2008 sonbahar gelinleri paylaşım alanı !!

ecevv hayatım zaten biraz gerildik,50 tane gelinlik giyip cıkardım,sinirlendim haliyle:kızgın:.....zaten hava sıcak,giyinip soyunulan kabinler bogucu,bi de kapris cek üstüne iyice sinirlendim:mymeka:,aksamdan beri arıyo acmıyorum mesajlarınada cevap vermiyorum gerci sinirim gecti ama biraz cektireyim...:jeyyar:

yaralım canım hani görememiştinya gelinliğimi işte burda ama kol eklenecek ve yakası kapatılacak

gelinliğin çok güzel canım
valla bakarken bile heyecanladımmm
sende heyecan varmı? Şeniz Şeniz

Oyy oyy kiyamam ben sana !! sırnaşık şey
evet açilmadi bende ama bazen isyerinde tikladigim zaman açilmiyor, o yuzden kesinlikle bu aksam evden bakicam ve kesin begenecegim eminim bundan
zevklerin çok hosuma gidiyo cunku
tatlim birde benimkine bakarmisin ? yorumlariniz bekliyorum bende

http://www.dugunum.com/Gelin-Fotograflari/displayimage-topn--9-95.html => bu alt kismi
http://www.dugunum.com/Gelin-Fotograflari/displayimage-topn--9-14.html => ust kismi, yanliz kisa kollu benimkisi vede gogus kismi sadece dantelle degil, tum stras taslarla suslu.

yorumlariniz bekliyorum kizlar...a.s.

gelinliğin çok güzel yaralı
hazır mı gelinliğin?/COLOR]

kızlar birşey soracam
sizlerdede varmı mevlüt okutulur düğün olduktan sonra
sizlerde nasıl oluyor.

dini nikahınız nasıl oldu arkadaşlar
onun hakkındada bilği verirmisiniz.

ecevv hayatım zaten biraz gerildik,50 tane gelinlik giyip cıkardım,sinirlendim haliyle:kızgın:.....zaten hava sıcak,giyinip soyunulan kabinler bogucu,bi de kapris cek üstüne iyice sinirlendim:mymeka:,aksamdan beri arıyo acmıyorum mesajlarınada cevap vermiyorum gerci sinirim gecti ama biraz cektireyim...:jeyyar:

en doğru taktik cnm en sonunda kabul ediceksüprizzzzz istedigini zaten giyip çıkar eziyet:nazar:

kızlar birşey soracam
sizlerde nasıl oluyor.

mevlut okutulur ama daha sonra evlendikten sonra dini nikah da biz yapıcaktık ama babam düğün günü veya bir gün önce yapın dedı bir bildigi vardir..biliyorsunuz artık kanun var evlilik cüzdanınla nikah kıyıyolar cezası var ama bakalım bi şekilde halledicez

gelinliğin çok güzel yaralı
hazır mı gelinliğin?/COLOR]

tesekkur ederim canim, daha guzelleri sizlerin olsun :1hug:
hazir degil daha, ayin 18inde teslim alacak annem
suan dikiyorlar cunku ben model uzeri seçmistim birde degisikler yaptim beraber çizdik ust modelini
heyecan var...beklemedeyim gerçekten...a.s.

sinemcenk hosgeldin canım....hihoyyyt....yaralım gelinligin cok güzel hayatım...kaydirigubbakcemile3.ecevv seninde listelerini tek gecerim.....:içelim: bugün canım cıktı başıma güneş gecti resmen,ama hala bulamadık şehzademizin zevkine göre bişey....:dilcikar: elacım ben ya stüdya L ye gidicem yada çayyolunda bi fotografcı varmış görümcenin tanıdıgıymış ona gidicem....

saol canim begendiginize çok sevindim vallahi :eek:
birde senin gelinligini gorebilseydik yaa :nazar:
artik bir seçimde bulun guzelim insallah ikinizinde içine sinecek bir gelinlik bulursun
hayirlisi bakalim
a.s.

kızlar birşey soracam
sizlerde nasıl oluyor.

canim, bizde oyle mevlut okunmaz..yani ailemde çevremde hiç gormedim :uhm:
ama belki vardir adetlerimizde bilemiyorum açikçasi

dini nikah içinde babam dugunden bir veya iki gun once kiyilsin demisti
aslinda nikah cuzdanini gormeyen imam kiymiyor artik ama bizim mahallemizin imami babamin samimi arkadasi. dugunumuzun olacagini bildigi için sorun yok
dugunden bi gun oncesi kina gecem o yuzden sanirim iki gun once kiyilacak...
hayirlisi olsun hepimize
Rabbim yuvamizda huzur, mutluluk nasip etsin, bu ekim ayi hepimize ugur getirsin kizlar a.s.

canim, bizde oyle mevlut okunmaz..yani ailemde çevremde hiç gormedim :uhm:
ama belki vardir adetlerimizde bilemiyorum açikçasi

dini nikah içinde babam dugunden bir veya iki gun once kiyilsin demisti
aslinda nikah cuzdanini gormeyen imam kiymiyor artik ama bizim mahallemizin imami babamin samimi arkadasi. dugunumuzun olacagini bildigi için sorun yok
dugunden bi gun oncesi kina gecem o yuzden sanirim iki gun once kiyilacak...
hayirlisi olsun hepimize
Rabbim yuvamizda huzur, mutluluk nasip etsin, bu ekim ayi hepimize ugur getirsin kizlar a.s.

anladım canım
bizim buralarda yapılıyor mevlüt nasıl yapılıyor pek bilğim
yok.
dini nikah hakkında bilğisi olan arkadaşlar nasıl yapıldı bilği veririseniz sevinirim.

merhaba kızlar forumu ben actım ama hic ugrayamadım işlerden ama takip ettim siteyi bu hafta izine cıkıyorum nikah işlemlerimizi halledicez saglık raporu falan bizim salonda kıyılcak nikah evimizin tadilatı bitti mobilyalarımız yapılıyo beyaz esyayı en son alıcaz bi tek ve en büyük sorunum gelinliğim kaldı artık begenmem lazım şimdilik böyle izinde yazısırız.bu hafta bayagı bi iş halledicez.istanbulda olanlar gelinliğinizi nerelerden aldınız...kınanızı evde mi yapıcaksınız bi yer tutmayı düşünüyomusunuz...

merhaba kızlarrr
sabahın 11 inde çarşıya çıktım bugün anca gelebildim:)
banyo halısı , ayaklı paspas, çöp kovası ve nevresim aldım geldimm:eek:
bidee posta kutusu aldım ahşap onuda boyamayı düşünüyorum
veee bugün itibariyle çeyiz ve ev eşyası adına bi eksiğim kalmadı güzellerim düğünü bekleyebilirim artık :sm_cool:
geçmişi tam okuyamadım inşallahh iyisinizdir ve bi aksilikte yoktur :1hug:
ozicelcius tatlım en iyisi hiç erkekleri karıştırmamak sanırım benim aşkım sağolsun hiç sorun çıkarmadı ben beğendim seninde içine sindiyse alalım dedi ve aldık aslında ben satın almayı düşünmüyordum ama aşkım tutturdu ille alalım diye :asigim: bide evlilik yıldönümlerinde de giymek istersin sen diyo -tatlicadiarzu

çakırgözlü bizde de tanıdık olmasına rağmen düğün tarihi belli olmadan kıyamam dedi hoca o yüzden kaldı bayramda kıydırırız artık :) o yüzden bişey diyemeyeceğim güzelim ama en son kardeşim kıydırdığında hiçbişey sormamış hoca
yasemincimm bende merak etmiştim seni görünmüyosun diye inşallah bundan sonra daha sık görüşürüz kına içinde yan binamızda lokal var orda yapmayı düşünüyorum hem uzağa gitmemiş olurum hemde ev dağılmamış olur

Benimde kinam sitenin icinde kucuk bir lokal var orda olacak ya kizlar imam nikahi kiyilinca abdestli filan mi olunur

ya kınada ne gıyecem hala kararsızım delı olacam offffffffffffffffff

jnaz haklısın canım...bu arada hazırlıklarını tamamlamana sevindim.....bende bi davetiye bi de gelinligi halledersem hersey tamam olacak inşallah.....ya bi de kızlar mevlüt falan demişsiniz bizde yok öyle bi adet ama annem senide hayırlısıyla evden cıkarırsam dügünden sonra "41 yasin" okutucam diyo hep....sanırım böyle bişeyi kasdediyosunuz....mız mız bende bizim eve yakın bi yerde lokal gibi bi yer var orda yapıcam kınayı,ne giycegimide o zaman düşünürüm....hele bi gelinligi bulayımda....

ozicelcius sağol hayatım bak davetiye ve nikah şekerlerini unutmuştum ben hatırlattığın iyi oldu ama onlarda bi günlük iş zaten sorun olmaz inşallahh: )
bugün öldüm yorgunluktan diyebilirim çarşaf ve pike takımlarımı ütüledim yerleştirdim kayınvaldemin pike takımıda geldi onuda bohçasına koydum ama nerdeyse 2 saat sürdü ütü o kadar çok pike takımım varki hem dantel hem güpürlü ne yapıcam o kadar şeyi bilmiyorum

ozicelcius sağol hayatım bak davetiye ve nikah şekerlerini unutmuştum ben hatırlattığın iyi oldu ama onlarda bi günlük iş zaten sorun olmaz inşallahh: )
bugün öldüm yorgunluktan diyebilirim çarşaf ve pike takımlarımı ütüledim yerleştirdim kayınvaldemin pike takımıda geldi onuda bohçasına koydum ama nerdeyse 2 saat sürdü ütü o kadar çok pike takımım varki hem dantel hem güpürlü ne yapıcam o kadar şeyi bilmiyorum

ayy ne tatli heycanlar :icecream: kaydirigubbakcemile3

X