2008 sonbahar gelinleri paylaşım alanı !!

jnaz zıt kombinasyonlar daha modern duruyo canım...o eskidendi tonları birbirine yakın olsun durumları,sen içini ferah tut bitanem cok güzel olucak...

canım benimyaa çok rahatlattın beni Şeniz
inşallah herşey istediğimiz ve hayal ettiğimiz gibi olur :Saruboceq:

inşallah hayatım hepimizin ugrası bu....emek veriyoruz o kadar.... karsılıgıda istedigimiz gibi olsun istiyoruz...

Haklsın canım en iyisi 9 pont.içim gidiyo ama naparsın yapacak bişey yok.anneme diyorum bak çağla şikel düğünde emre altuğdan uzun duruyo.sen sanatçımısın diyo annem:çok üzgünüm:Zaten saç da yapılacak vs.
mızmız canım ya gelinlik çok güzel,güle güle giy canım.Ayrıca saç modelide çok hoşuma gitti bayıldımyerimseniben

Bende varım bayanlar.. Benimde düğünüm 1 kasım da olacak.. Biraz badireli felan ama inşaALLAH hayırlı olan olur.

slm kızlar dun gıttık evımın herseyı alındı sadece halı ve avıze kaldııııı ama herseyım derı oldu yataga kadar nerdeyse koltuk takımı derı salon ıcın oturma odası ıcın derı yatagım bazası derıııı :)

merhaba kızlarr iki gündür nedense açılmadı kk o yüzden giremedim malesef
gözyaşı hoşgeldin aramıza tatlım hayırlısı olur inşallahh
mızmız cım hayırlı olsun eşyaların ağız tadıyla kullanırsınız inşallahh
ozicelcius sen nasılsın güzelim

gözyaşı cım send ehoşgeldin dert etme badireler atlatılır hayırlısıyla olur inşallah

jnazcım sende dert etme artık eminim herşey çok güzel olmuştur

mız mız cım gözün aydın şekercim ne güzel dert edcek bişeyin kalmamış darısı başıma.. gelinliğinde sade ve cici duruyo inşallah istediğin gibi olur şekercim..

ozicelcius cum gelinliğin fiyatını boşver zaten damaty beyler ödeyecek naniknanik (işin şakasıydı ) kısmet canım ya.. inşallah istediğin gibi güzle bişey çıkar ortaya

yaralım amiin :) hani o gün gelecekya onu öğrenicez ya onun içindi bu amin :asigim:

ben henüz bişey yapmadım evimiz tutulmadı daha ramazanda tutulucak inşallah 1 kaç haftada hallolur eşyalar filan bakalım artık hayırlısı dert etmiycem olur gider ..

kızlar sızlerı gördukce ben cok tembelım dıorum ((
daha esyada almadım evde tutmadım sadece bı ev begenmıs nısanlım kıracının cıkmasını beklıoruz ramazan gıbı cıkıcakmıs
gelınlıgıde begendım ama nısanlımında görmesı gerekıor ayrıntılı onun fıkrıde önemlı ben ıcın
kısacası en uyusuk olan benım herseyım agır gıdıorr((

Kizlar, yeni bir hafta, bizim içinde yeni bir maraton degilmi )
guzellerim nasilsiniz bakalim ?
ben ayni durumdayim...degisiklik yok...ev hala oyle duruyor, mutfak bitmedi cunku daha henuz elektrisiyen gelip de yapmadi..
haftasonu sanirim olucak ama ben ilgilenemicem...pazar gunu babami hastaneye yatiriyoruz :çok üzgünüm:
annem hala donmedi haftaya sali donuyor allah izin verirse...yanliz kaldik ya...
o yuzden suan ne esya, ne mobilya, ne hiç birsey yok gozumde babamin sagligindan baska...
gelinligi annem teslim almis, foto yuklerim kizlar elime geçtiginde...
baskada hiç birsey yok vallahi...ben depresiyon geçiriyorum galiba, inanin bunaliyorum ki nasil, surekli agliyorum, surekli bazi seyleri kafama takiyorum, sallayamiyorum, ayy beni bilenler taniyamiyorlar artik beni, sen ne olmussun boyle diyorlar...
inanin ben çok kotu oldum ya...
offff :a015:

Mrb kızlar.Geçmiş kandiliniz mübarek olsun.Aramıza hoşgeldin gözyaşı.
sszzkk,pamukşeker dert etmeyin.Bizde ne ev tuttuk nede eşya.eşyayı eylülün başı gibi bakmaya gitcez.
mız mız deri koltuklar güzel oluyor,heryerimi yoksa sadece kollarımı deri.
Silmesi rahat oluyo.Heryeri deri olanlar 1 sene dersi kokuyor.Sonra koku olmuyor.
bende kırmızı düşünüyorum,bakalım fikrimi değiştirmessem iyi.Eşyasını casadan alan var mı kızlar?Fiyatları nasıl acepfisfisfis eşyada taksit peşin farkediyo heralde
Bu arada kızlar ayakkabımı aldım.Sedef rengini tavsiye ederim almadıysanız eğer.Önce krem almıştım rengi biraz koyu duruyodu.Değiştirdim.Abarttım biraz 13 pont oldu napim:dance:

jnaz sagol hayatım iyiyim eve gidip geliyorum,gelinligimin 2.provası eylül 1 de...davetiyemizide hallettik ekliycem bugün....dirim ben mobilyaları enneden duvar ünitesini casadan aldım fiyatları uçuk......hemde baya...bana kalsa ben almazdım ama aşkım onu begendi,tv de onun olunca istedigi gibi olsun dedim....yaralım sende bu kadar yıpratma hayatım ya kendini mahvettin...babanada gecmiş olsun canım,umarım önemli bişey degildir saglıgına kavusur...pamugum senide cok öptüm....

merhaba kızlarr
pamukşekercim uğramış en sonunda :) dediğin gibi dert etmiyorum artık tatlım olacak artık bir şekilde:)
sszzkk canım yetişir merak etme sen ben hallettimde ne oldu şimdi boş boş tarihin gelmesini bekliyorum bu durum daha da sıkıcı bana göre :)
yaralım tatlım üzme kendini bu kadar ya herşey olacağına varır ... babanada çok geçmiş olsun rabbim acil şifalar versin ...
dirimcim seninde geçmiş kandilin mübarek olsun ... ayakkabılarında hayırlı olsun canım benimkide sedef rengi
ozicelcius hayatım seninde çok az kaldı ne güzel davetiyelerini merakla bekliyorum güzelim

jnazcım canım benim okudukça sakin sakin yazdığını rahatlıyorum inan gülümsüyorum bide canımsın otur otur koşturmaktan daha iyidir işte ne güzel dinç ve sakin olursun eşyalarını yerleştirene kadar sonbra düğündede inşallah :) bu arada şekerimcim sen calalneticsi yapıyomusun söyle bakıyım ben yapıyorum bi haftadır düzenli şekilde sanırım işe yarıycak şimdiden belimden 2 cm nin üzerinde gitti bile kesin sonuç 2 cm fazlası vardır ama tam emin olamıyorum buda yeter bana devamı gelsinde şiddetle tavsiye ederim sanada yapmanı gerçi senin gelinlikte hazır öyle kalında değilsin ama a.s.

sszzkk cım dert etme aynı durumdayız benimde ne gelinliğim ne evim var ama sağolsun aşkım hugün rahatlattı bi anda olurmuş bakalım görücez hallederiz inşallah bizde yeterki sağlık olsun canım a.s.

yaralım canım babana çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versin bozma moraliniki moral verebilesin babanada.. stres yapmanada gerek yok canım ya bak en azından gelinliğin teslim alınmış hiç bişeyim ortada yok daha ama stres yapmamaya karar verdim stres yaptıkça yüzümde sivilce çıkıyo asabileşiyorum yeme hırsı oluyo o yüzden sakin olmamız şart şekercim.. hallolur herşey Allahın izniyle a.s.

dirim cim birbirimize derken çok rahat oluyo dert etmeyin diyede insnaın elinde olmuyo valal :) geldimi geliveriyolar afakanlar bi gitselerdi iyi olcaktı :) hım sen eylül başı alıyomuşsun yine iyi bizimki bayramdan sonraya kaldı düğünden bi kaç hafta önce herşeyi halledicez gibi görünüyo bu gidişle gelde stres yapma ay yok düşünmüycem cıkss.. deri koltuk sağlıklı değilmiş neymiş kışın üşütür yazın terletirmiş çabucak modası geçermiş aşkımın yalancıyım :)

ozicelcius cum açık ara öndesin jnazcımda seni tkaip ediyo :) sanırım herbişeyi tamam olan sen varsın maşallah streste yok ne güzel örnek alırız artık seni şekercim :)

pamukşekerimm tatlım bende pek bi kabullenmiş gördüm seni hayırlara vesile olsun inşallahhhkaydirigubbakcemile5
birde kendi kendime kararlar aldım tatlım sıkmıycam canımı sonuçta öyle yada böyle herşey halloluyo ve ben üzerine düştükçe daha da çok stres yapıyorum en iyisi oluruna bırakmak
calleniticsinde işe yaramasına çok sevindim tatlımyaa 2 cm de az değil bence ama ben kendime daha eğlenceli bişey buldum artık geceleri ilk önce ip atlıyorum sonrada yarım saat kadar açıyorum müziği dansediyorum öyle keyifliki hihoyyyt hemde 3 günde 1 cm inceldiğimi farkedince daha da bi hoşuma gitti devam ediyorum bu arada dün kardeşimdeydik arkadaşlarla öyle çok kaçırmışımki yarın lapa yapmayı düşünüyorum işe yarar inşallahh :Saruboceq: hem bana incesin deme tatlımyaa çünkü çevremdeki herkes zayıflamışsın dedikçe daha çok yiyorum o yüzden dengede tutmam gerekiyo a.s

jnazcım yaramasın yediklerin yap yap lapayı bendemi yapsamki arkadaş olurum sana :)
hımm elbette daha incelmenin hiç zararı olmaz bikere gelin olcaz hayırlısıyla incecik olalım dimi.. canım ya ben geçen yıl o kadar çok ip atladımki çok faydasını gördüm kesinlikle devam et aklıma geldikçe bende atlayım iyiki hatırlattın şekercim..
bu kabullenmişlikte fırtına öncesi şey olabilirmiki acaba :jeyyar: aman neyse gece gece ağzımı hayır açıyım dimi şekercim :)

iyi geceler şekercim sana sporumu ayptım az tv izleyerek bişeyler örüyüm bari hiç bitmeyecek bu gidişle eksikler :) baş baş şimdilik tatlımcım ..

canımcımm bugün lapa yapacaktım ama annem güzel bi kahvaltı hazırlamıştı o yüzden yarına bıraktım istersen birlikte yaparız:)
hem kesinlikle haklısın gelinliğin içinde incecik olmak daha makbul değilmi sonrasınıda zamanı gelince düşünürüz:)
hadi kolay gelsin örgülerinde de hem boşver eksik kalsın tatlımyaa sıkma canını yavaş yavaş tamamlarsın nede olsa öpüyorum seniŞeniz

merhabalar kızlarrr
nasılsınız yeni bir gün daha başladı bugün inanılmaz iyi hissediyorum kendimi :)
bu arada az önce çizelgeme dikkat ettimde 2 aydan aşağıya inmiş rakamlar topiğe ilk yazmaya başladığımda 2 ay 3 haftam vardı zaman ne çabuk geçiyor değilmi hatırlıyorumda o zamanlar ne evim vardı nede gelinliğim ve sıkıntı yapıyodum kendime :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…