E
EU3
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU3
selam güzel gelinler. size yeni aldığım kahvaltı takımını göstermek istedim.
nasıl sizce?
nasıl sizce?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
selam güzel gelinler. size yeni aldığım kahvaltı takımını göstermek istedim.
nasıl sizce?[/QUOTE
Zenan çok güzel cıvıl cıvıl güle güle kullan.
çakırgözlü hadi kolay gelsin canım.....jnaz hayatım şu dügünler bi geçsin bol bol rahat rahat uyuruz....
güzellerimmm ben geldimmm :)
bugün kardeşime gitmiştik ablam ben ve bi akrabamız kardeşim evleneli 4 ay oldu ve herkes merak ediyo evini haftada bir ondayız nerdeyse:)
ben bugün çok mutluyum kızlaryaa köşe takımım gitti bugün evimize aşkım resimleri çekip gönderdi bayıldım resmen tam istediğim gibi oldu çok şükür biliyosunuz hazır almadığım için kafama takılıyodu nasıl olacağı içim rahatladı şimdi salon koltuklarımda eylülün ikinci haftası gelecekmiş kaydirigubbakcemile3
kızlar yaa insanın kendi evi olması ne güzelmişkaydirigubbakcemile2
kızlar ne güzel ya siz işlerinizi bayağı kolaylamışsınız okuduğum kadarıyla, benim daha hiçbirşeyim yok çeyiz dışında. çeyizde de ufak tefek essiklikler var ama onlar kolay da ev eşya konuları beni çok geriyor. mobilya beğenemiyorum, benim beğenememe sorunum var aynı zamanda kararsızım gelinlik konusu deseniz aynıyım. ne zor işler bunlar
allah hepimize kolaylıklar versin
Valla çalışıp çalışmamak maddiyatla ilgili bir olay ayrıca ben bütün gün evde oturursam sıkılırım diye düşünüyorum.