- 3 Aralık 2007
- 998
- 11
-
- Konu Sahibi EU3
yaralım canım hani görememiştinya gelinliğimi işte burda ama kol eklenecek ve yakası kapatılacak
Oyy oyy kiyamam ben sana !! sırnaşık şey
evet açilmadi bende ama bazen isyerinde tikladigim zaman açilmiyor, o yuzden kesinlikle bu aksam evden bakicam ve kesin begenecegim eminim bundan
zevklerin çok hosuma gidiyo cunku
tatlim birde benimkine bakarmisin ? yorumlariniz bekliyorum bende
http://www.dugunum.com/Gelin-Fotograflari/displayimage-topn--9-95.html => bu alt kismi
http://www.dugunum.com/Gelin-Fotograflari/displayimage-topn--9-14.html => ust kismi, yanliz kisa kollu benimkisi vede gogus kismi sadece dantelle degil, tum stras taslarla suslu.
yorumlariniz bekliyorum kizlar...a.s.
ecevv hayatım zaten biraz gerildik,50 tane gelinlik giyip cıkardım,sinirlendim haliyle.....zaten hava sıcak,giyinip soyunulan kabinler bogucu,bi de kapris cek üstüne iyice sinirlendim:mymeka:,aksamdan beri arıyo acmıyorum mesajlarınada cevap vermiyorum gerci sinirim gecti ama biraz cektireyim...:jeyyar:
kızlar birşey soracam
sizlerdede varmı mevlüt okutulur düğün olduktan sonra
sizlerde nasıl oluyor.
dini nikahınız nasıl oldu arkadaşlar
onun hakkındada bilği verirmisiniz.
gelinliğin çok güzel yaralı
hazır mı gelinliğin?/COLOR]
sinemcenk hosgeldin canım....hihoyyyt....yaralım gelinligin cok güzel hayatım...kaydirigubbakcemile3.ecevv seninde listelerini tek gecerim.....:içelim: bugün canım cıktı başıma güneş gecti resmen,ama hala bulamadık şehzademizin zevkine göre bişey....:dilcikar: elacım ben ya stüdya L ye gidicem yada çayyolunda bi fotografcı varmış görümcenin tanıdıgıymış ona gidicem....
kızlar birşey soracam
sizlerdede varmı mevlüt okutulur düğün olduktan sonra
sizlerde nasıl oluyor.
dini nikahınız nasıl oldu arkadaşlar
onun hakkındada bilği verirmisiniz.
canim, bizde oyle mevlut okunmaz..yani ailemde çevremde hiç gormedim :uhm:
ama belki vardir adetlerimizde bilemiyorum açikçasi
dini nikah içinde babam dugunden bir veya iki gun once kiyilsin demisti
aslinda nikah cuzdanini gormeyen imam kiymiyor artik ama bizim mahallemizin imami babamin samimi arkadasi. dugunumuzun olacagini bildigi için sorun yok
dugunden bi gun oncesi kina gecem o yuzden sanirim iki gun once kiyilacak...
hayirlisi olsun hepimize
Rabbim yuvamizda huzur, mutluluk nasip etsin, bu ekim ayi hepimize ugur getirsin kizlar a.s.
Benimde kinam sitenin icinde kucuk bir lokal var orda olacak ya kizlar imam nikahi kiyilinca abdestli filan mi olunur
canımcım abdestli olunursa daha iyi olur ama illa şartmı bilmiyorum zaten bişey sormuyoki hoca kabul ettinmi ettim o kadar
ozicelcius sağol hayatım bak davetiye ve nikah şekerlerini unutmuştum ben hatırlattığın iyi oldu ama onlarda bi günlük iş zaten sorun olmaz inşallahh: )
bugün öldüm yorgunluktan diyebilirim çarşaf ve pike takımlarımı ütüledim yerleştirdim kayınvaldemin pike takımıda geldi onuda bohçasına koydum ama nerdeyse 2 saat sürdü ütü o kadar çok pike takımım varki hem dantel hem güpürlü ne yapıcam o kadar şeyi bilmiyorum