slm arkadaşlar,yaralım çok geçmiş olsun.adına sevindim.eceww makyaj çok güzel.Takma kirpik takmış sanırım.Güzel durmuş.
kızlar ya dün provaya gittim.Gelinliğin üstü tam istediğim gibi.Tabi ben göğüs hizasını biraz yukarı çıkarttım farklı olarak.beli ve sağ belimin azcık aşağısına kadar drape.bel kısmı ince ama kalça kemiğim drapeden dolayı çok çıktı.gelinlikçi hallederim dedi ama:çok üzgünüm:Bide zayıfladığımdan yüzüm yanaklarım çökmüş dün gelinliğin içinde farkettim.
Allah sağlık versin tabi önemli olan o da,Eşek kafam keşke zayıflamasaydım diyorum.Hastalıklı gibi duruyorum.Cildim sapsarı.yüzüm çökmüş,saçımla başım dertte zatenBide gözlük aaa:roflol:
Numaralı lens alıcam ama kararsızım.astimatta var bende,astimatli lensler sert oluyormuş heralde.Kullanmasıda zormuş.
Neyseya çok yakındım sanırım.dedimya Allah sağlık versinönemli olan o...
ozicelcius mekan çok güzelmiş canım Allah tamamını erdirsin.düğün içerde mi olcak dışarda mı?düğünüm yazın olsaydı kesin açık havada yapmak isterdim..
özicelcius ankaralısın sanırım düğün mekanı çok güzelmiş umarım istediğin gibi olur herşey düğününde
mekan çok güzelmiş canım
herşey gönlümce olur.inş.
dirimcim canını sıkma bence gıdana da dikkat et madem zayıflık yakışmıyor sana, düğünde sağlıksız bir görüntü hoş olmaz. lens konusuna gelince astigmatlı lensler eskisi gibi kalın değil normal lensten bir farkı yok ancak astigmatlı lensi ilk kullanmaya başladığında gözün bir adaptasyon süreci oluyor onun için düğünden bir süre önce al ve kullanamaya başla. bir de eğer astigmatın çok yüksek değilse yani 1 dereceye kadarsa astigmatlı almana gerek yok
canım,haklısın zayıflık bana hiç yakışmadı.Hoş ölçümde alındı çoktan.1-2 kilo farketmez gelinlikte gerçi.inan hastalıklı gibi görünüyo yüzüm
çok teşekkür ederim lens ile ilgili verdiğin bilgiler.astigmatım 0.5 iki göz içinde.astigmatım yüzünden gözlük değiştirdim ben gözüm kuruyodu,kızarıyodu,rahatsız oldum.kalın değilse alırım.biran önce gidicem,randevu bile aldım.takması çok zor ya..tekrar sağol
Merhaba KK'nın sonbahar gelinleri , ben de sonbahar geliniyim.. 2 kasım 2008 .. aslında ekimde olucaktı ama bayram seyran, telaşeye gelmesin dedik....
inş her şey gönlümüzce olur güzeller..
hoşgeldin cnm aramıza hayırlıı ugurlu olsun a.s.
hic_Kes hosgeldin canım....