selam kızlar herkes hazırlıklarını bıtırmıs gıbı
ben kaldım yaya(((
daha evı bıle tutamadık off offff
yaralım cok guzel bı konuya degınmıssın
ben hap kullanayım dıorum nısanlım ızın vermıor ben korunurum dıor ama onada guvenemıorum baska cözum yolu arıorum((
Biz ne evi tuttuk,nede eşya aldık.Hepsini 1-1.5 ay gibi bir sürede yapcazinşallah yetişir kızlar.Canım bende doktora gitcem artık yakın bi zamanda.Heralde hap kullanmam :çok üzgünüm:Kimine dokunmuyomuş ama riske almak istemiyorum.Çok mantıklı gelmiyo hergün hap almak dimi ama a.s
hımm hepimize sormuşsun bende cevaplayım bari
korunma gibi bi fikrim(iz) yok benim hayatı ertelemek istemiyorum .. hayat tabiri belki uymadı ama sonradan hayatım herşeyim olacak varlığın bize gelişini ertelemek istemiyorum kısmet inşallah :teytey:
çakirgözlü,jnaz,yaralımm yorumlarınız için teşekkürlerr yaralım biter bitmez kahave içtik nişanlımla en buyuk keyfimizhihoyyyt ALLAH hepımızın yardımcısı olsun kızlar arada stres sinir yapıyoruz ama herşey hallolur bunlar güzel telaşlar kaydirigubbakcemile2,jnazcım herşeyın hayırlısı üzme canını a.s.
Arkadaşlar merhaba
Nasılsınız? ben uğrayamıyorum epeydir ama şööle bi genel baktım herkes baya bi mesafe kaydetmiş.Hatta Jnaz çeyiz için gereken herşeyi tamamlayarak açık ara öne geçmişkaydirigubbakcemile
Benim durumum ise sszzkk ile aynı sanırım a.s
Bizde kendi içimizde tarihi netleştirdik sayılır 16 Kasım olarak, sırada gidip nikah günü almak var. Tarih alındıktan sonra sanırım tam olarak yoğunlaşıcaz. Tüm arkadaşlara bu ulvi yolda kolaylıklar ve sabırlar diliyorum çünkü bu evrede sabır hakkaten lazım.-tatlicadiarzu-
nısanımı bıle bı hafta önceden ögrenmıs bırı olarak dugunumude bı hafta öncesınden ögrenırsem delı olurummmmmmmmmm ekım 3 dedık bakalım ıstedıgımız tarıh olacakmı herseyın hayırlısı tabıkıde:)
jnaz sagol hayatımmm....hep söylüyorum,moral oluyosun valla....üzerimden bi yük kalktı tatlım ya...allaha şükür hersey tamam....bundan sonra rahatım....sen neler yaptın görüşmeyeli?dügün/nikah hangisi belli oldumu ?tarihi kesinleştimi?
anladım canım ya....hayırlısı olsun....farklı kültürler,örf ve adetlerde böyle sorun oluyo işte....biz ikimizde iç anadoluluyuz iki uc şehirdeniz,o kadar farklı şeyler söylüyolar ki bazen anlam veremiyorum....bi ortasını bulmaya calışıyoruz....yatak örtün içinde sade bi renk sec derim nacizane fikrim,daha agır duruyo....
Günaydın kızlar.En kısa zamanda resim yükleyeceğim.Bu arada drape nedir diye sormuştum ya,benim gelinlik drapeymiş:)
İnşallah kilolu göstermez.Ayakkabıya karar veremedim kızlar ya.11 pont ayakkabı kaç cm oluyo.nişanlımla boylarımız hemen hemen aynı.Yanında leylek gibi olursun diyolaralçaklar:)