2008 sonbahar gelinleri paylaşım alanı !!

selam güzel gelinler. size yeni aldığım kahvaltı takımını göstermek istedim.

resizeje6.jpg

nasıl sizce?

merhaba kızlar ben de sonbahar geliniyim, kasım sonu düğünümüz. yazdıklarınızı okudum hemen hemen aynı şeyleri yaşıyoruz. gerçekten zor bir süreç umarım hepimizin gönlüne göre olur herşey.

slm kızlar dun gelınlıgımı aldım cok hos yapmıslar

orda anladım kı azıcık kılosu olanlar bıle guzel oluyor ama su korse gorevı yapan gelınlıklerde ve tek parca gelınlıklerde benım 5 kılo fazlalıııgım var korse gorevı yapan ve tek parca gelınlık aldım yanımdakıler cok zayıf gosterdı dedıler sıze tafsıyem kızlar

resim_20070121214345_353939235211.jpg
arkası sole sıkmalı gelınlıklerden yaptıtın veya alın cunku sıktıkca daha zarıf bır goruntu oluyor sımdı ylz sıktıkca ordan burdan portlemedımı dıye aklınıza gelecek emınım ama nedense olmadı oyle bırsey ben 40 bedenım ylz sıka sıka 38 oldu dedı bel fılan hem dahada ortaya cıkıo dar olunca kanburda durmuyorsunuz mecbur dımdık bır gelın oluyorsunuz

bu şekerimm ama daha degişik süsleri benımkının kalıcı olsun istedim
20.jpg
hihoyyyt
davetiyemmm
10911.jpg

kaydirigubbakcemile5
mız mız hayırlı olsun gelınlıgın
bizde iyice hızlandık davetiye,seker,balayı düğünle ılgılı çogu şey bitti bizde bittik tabııkafamçokkarıştı
ev yerlestırmeyı bitirtikmi yapıcak birşey kalmıyor gibi :Saruboceq: ALLAH hepimize kolaylık versıın:eek:

Son düzenleme:
zen@n cok şirinmiş kahvaltı takımın güle güle kullan...mız mız canım seninde gelinligin cok güzelmiş hayatım....ecevv seninde davetiyen cok hoşmuş hayatım...

güzellerimmm ben geldimmm :)
bugün kardeşime gitmiştik ablam ben ve bi akrabamız kardeşim evleneli 4 ay oldu ve herkes merak ediyo evini haftada bir ondayız nerdeyse:)
ben bugün çok mutluyum kızlaryaa köşe takımım gitti bugün evimize aşkım resimleri çekip gönderdi bayıldım resmen tam istediğim gibi oldu çok şükür biliyosunuz hazır almadığım için kafama takılıyodu nasıl olacağı içim rahatladı şimdi salon koltuklarımda eylülün ikinci haftası gelecekmiş kaydirigubbakcemile3
kızlar yaa insanın kendi evi olması ne güzelmişkaydirigubbakcemile2

güzellerimmm ben geldimmm :)
bugün kardeşime gitmiştik ablam ben ve bi akrabamız kardeşim evleneli 4 ay oldu ve herkes merak ediyo evini haftada bir ondayız nerdeyse:)
ben bugün çok mutluyum kızlaryaa köşe takımım gitti bugün evimize aşkım resimleri çekip gönderdi bayıldım resmen tam istediğim gibi oldu çok şükür biliyosunuz hazır almadığım için kafama takılıyodu nasıl olacağı içim rahatladı şimdi salon koltuklarımda eylülün ikinci haftası gelecekmiş kaydirigubbakcemile3
kızlar yaa insanın kendi evi olması ne güzelmişkaydirigubbakcemile2

hayırlı olsun canım.
güle güle oturun.

bend edüşünüyorum benim evin olacak inş. benim düzenim
düşündükce mutlu oluyor insan.
Allahım herkese yaşatsın bu duyguları
Allahım herkese huzurlu mutlu evlilikler nasip etsin.

kızlar ne güzel ya siz işlerinizi bayağı kolaylamışsınız okuduğum kadarıyla, benim daha hiçbirşeyim yok çeyiz dışında. çeyizde de ufak tefek essiklikler var ama onlar kolay da ev eşya konuları beni çok geriyor. mobilya beğenemiyorum, benim beğenememe sorunum var aynı zamanda kararsızım gelinlik konusu deseniz aynıyım. ne zor işler bunlar
allah hepimize kolaylıklar versin

kızlar ne güzel ya siz işlerinizi bayağı kolaylamışsınız okuduğum kadarıyla, benim daha hiçbirşeyim yok çeyiz dışında. çeyizde de ufak tefek essiklikler var ama onlar kolay da ev eşya konuları beni çok geriyor. mobilya beğenemiyorum, benim beğenememe sorunum var aynı zamanda kararsızım gelinlik konusu deseniz aynıyım. ne zor işler bunlar
allah hepimize kolaylıklar versin

merhaba coconut
zevkine,tercihlerine güvendiğin birinden yardım alsan.
beraber baksanız modellere falan.
yararı olur belki.
bend eçok kararsızım sonuçta mobilya sık sık değişecek birşey değil.
ablmala gitmiştim bakmaya.
öyle de begendim bana yararı oldu.
bana kalsa bir hafta daha gezerdim mobilyacıları.
kolay gelisn canım.

merhaba kızlarr
çakırgözlüm sağol tatlımm inşallah herşey gönlümüze göre olur . kısmetse çalışmayı düşünüyorum tatlım nişanlım tarih tam belli olmasada düğünden sonra askere gidecek ve o gidene kadarda birikim yapmamız gerekiyo
coconutcum sende hoşgeldin aramıza inşallah en kısa sürede halledersin hepsini bizde aynen senin gibiydik ama bi şekilde halloluyo ve hiç kafamıza taktığımıza değmiyo tecrübeyle sabittir:) inşallah istediğin gibi olur seninde

walla tavsiyelerin için teşekkür derim çakırgözlü, aslında haklısın benim ablam yok maalesf annem de karışmak istemiyo ama bakalım yardım isteyeceğim arkadaşlarımdan. aslında açık renk mobilya mı alsam koyu renk mi alsam diye düşünüyorum koyu rengin duruşu filan daha hoşuma gidiyor ama açık renk de temizlik açısından ve ferah göstermek açısından güzel.
bu hafta sonu tekrar bakacağım artık mobilyalara

Valla çalışıp çalışmamak maddiyatla ilgili bir olay ayrıca ben bütün gün evde oturursam sıkılırım diye düşünüyorum.

tatlım bende mobilya konusunda o kadar kararsız kaldımki herşey açık renk olacak diye düşünürken koyu oldu ve benim içime sindi nedense koyu renkler daha şık geliyo bana

jnaz doğrusun aslında ama ne ile uğraşıyosam ona kafayı çok takıyorum halledince de çok rahatlıyorum, yine de çok teşekkür ederim kızlar içimi rahatlattınız.
bu arada diğer eşyalar konusunda yardıma ihtiyacı olana bildiğim kadarıyla yardımcı olurum.
öptümm sizi:)

Arkadaşlar siz de düğün tarihi yaklaştıkça etrafınızdaki insanlara patlıyor musunuz stresten?

Valla çalışıp çalışmamak maddiyatla ilgili bir olay ayrıca ben bütün gün evde oturursam sıkılırım diye düşünüyorum.

bende çalışmak istiyorum
başka bir şehre gidecegim için nasıl bir iş bulurum- bulabilrimiyim oda belli değil ama
çalışmak istiyorum
boşunamı okuduk 4 yıllıkd abir iş tecrübem var inş.
bu özelliklerimden yararlanmak isteyen şirketler olur inş.

Kizlar ben geldimm
nihayet babam ameliyat oldu vede allahima sukurler olsun ki çok basarili geçti
vede çok çabuk toparlaniyor, buna çok sevindik inanin ama hala hastanede tabiki...insallah tez zamanda evimize doner

Sizleri okudum tek tek super vallah butun isler bitiyor, gunler geçiyor
ben hala gerideyim...ama simdi babam da iyilessin, nasilda butun islerin basina geçecegim gorun siz
hele su evim bi bitsin, bu haftasonu askim esyalarimizi almaya gidiyoruz basbasa dedi
listem hazir, ne eksigim var ne yok bu aksam annemle yazicaz
Ama once babamin durumuna bakicam

Calismak fikrine gelince, ben isime devam edicem çalisirken tabiki
Patliyormusunuz etrafiniza sorusuna gelince Selos'cum, ...su gunlerde kimse kimseye patlamiyor acimiz var cunku ama ondan once barut gibiydim ben, vede çok agliyordum kizlar bilir...

Hepinizi çok ozledim, sohbetlerinizi, desteginizi...
Vede gelinligim geldi...Sakin sormayin kizlar...açmadim kutuyu...malum...biliyorsun
ama iyi olunca açicam denicem vede sizlerle paylasicam
Simdilik hosçakalin
Optum hepinizi

X