kızlar günaydın.......Bebekim123 öncelikle paylaştığın bilgiler için teşekkür ederim. Yalnız benim sormak istediğim birşey var. Bu ısı ölçmesini ne zaman başlıyorsunuz? Isı yükselince birliktelik mi gerekiyor. İki adet arası devamlı ısı takibimi yapmamız gerekiyor? Bilgilendirirsen sevinirim. Şimdiden çok teşekkür ederim canım..
Bir de Neşemese cim ada çayını ne amaçla içiyorsun?
kızlar günaydın.......Bebekim123 öncelikle paylaştığın bilgiler için teşekkür ederim. Yalnız benim sormak istediğim birşey var. Bu ısı ölçmesini ne zaman başlıyorsunuz? Isı yükselince birliktelik mi gerekiyor. İki adet arası devamlı ısı takibimi yapmamız gerekiyor? Bilgilendirirsen sevinirim. Şimdiden çok teşekkür ederim canım..
Bir de Neşemese cim ada çayını ne amaçla içiyorsun?
günaydın kızlar beni hamileler listesine ekleyin hamileyim:teytey::teytey::sm_cool::sm_cool:
Rahelcim adaçayını adetin birinci gününden yumurtlamaya kadar içmeye başladım. Bu şekilde içerek hamile kalanlar olduğunu okudum KK'de. Östrojen hormonunu arttırıyormuş. Ümit işte. Çalışmak bizden vermek Yaradan'dan.
canım test yapıtınmı peki? seni ümitlendirmek istemem ama bende hamile olduğumu bilmiyordum adetim sandım 3 gün lekelenme şeklinde hafif kanamam oldu şüphelendim 2 gün sonra test yaptım ve pozitif çıktı. ertesi günde doktora gittim 4 haftalık hamileydim. inşallah hamilesindir yinede seni ümitlendirip sonradan üzülmeni istemem Allah yardımcın olsun. İsteyen herkese en kısa zamanda Allahım nasip etsina.s.
Canım ya gerçekten umutlandımne yalan sölim. İdrar testi yaptım evde dün, negatifti. Bu kadar yakın hissetmek bile çok güzel bence. Hayırlıysa olsun zaten. Ben de biraz daha beklemeyi düşünüyorum, yine bişi gelmezse tekrar test yaparım herhalde. Isım da dün düştü bugün tekrar yükseldi. 4 gündür hafif lekelenmeler var az az. Adetimi de 3 gün geçti. Bakalım nolcek. Yaww ben de size he ayrıntıyı anlatıyorum ama sizi sıkmıyorum dimi ?
Canım ya gerçekten umutlandımne yalan sölim. İdrar testi yaptım evde dün, negatifti. Bu kadar yakın hissetmek bile çok güzel bence. Hayırlıysa olsun zaten. Ben de biraz daha beklemeyi düşünüyorum, yine bişi gelmezse tekrar test yaparım herhalde. Isım da dün düştü bugün tekrar yükseldi. 4 gündür hafif lekelenmeler var az az. Adetimi de 3 gün geçti. Bakalım nolcek. Yaww ben de size he ayrıntıyı anlatıyorum ama sizi sıkmıyorum dimi ?
merhaba arkadaşlarrrrr
bugün öğrendim hamileyimmmmmm:sm_cool:
şükürler olsun rabbime bana bu günleri gösterdi yaaa
merhaba beni de listeye ekleyin. geçen ay korunmayı bıraktık ama olmadı bu ay. 2 gün önce adet oldum. kesin olur diye düşünüyodum çünkü hafiften midem bulnıyo ve baş dönmem oluyodu. 2 gün falanda kendimi çok yorgun hissediyodum. ama adet oldum işte. eltimin ablası hamileliği boyunca 4 ay adet olmuş belki bende öleyimdir diye yine de testimi yapacağım. inşallah olurum olmazsa bi sonraki aya kalıyor.
bana da dualarınızda yer verin. allah hepimizin gönlüne göre verir inşallah hayırlısıyla tabii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?