2008 sonbahar gelinleri paylaşım alanı !!

ARTMAZ ARTMAZ MERAK ETME...NORMAL TEPKİLER BUNLAR...BEN EVDEKİLERLE İYİYİM AMA AŞKIMLA OLUYO ARADA...:mymeka:

ARTMAZ ARTMAZ MERAK ETME...NORMAL TEPKİLER BUNLAR...BEN EVDEKİLERLE İYİYİM AMA AŞKIMLA OLUYO ARADA...:mymeka:

oy oyyy benimde aşkımla olsa baride bizimkilerle olmasa en azından aşkım anlar anlayışlı olur alttan alır :) hem bide zaten bundan sonra hep onla olucam alırım gönlünü sonra :) ama ya bizimkilerle son 2 ayım bidaha kaç ayda bi görücem kimbilir içime batıyor ama neden anlayışlı olmuyolar anlamıyorum herşeyimi hem kendim düşünüyorum param yetermi yetmesmi diye dert ediyorum üstüne bide azar işitiyorum hep.. yok onu napıcan yok ona ne gerek var işte öyle.. ay az rahatladım ayzınca içime batıyo boğazıma düğümleniyo sanki.. aslında beklemiyorumda kimseden hiçbişey Rabbim yardım eder gider..

bir an önce hayırlısıyla evlensekte bütün stres geride kalsa dimi şekercim gerçi her yerdede evlilik sorunları anlatılıp duruyo aman :Saruboceq:

pamukşekerimmm ne çok dolmuşun sen bakim böyle :teselli:
beni de bu ayrılık stresi sardı canımya çok çabuk sinirleniyorum herşeye ve sabahları mutsuz uyanıyorum tabi bundan da ev halkı olsun aşkım olsun herkes etkileniyo bide nedense bi memnuniyetsizlik var sanki hiç bişey istediğim gibi olmayacakmış gibi
özellikle de ev konusunu ve yaşayacağım yeri takmaya başladım nişanlımın ailesiylede çok samimi değilim ve malesef istediğim yakınlığıda göremiyorum ben ne yapacağım oralarda diye düşünüyorum sürekli ve aşkımada ev halkına da belli etmemeye çalışıyorum bu sorunu evdekilere belli etmemeye çalıştıkçada daha da bi geriliyorum
mesela akşam durup dururken yiğenime bağırdım ki çok severim onu kendi canımdan bi parçaymış gibi ve özür diledim yatmadan önce kızım bu aralar iyice gerginim düğünde yaklaştıkça daha da bi kötü oluyorum dedim yavrum teyze bizi bırakıp gitmesen olmazmı diyo üst katımız yeni yapıldı orada oturursunuz diyo :çok üzgünüm:
neyse canımyaa iyice kötü oldum :a015:
ozicelcius tatlım seninde yardımcın olsun rabbim Şeniz

canım benim ya oy oyyy kıyamam :1hug: bu stres hiç istemediğimiz şeyler yaptırıyor ama kurtulucaz inşallah hayırlısıyla.. snein taktığın şeyelre gelince bence fazla takıyosun ailesiyle samimiyeti ileride kurarsınız inşallah zamanla oturacaktır .. sevdiğinle birlikte olunca herşey güzel olur gibi geliyo bana nasıl olsa seninkide yakın mesafe .. olur olur istediğimzi gibi evimizde önemli olan bi evimiz bide sevdiğimiz varya gerisi nası olsa olur gider zaman ne güzle şeyler getirir herşey eskiyo zaten aşkımız sevgimiz eskimesin o yeter dimi :1hug:

canım benimyaa ne güzel şeyler söylüyosun sen böylee Şeniz
bazen bende senin gibi düşünüyorum ne önemi var önemli olan o evde huzurlu ve mutlu sevdiğimle oturmak diye sonrada nedense ya aşkım kapıları şöyle yaptıralım duvarlar pencereler böyle olsun demeye başlarken buluyorum kendimi :çok üzgünüm:
aslında ne kadar şanslı olduğumun farkında değilim aşkım sağolsun her istediğimi yapmaya elinden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyo fakat bana yetmiyo nedense bide bunda yetiştirilişiminde etkisi var malesef hiç bi dediğim iki edilmediki babam anlatır daha 3-4 yaşlarındayken bile dışardan bişey alıp geldiğinde ilk önce paketi benim önüme serermiş ben içinden seçer gönlüm olursa da abimlere ablama kardeşime verirmişim
az öncede kırdım aşkımı zaten of offff en iyisi bi arayayım :asigim:

canım benim ya o senin aradığını hissetmiştir emin ol.. bizde konuşuyoduk şimdi aşkımla yine beni sakinleştirdi çok alttan alır saolsun bide annemden dert yakındım annen haklı dedi ona bilenem kızmadım öyle tatlı söylüyoki hem böyle insanı rahatlatıyo.. neysem şekercim elbette iyisini istememiz lazım olmazsa olmazlarımız var bizde standartlarımzıa uygun olsun istiyoruz herşeyi hem sadece kendimiz için değil .. ama bence hiç zorlamanın alemi yok olduğu kadar olsun elinden geleni yapsın inanki bu dönemler bi daha bulunmaz geçen bi evlilik danışmanı konuşuyoduda derin izler bırakırmış bu dönemde kafaya takıılan sorunlar çiftler arasında olan şeyler.. gerçi dengeyi biliyoruz çok şükür eminim tatlım imkanı vardır nişanlının zaten olamsa istemessin sen zaten :1hug: şimdi güzel güzel yatınca hayal kuralım evimizdeymişiz aşkımız varmış yanımızda buz gibi dondurma yiyomuşuz kaydirigubbakcemile3 sanırım uykumj geldi ne güzle saçmaladım kaydirigubbakcemile

kızlar selam.
yoğun bir haftasonu geçirdim valla nasıl bitti c.tesi pazar anlamadım.. bu sbah zar zor kalkıp ofise geldim.. c.tesi çarşıya giittik.. eksikleri tamamladık.. (hala da var ) .. diğer günde de evimizde ustalarla o öyle olsun bu böyle olsun diye bekledik. kaldı şurada 65 gün..
hayırlısıyla bir atlatsak.. inşAAllah...

sizler neler yaptınız? nasıl geçti haftasonunuz??

!Guzel kizlar, merhaba ! ! !
nasilsiniz ? beni sormayin ya...ya ben hep kavga ediyorum nisanlimla :-((( bugun ayin 11 i
tam 2 ay kaldi...iyide niye yiyoruz birbirimizi ?
offff
ve hala eksiklerim bitmiyor. elim kolum kalkmiyor..jnazim bitirmissin nasil sevindim bilemezsin
darisi bizim basimiza
anlatin bakalim sizin keyifler nasil ?
ben artik her gece agliyorum :-(( noldu bana yaaa

jnaz,pamugum, yaralım hepimiz aynı durumdayız....benim ailem "şimdi biz bişey deriz,sen onu yaparsın yarın bigün sizin yüzünüzden oldu diye başımızın etini yersin" diye olabildigince müdahale etmediler ve halende etmiyolar....gerci hersey tamam ama insan yanında manevi bi güç istiyo,sonuçta bende onların arkamda oldugunu bilerek ayaktayım,onlar zannediyo ki cok güçlüyüm,herseyin üstesinden gelebilirim....bazen gelemiyorum ama .......tek bi söze ihtiyacım oluyor....kayınvalidemleri hiç konuşmayalım bile.....yazlıktaydılar döndüler,dügüne gittiler,oradanda istanbula gececeklermiş,gezip egleniyolar....aşkımla biz ortalarda debelenip duruyoruz bende hırsımı aşkımdan cıkarıyorum....garibim gecen gün,"haklısın farkındayım herseyin ama nolur bana surat asma "dedi....o kadar üzüldüm ki....

:teselli: ah canim benim yaa....
ayni ayni sorma....
vallahi bu gunlerde hem çok sinirli hem çok asabiyim kizlar
simdi bisi sorucam hepinize...tamam guzel hepimizin yaklasik 2 ayi falan kaldi, esyalar aliniyor, yerlesiyor, heyecan var falan...
peki mustakbel esinizin ailesiyle nasilsiniz ? :uhm:
ben hemen cevap veriyim... : ne kadar az gorsem, o kadar mutlu huzurlu oluyorum.

Valla ben görümcem ve kayinbabamdan cok memnunum ve cok pozitif bi elektrik aliyorum......beni rahatsiz edecek ne bir cümle, ne bi bakiş,ne bir fikir hiç bişey yok.....ama ayni ben kayinvalidemden ayni elektrigi alamiyorum,nedense samimiyetine güvenemiyorum....sunu kabul ediyorum illaki kendi annem gibi olmasi mümkün degil ama en azindan sevmek istiyorum onu....ama bu gidişle pek öyle görünmüyo...anlaşildi...bu kiş zorlu gececek....

slm benimde 2 ayım kaldı.İlk defa Dün stresi başladı.Stresten başım ağrıyo.Saçım dökülüyo
Şaşırdım iyice asabileştim kızlar ya...
Kafamda sürekli birşeyler var.Kızlar benim gelinliğimde önü ve arkası açık straptez.Kafama takılan Yüzüme sürdürdüğüm fondotenden boynuma, sırtıma ve kollarımada mı sürdürcem?renk farkı oluyor ya.Bide kolumdaki tüyleride aldırcam.Gelinlikte iyi durmaz sanırım Düğünden önce saç,yüz bakımı yaptıranlarınız varmı?saçımı uzatıyorum.çok kırıldı.Kestirsem keşke.3 gündürde dökülüyoalnımda sivilce çıkmaya başladı.Başka zaman çıkmaz.Ne zor şeyler ya
aaaa imdat

en azindan elektrik aldigin insanlar var
ben onlari o kadar çok sevmistim ki anlatamam sana...hepsine ayri ayri bi sevgim vardi ama beni sogutmaya basardilar. ve hepsi
kayinvalidemden daha kiskanç kurnaz bir insan olamaz sanirim
gorumcenden desen nefret ediyorum, ona baci olarak yaklastim ama o sadece arkamdan konusmayi, yalanlar saçip nisanlimla aramizi bozmayla mesgul oldu, ustelik çok fesat ve asiri kiskanç benneyaptımki
kayinbabami da çok severdim ama bu sene bir igneyi bile bana çok gordugunden dolayi artik ayagimi iyice çektim.
oysa ne hayallerim vardi benim
yikildi hepsi
Çok üzgünüm çoook

bunlarin hepsi normal arkadasim...ben hiç bu kadar saçimin dokuldugune sahit olmamistim...:1no2: vede evet sivilciler basliyor, stresden...ustelik benim adetim de bozuldu iyice zaten duzgun gelmezdi hiç ama olacak bunlarin hepsi...
fondoten e gelince bilemiyorum bunu sana makyaj yapacak olan kisi daha iyi bilir
dugunden once de yuz bakimi yaptirmayi dusunuyorum bende
hayirlisi olsun çok isim var çoook

merhaba kızlarr
sabahtan çarşıdaydım yine tamam bitti derken sürekli bişeyler çıkıyo sanırım düğüne kadarda böyle devam edecek :) yada benim gözüm doymuyo
pamukşekercimm dün gece elektrikler gitti birden o yüzden şimdi okudum yazdıklarını
cidden benim aşkımda çok anlayışlı davranıyo bana karşı ve her istediğimin olması için o kadar çaba harcıyoki hakkını ödeyemem o yüzden bende dün gece karar verdim oluruna bıraktım herşeyi önemli olan bizim huzurumuz ve mutluluğumuz gönlü olmadıktan yada zorla yaptıktan sonra ne anlamı olur ki hem onunda benim mutluluğumu istediğini biliyorum bu rahatlatıyo beni bide aşkım tek başına herşeyi kendisi yapmaya çalışıyo malesef aile desteği yok arkasında ve bu yüzden bana ve aileme karşıda mahcub onu daha fazla üzmek istemiyorum açıkçası
ve bide neyi farkettim biliyomusun canım önceden eğer kızdıysam uzun süre tavır yapar devam ettirirdim artık yapamıyorum hemen yumuşuyorum ve bu durumda sevdiğimin o kadar hoşuna gidiyoki bende ne kadar kızsamda uzatmamaya karar verdim bu sabahta aradım uyandırdım güzel güzel konuştuk ve günümüz çok güzel geçiyo

canımcım aynı şey benim içinde geçerli ailem sağolsun aşkımla olsun ailesiyle olsun hiçbirşeye karışmıyolar ama kendi yapacakları bişey varsa da ellerinden geleni yapıyorlar
kayınvalde konusuna bende hiç girmiyorum güzelim biz böyle harıl harıl hazırlık yaparken hiç sesi soluğu çıkmıyo sağolsun arada bir arıyo ama nasılsın iyimisinden ileriye gitmiyo inşallah geldiğinde sorun çıkarmaz :Saruboceq:

yaralım canım hiç o konuya girmeyelim bence
onlara karşı samimi ve içten davranmaya benimsemeye çalışıyorum ama olmuyo malesef bana karşı o kadar soğuklar ki ne yapacağım bilmiyorum ki ben ailemi arkadaşlarımı bütün çevremi bırakıp oraya gideceğim ve onlardan başkada kimsem olmayacak ama bi türlü kızları ve aileden biriymiş gibi hissetmiyorum kendimi :çok üzgünüm:
umarım herşey çok daha iyi olur
görümce konusuna hiç girmiyorum çünkü görümcelerimden biri nişan günümde ağlatmıştı beni :çok üzgünüm:
ama yinede elimden geldiğince iyi davranıyorum çünkü kimseyle sorun yaşamak istemiyorum

arkadaşlar sonbaharda nereye balayına gitceksiniz ben fethiyeyi düşünüyorum ama ekimde deniz soğuk olabilir

merhaba tatlımm ne güzel alışveriş yapmışsın eksikler de bitmez tatlım yavaş yavaş çıkıyo yine
ben bu haftasonu pek bişey yapmadım aslında cumartesi günü kardeşime gittik yemeğe oda yeni evlendi sayılır 3 ay oldu
pazar günümüde boş boş geçirdim diyebilirim aslında yapmam gereken işler var mesela kına mendillerim oyalanacak bugün onlara başlamayı düşünüyorum 20 tane oldu yeter sanırım oynayanlara verilecek zaten
güzelim aynı şey benim içimde geçerli saçımı uzatayım diyorum felaket dökülüyolar kuaföre gitmek te istemiyorum ellerinin ayarı yokki ucundan al dedikçe kısaltıyolar
makyaj için bişey diyemem tatlım kollarımdaki tüyleri bende aldırmayı düşünüyorum kınada açık olacağım çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…