- 4 Şubat 2008
- 2.089
- 70
kızlar günaydın.......Bebekim123 öncelikle paylaştığın bilgiler için teşekkür ederim. Yalnız benim sormak istediğim birşey var. Bu ısı ölçmesini ne zaman başlıyorsunuz? Isı yükselince birliktelik mi gerekiyor. İki adet arası devamlı ısı takibimi yapmamız gerekiyor? Bilgilendirirsen sevinirim. Şimdiden çok teşekkür ederim canım..
Bir de Neşemese cim ada çayını ne amaçla içiyorsun?
Oncelikle Ballim53 senin adina cok sevindim. Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin. Bizlerede dua etmeyi unutma.a.s.
Rahelcim ben isi olcmeye adet baslangic gunumden itibaren sayarsak 9. gun basladim ve hergun sabah ayni saatte yataktan cikmadan, birsey icmeden olcum yaptim, bu sekilde en az 4 saat uyuman yada yatakta uzanman lazim cunku bize gereken vucudun dinlenmis halinin isisi. Iste 9. gunden (istersen adetin ilk gununden itibaren) bir dahaki adet gunune kadar yapiyorsun. Bende adet gunume 4 gun kalana kadar devam ettim cunku 4 gun kala isim dustu ve ben anladim hamile olmadigimi. Yumurtlama gununu bulmam ise soyle oldu: 15. gune kadar hep ayni derecelerde olan isim 15. gunun gecesi 4-6 derece artti ve o gece yatmadan once akintimin kivamininda yapiskan olmasi dikkatimi cekmisti. Yumurtlama baslamis o gece 16. gunun sabahi ise 3-5 derece dustu tekrar cunku yumurtlama oldugunda sicaklik biraz dusuyormus. Sonra 17. gun tekrar cikti buda yumurtlamanin oldugunu gosteriyordu. Iste ondan sonra taaki adetime 5 gun kalincaya kadar cok muntazam artti. Ama 5 gun kala 2 derece dustu ve ben acaba tutunmami oluyor diye bir gun bekledim ve 4 gun kalada ayni isiyi olcunce anladim hamile degilim ama eger adetime kadar isim dusmeseydi hamile oldugumdan suphe edebilecektim. Bu arada isi artinca birliktelik olsa iyi olur cunku benim yumurtlama gunum 16. gundu, 15. gun ise isim artti ve yumurtlama gununden 1 gun once birlikte olmanin iyi oldugu soyleniyor, yumurtlama oldugunda orda hazirda sperm olmasi acisindan, ayrica bir 30 saat falan bekleyip tekrar birlikte olunmasida iyi olur. Ben ayrica kitde kullandim, o yuzden eminim yumurtlama gunumden. Iste bole. Yumurtlama gununu bulsak bile hamile kalinmayabiliyor. Herseyin Allah katinda belirlenmis bir zamani var, onun icin sadece sabirla beklemek gerekiyor. Bende oyle yapiyorum.a.s.
Son düzenleme: