- 3 Aralık 2007
- 998
- 11
-
- Konu Sahibi EU3
biz birbirimizi yemeye daha başlamadık ben kendi kendimi yiyorum zaten başkasına gerek kalmıyo ne hikemtse stresin hepsi bende bisdebide kardeşimle annemin her dediği batar oldu herşey sinirimi bozuyo demekki normalmiş.. az sabredelim şekercim geçicektir heralde dahada artmasında aman :çok üzgünüm:
ARTMAZ ARTMAZ MERAK ETME...NORMAL TEPKİLER BUNLAR...BEN EVDEKİLERLE İYİYİM AMA AŞKIMLA OLUYO ARADA...:mymeka:
jnaz,pamugum, yaralım hepimiz aynı durumdayız....benim ailem "şimdi biz bişey deriz,sen onu yaparsın yarın bigün sizin yüzünüzden oldu diye başımızın etini yersin" diye olabildigince müdahale etmediler ve halende etmiyolar....gerci hersey tamam ama insan yanında manevi bi güç istiyo,sonuçta bende onların arkamda oldugunu bilerek ayaktayım,onlar zannediyo ki cok güçlüyüm,herseyin üstesinden gelebilirim....bazen gelemiyorum ama .......tek bi söze ihtiyacım oluyor....kayınvalidemleri hiç konuşmayalım bile.....yazlıktaydılar döndüler,dügüne gittiler,oradanda istanbula gececeklermiş,gezip egleniyolar....aşkımla biz ortalarda debelenip duruyoruz bende hırsımı aşkımdan cıkarıyorum....garibim gecen gün,"haklısın farkındayım herseyin ama nolur bana surat asma "dedi....o kadar üzüldüm ki....
Valla ben görümcem ve kayinbabamdan cok memnunum ve cok pozitif bi elektrik aliyorum......beni rahatsiz edecek ne bir cümle, ne bi bakiş,ne bir fikir hiç bişey yok.....ama ayni ben kayinvalidemden ayni elektrigi alamiyorum,nedense samimiyetine güvenemiyorum....sunu kabul ediyorum illaki kendi annem gibi olmasi mümkün degil ama en azindan sevmek istiyorum onu....ama bu gidişle pek öyle görünmüyo...anlaşildi...bu kiş zorlu gececek....
slm benimde 2 ayım kaldı.İlk defa Dün stresi başladı.Stresten başım ağrıyo.Saçım dökülüyo
Şaşırdım iyice asabileştim kızlar ya...
Kafamda sürekli birşeyler var.Kızlar benim gelinliğimde önü ve arkası açık straptez.Kafama takılan Yüzüme sürdürdüğüm fondotenden boynuma, sırtıma ve kollarımada mı sürdürcem?renk farkı oluyor ya.Bide kolumdaki tüyleride aldırcam.Gelinlikte iyi durmaz sanırımDüğünden önce saç,yüz bakımı yaptıranlarınız varmı?saçımı uzatıyorum.çok kırıldı.Kestirsem keşke.3 gündürde dökülüyo alnımda sivilce çıkmaya başladı.Başka zaman çıkmaz.Ne zor şeyler ya
aaaa imdat
jnaz,pamugum, yaralım hepimiz aynı durumdayız....benim ailem "şimdi biz bişey deriz,sen onu yaparsın yarın bigün sizin yüzünüzden oldu diye başımızın etini yersin" diye olabildigince müdahale etmediler ve halende etmiyolar....gerci hersey tamam ama insan yanında manevi bi güç istiyo,sonuçta bende onların arkamda oldugunu bilerek ayaktayım,onlar zannediyo ki cok güçlüyüm,herseyin üstesinden gelebilirim....bazen gelemiyorum ama .......tek bi söze ihtiyacım oluyor....kayınvalidemleri hiç konuşmayalım bile.....yazlıktaydılar döndüler,dügüne gittiler,oradanda istanbula gececeklermiş,gezip egleniyolar....aşkımla biz ortalarda debelenip duruyoruz bende hırsımı aşkımdan cıkarıyorum....garibim gecen gün,"haklısın farkındayım herseyin ama nolur bana surat asma "dedi....o kadar üzüldüm ki....
merhaba tatlımm ne güzel alışveriş yapmışsın eksikler de bitmez tatlım yavaş yavaş çıkıyo yinekızlar selam.
yoğun bir haftasonu geçirdim valla nasıl bitti c.tesi pazar anlamadım.. bu sbah zar zor kalkıp ofise geldim.. c.tesi çarşıya giittik.. eksikleri tamamladık.. (hala da var ) .. diğer günde de evimizde ustalarla o öyle olsun bu böyle olsun diye bekledik. kaldı şurada 65 gün..
hayırlısıyla bir atlatsak.. inşAAllah...
sizler neler yaptınız? nasıl geçti haftasonunuz??
güzelim aynı şey benim içimde geçerli saçımı uzatayım diyorum felaket dökülüyolar kuaföre gitmek te istemiyorum ellerinin ayarı yokki ucundan al dedikçe kısaltıyolarslm benimde 2 ayım kaldı.İlk defa Dün stresi başladı.Stresten başım ağrıyo.Saçım dökülüyo
Şaşırdım iyice asabileştim kızlar ya...
Kafamda sürekli birşeyler var.Kızlar benim gelinliğimde önü ve arkası açık straptez.Kafama takılan Yüzüme sürdürdüğüm fondotenden boynuma, sırtıma ve kollarımada mı sürdürcem?renk farkı oluyor ya.Bide kolumdaki tüyleride aldırcam.Gelinlikte iyi durmaz sanırımDüğünden önce saç,yüz bakımı yaptıranlarınız varmı?saçımı uzatıyorum.çok kırıldı.Kestirsem keşke.3 gündürde dökülüyo alnımda sivilce çıkmaya başladı.Başka zaman çıkmaz.Ne zor şeyler ya
aaaa imdat