herkese merhaba, ben yeni üyeyim. forum sayfalarından inceledim yeterince ama yinede sizlerle payleşmek istedim. 3 gün geçti test yaptım silik çizgi çıktı. bugün 5. günüm gelen giden yok. hamile olduğumu sanıp sevinmiştim ama bazı yazıları da okuyunca boşuna ümitlenmemem gerektiğini anladım. yarın yine test yapıcam ya yine açık çıkarsa gebe değilim mi ozaman.
adamek çok tebrik ediyorum canım seni. yarın ilk işim kan testi yaptırmak olacak. peki sen randevuyu nezaman alacaksın. yani tam olarak herşeyi ile bebişi görmek için
perşembe düşünüyorum canım o zaman 5 haftalık olur sanırım
erken gidersem kesesini göremem diye korkuyorum
tamam bende perşembeye alıcam randevuyu. son adet tarihim 8 mart olduğuna göre bende eğer varsa ozaman görürüm. tabi yinede ümitlenmeyeyimde. sonradan üzülmek istemiyorum çünkü
evet canım kesin görürsün senin ki bugün bile 5 haftalık görünüyor zaten sen benden öndesin 3-4 gün sanırım
hayırlısı olsun canım ama bence hamilesina.s.
Aramıza yeni katılan sumeyya, melek82, hayat_can hoşgeldiniz. Adamel canım çok tebrik ediyorum. Hadi kızlar stres yapmadan çalışma ve dualara devam. Bu arada benim de az önce adetim gelmeye başladı. Oh be kafam rahatladı. Herşeyin en hayırlısı olsun. Kızlar hiç moralimizi bozmadan yola devam:dance:.
herkese merhaba, ben yeni üyeyim. forum sayfalarından inceledim yeterince ama yinede sizlerle payleşmek istedim. 3 gün geçti test yaptım silik çizgi çıktı. bugün 5. günüm gelen giden yok. hamile olduğumu sanıp sevinmiştim ama bazı yazıları da okuyunca boşuna ümitlenmemem gerektiğini anladım. yarın yine test yapıcam ya yine açık çıkarsa gebe değilim mi ozaman.
Kızlar benim adetim başladı. Hadi hayırlısı bakalım. Başka kimler vardı benim gibi beklemede? Acaba adet zamanım da stresten mi uzadı diyorum. Lütfen birbirimize destek olalım. Hep birlikte bu günleri de atlatıcaz İnşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?