2008 Nisan ayında eşine hamiş olduğunu müjdelemek isteyenler!!!!

Neşecim bebişe giden her yola ve isme varım.Oylama yapabiliriz dediğin gibi.
 
Hadi kızlar başlık önerilerinizi bekliyorum. Bakalım neler çıkacak? Sizi çok seviyorum....
 
:teytey:kızlar c.tesi günü doktora gittim hamişiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmm şükürler olsun rabbime
 
:teytey:kızlar c.tesi günü doktora gittim hamişiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmm şükürler olsun rabbime

Canım bugün bizi bu güzel haberle uyandırdın. Sana çok teşekkürler ediyoruz. Hadi gözünaydın. Tebrik ediyorum. Kocaman öpüyorum. Bizden dualarını eksiketme.
 
Canım bugün bizi bu güzel haberle uyandırdın. Sana çok teşekkürler ediyoruz. Hadi gözünaydın. Tebrik ediyorum. Kocaman öpüyorum. Bizden dualarını eksiketme.

çok teşekkür ederim canım. dualarım hep sizlerle sizlerde bana dua edin. allah bu duyguyu herkese nasip etsin. canım bişey sormak istiyorum.bu yazı altındaki hamileliği takib eden resimler var onu oluşturuyorum ama hangisini kopyalayıp panele yapıştırmam gerekiyor bilgin varmı canım
 

direct link yazıyorsa onu kopyala ve kontrol panelinden imzana yapıştır canım.
 
Canım ne çeşit belirtilerin vardı? Nasıl anladın? Lütfen bizi unutma.

ilk hissetiğim şey sol kasığımın ağrımasıydı. tek taraflı kasık ağrılarım oluyordu. ve ağrı zaman zaman bacağıma vuruyordu. benim regl olacağım gün ağrım normalde ama reglimden 10 gün önce ağrımaya başladı belim falan. ve çok uyumaya başladım.sürekli yorgunluk hali oluyor.
 
adetim düzenliydi ama hamile kalmadan önceki ay bir hafta geç oldum. takip çizelgemi yapamadım canım.yardımcı olurmusun.
 
Cok Guzel Bi Haber Cocuk Sahibi Olmak Sanirim Ama Evli Olmakla Guzeldir Ben 21yasindayim Evli Degilim Ve Bakirede Degilim Ablacim Eger Benim Bu Durumumu Yadirgamazsan Bisey Sormak Isterim Tani Ilk Once Senden Olumlu Yada Olumsuz Cvp Gelmesini Beklicem Sonra Eger Istersen Sorumu Sorucam Iy Gunler Saygilar
 

canım neşeciğime mi soracaksın yoksa bana mı?
 
Canım tebrikler gözünaydın darısı başımıza inşallahhhhhyerimseniben

teşekkür ederim canım.allah bütün isteyenlere versin inşallah.. birde arkadaşlar hamilelik düşünüyorsanız mutlaka doktora gidin. bi kontrol ettirin kendinizi. çünkü hiç aklınıza galmeyen şeyler çıkabiliyor.benim prolaktinim yüksek çıktı mesela. hamiş olamıyordum.ilaç ile prolaktin düştü ve şimdi çok şükür hamişim.lütfen arkadaşlar.bende problem yok deyip gitmemezlik yapmayın.olamasa bile gidin.
 
bmeltemb tebrik ederim allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bugünde benim adet günüm bakalım nolcak daha gelen giden yok.şeytan diyo git yaptır kan tahlili bi yandanda errken diyom eşimde doktor o yüzden çok temkinli yaklasıo yok bi hafta gecmeliymiş adetim tipik doktor önerileri işte:))
 

teşekkür ederim canım.allah sizlerede nasipetsin.tahmin edebiliyorum merakını şuanda ama çok merak ediyorsan git yaptır test. zaten hamişsen çıkar testte. bide hamiş olup olmadığını düşünmekte insanı stres yapıo.ondanda geçikebilir adetin.
 

bende öyle düşünüyom ama bi yandanda beklesemmi diyom.hep hamile miyim değil miyim diye düşünüp duruyom.ev işi yapmaya çalışıom tabi kafamı veremiyom offfffff bilmemki napsamm
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…