2008 sonbahar gelinleri paylaşım alanı !!

olsun jnaz cım içine sinmesi önemli olan.. hiç olmazsa ben bunu istemiştim dersin canım..

yaa kızlar ben bu arada yine mobilyalarımın döşemelerini değiştirdim biliyomusunuz
bıktı artık adam benden ama ne yapayım içime sinmeyen yönleri vardı ve tamamen kendi kendime kombine ettim kumaşları köşe takımım neysede salon takımımda nasıl bişey çıkacak ortaya bilmiyorumfisfisfisfisfisfis

bende aynen öyle yaptım koltuklar siyah minderler beyaz yastıklar kırmızı bizim ev siyah beyaz olcak bakalım bende merak ediyorum hihoyyyt

hoşbulduk evet canım az kaldı :eek:hazırlıklar yoĞunlaştıı ALLAH YARDIMCIMIZZ OLSUN...benım saç sorun oldu nerde yaptırsam diye düşünüyorum bakirköy civarinda yok hiç bildigim yerkaydirigubbakcemile

ben allahtan o kuaför işini de hallettim.. cihangir'de kuaförüm..

allah kolaylık versinn.. :teytey:

ben allahtan o kuaför işini de hallettim.. cihangir'de kuaförüm..

allah kolaylık versinn.. :teytey:

bide ben halletsem önümüzdeki hafta araştırıcam

kızlarr bu arada çogumuzun tarihi belli

ben 12 ekımde evlenıcem bi liste şeklinde yazssak güzel olmazmı kaydirigubbakcemile2

elcicegi%20(5).jpg

bu gelin çiçegi çok hoşş

liste vardı aslında.. tekrardan güncellense daha iyi olucak dediğin gibi..
gelin çiçeği evet canım hoş.. ben daha sık beyaz gül buketi istiyorum.. bakalım :)

sinemcimm merak etme sen tatlım yetişir kolaylıkla bende yatak odası hariç bütün mobilyalarımı yaptırdım son hallerini görmedim daha ama olsun diyorum sonuçta mobilya değil mi önemli olan can sağlığı ve huzur herşey halloluyo zamanla
ecew cim sende bendensinkaydirigubbakcemile5benim de salon takımımın zemin koyu kahve yastıkların rengide dore gibi bişey çok süslü olacak çokkkaydirigubbakcemile3

kuaför işinide daha halletmedim kızlarda daha önce kardeşimin kınasında gittiğimiz bi yer vardı evimize yakın beklediğimden de güzel yapıyolar o yüzden oraya giderim dedim daha konuşmadım ama
bide ben liste hazırlamıştım bi aralar onu bulayımda ekleyeyim

ilarya2008 02.10.2008
sszzkk 03.10.2008
haşarı kedi 11.10.2008
jnaz 12.10.2008
yasemin28 18.10.2008
seloş 18.10.2008
sinemcenk 18.10.2008
shinyday 18.10.2008
ozicelcius 18.10.2008
ela0624 18.10.2008
ecevv 25.10.2008
minolto87 25.10.2008
demosh 09.11.2008
pretty21 ekim
rainofapril ekim
hasret eyup 08.11.2008
lady marmelat kasım
gözyaşı kasım sonu
çakırgözlü 12.12.2008
katre belli değil

eksikleri tamamlayalım kızlarr
bide bakayım ben ilk sayfada bişey yazmışsam oraya da kopyalarım:)

yaralım canım cok sagol ama okuduysan aşkım biraz sade buldu degişebilir,ecevv senide tebrik ederim hayatım hoşgeldin....

bence çok super duruyor boyle guzelim ama tabi eniste beyin de fikri onemli
bi kaç degisiklikler yapabilirsin neden olmasin
bende seçtigim modeli degistirim kendi zevkime ve askimin zevkine gore bazi seyleri degistirdik
sonunda çok yakisacagina eminim
:1hug:

yaralım canım hani görememiştinya gelinliğimi işte burda ama kol eklenecek ve yakası kapatılacak

yaralım canım hani görememiştinya gelinliğimi işte burda ama kol eklenecek ve yakası kapatılacak

fistigim niye açilmiyor su sayfa ya ??? bos çikiyor sayfa bir turlu goremedim su gelinligini ben yaa :çok üzgünüm::çok üzgünüm:

gelinliğin çok hoş canım .. bende söylemeden edemedim.. ben biraz daha sade bir model seçtim.. Allahım herkese mutluluklar ,sağlıklı sıhhatli yaşam nasip etsin..

afedersin canımyaaa bu önceki liste olduğu için aynen kopyaladım :uhm:
senin 11 ekim değilmi ekliyorum hemen
gelinlik içinde ben tıkladım açılıyo ama tekrar eklerim bitanem

Oyy oyy kiyamam ben sana !! sırnaşık şey
evet açilmadi bende ama bazen isyerinde tikladigim zaman açilmiyor, o yuzden kesinlikle bu aksam evden bakicam ve kesin begenecegim eminim bundan
zevklerin çok hosuma gidiyo cunku
tatlim birde benimkine bakarmisin ? yorumlariniz bekliyorum bende

http://www.dugunum.com/Gelin-Fotograflari/displayimage-topn--9-95.html => bu alt kismi
http://www.dugunum.com/Gelin-Fotograflari/displayimage-topn--9-14.html => ust kismi, yanliz kisa kollu benimkisi vede gogus kismi sadece dantelle degil, tum stras taslarla suslu.

yorumlariniz bekliyorum kizlar...a.s.

X