun esyalar aliniyor, en azindan buyukleri
geriye kalan ivir zivir da haftaiçi yavas yavas yapilacak sanirim iki haftada biter alisveris

sizler nasilsiniz ? heyeca dorukta degilmi....

optum sizi kocaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…