- 11 Ekim 2007
- 6.620
- 815
- 43
-
- Konu Sahibi EU3
arkadaşlar sonbaharda nereye balayına gitceksiniz ben fethiyeyi düşünüyorum ama ekimde deniz soğuk olabilir
arkadaşlar sonbaharda nereye balayına gitceksiniz ben fethiyeyi düşünüyorum ama ekimde deniz soğuk olabilir
yaralım canım hiç o konuya girmeyelim bence
onlara karşı samimi ve içten davranmaya benimsemeye çalışıyorum ama olmuyo malesef bana karşı o kadar soğuklar ki ne yapacağım bilmiyorum ki ben ailemi arkadaşlarımı bütün çevremi bırakıp oraya gideceğim ve onlardan başkada kimsem olmayacak ama bi türlü kızları ve aileden biriymiş gibi hissetmiyorum kendimi :çok üzgünüm:
umarım herşey çok daha iyi olur
görümce konusuna hiç girmiyorum çünkü görümcelerimden biri nişan günümde ağlatmıştı beni :çok üzgünüm:
ama yinede elimden geldiğince iyi davranıyorum çünkü kimseyle sorun yaşamak istemiyorum
onlara karşı samimi ve içten davranmaya benimsemeye çalışıyorum ama olmuyo malesef bana karşı o kadar soğuklar ki ne yapacağım bilmiyorum ki ben ailemi arkadaşlarımı bütün çevremi bırakıp oraya gideceğim ve onlardan başkada kimsem olmayacak ama bi türlü kızları ve aileden biriymiş gibi hissetmiyorum kendimi :çok üzgünüm:
görümce konusuna hiç girmiyorum çünkü görümcelerimden biri nişan günümde ağlatmıştı beni :çok üzgünüm:
ama yinede elimden geldiğince iyi davranıyorum çünkü kimseyle sorun yaşamak istemiyorum
slm kızlar ya ben anne baba dıyemıyorum denılecek zamanlarda gecıstırıyorum bunlarda anlamıs bugun erdemın babası dedı dıyemıyorsun bellı dıye de ayıp olur fılan ama cıkmıyor ne yapıyım tamam kadın cok ıyı ama cıkmıyor adamı zaten sevmıyorum o yuzden cıkmıo ama annesıne anne zor dıyorum
ya kızlar bırde benım kollarım amale yanıgı derler ya ole olmus gelınlıkde hıc hos olmaz tatıl gıbı sansımda yok ne yapsam yaaaaaaaa
Olmuyor bacim...kim ne derse desin..inan oz kizi gibi kabulleyen bir kayinvalide çok nadir çikiyor...ben çok sevmistim, o kadar sevmistim ki, hep sicak davrandim, hep aradim, sordum, saygida asla kusur etmedim ama hiç bir zaman sicak davranmadilar...hep soguk hep soguk...ve asiri kiskançlik...ve asiri cimrilik...ve asiri yalanlar...derken ben iyice sogudum.
saygidan baska hiç birsey veremem onlara artik.
ki ben çevremde o kadar sevilen bir insandim...ama olmadi...napiyimmm:çok üzgünüm:
slm kızlar ya ben anne baba dıyemıyorum denılecek zamanlarda gecıstırıyorum bunlarda anlamıs bugun erdemın babası dedı dıyemıyorsun bellı dıye de ayıp olur fılan ama cıkmıyor ne yapıyım tamam kadın cok ıyı ama cıkmıyor adamı zaten sevmıyorum o yuzden cıkmıo ama annesıne anne zor dıyorum
ya kızlar bırde benım kollarım amale yanıgı derler ya ole olmus gelınlıkde hıc hos olmaz tatıl gıbı sansımda yok ne yapsam yaaaaaaaa
jnaz,pamugum, yaralım hepimiz aynı durumdayız....benim ailem "şimdi biz bişey deriz,sen onu yaparsın yarın bigün sizin yüzünüzden oldu diye başımızın etini yersin" diye olabildigince müdahale etmediler ve halende etmiyolar....gerci hersey tamam ama insan yanında manevi bi güç istiyo,sonuçta bende onların arkamda oldugunu bilerek ayaktayım,onlar zannediyo ki cok güçlüyüm,herseyin üstesinden gelebilirim....bazen gelemiyorum ama .......tek bi söze ihtiyacım oluyor....kayınvalidemleri hiç konuşmayalım bile.....yazlıktaydılar döndüler,dügüne gittiler,oradanda istanbula gececeklermiş,gezip egleniyolar....aşkımla biz ortalarda debelenip duruyoruz bende hırsımı aşkımdan cıkarıyorum....garibim gecen gün,"haklısın farkındayım herseyin ama nolur bana surat asma "dedi....o kadar üzüldüm ki....
dirim canım fondoteni boynuna kadar, ışıltılı bi pudrayıda sırt ve ön kısmına kullan.....göz yanılgısı olsun....
canım ya yine olumlu düşün diyeceğim sanada ama kızıcaksınız bana :asigim: elbette her insan bir olmuyo ama sen güzle davrandıkça saygını gösterdikçe değişiceklerdir zamanla sabret bitanem biraz ya.. nişanlınla olan şeylere gelince normalmiş öyle diyolar benim onla sorunum yok şimdilerde annemle kardeşimi yemekten fırsat kalmıyoda .. biraz ılımlı davranılsa herşey olduğu akdar olsa daha güzle olmazmı tatlım ya.. bu güzle günelrde birbirimizi üzmesek dimi bidaha yaşamıycazki bu günelri.. eee o zaman sen anneni kardeşini niye yiyosun diyebilirsin ben onları yemiyomki onlar beni yiyobenim istediğim anlayış yardım o olamdığı için üzülüyorum maddi bakımdan kendimi kötü hissediyorum beklemiyorumda kismedne bişey öyle işte..
inşallah seninkilerde bundan sonra sana güzle davranır aşkınalda kavga etmessiniz ttalım a.s.
canım bende diyemiyorum.Bazen anne bazen teyze komik oluyo ama napim
telefonda baba nasılsın,annem napıyo yerine baba nasılsın teyze napıyo diyorum.
Annemin yanında anne diyemiyorum,bizimkilerden nasıl ayrılcam bilemiyroum,kesin düğünde makyajım akacak.garanti