Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
merhaba arkadaşlarrrrr
bugün öğrendim hamileyimmmmmm:sm_cool:
şükürler olsun rabbime bana bu günleri gösterdi yaaa
:teytey:kızlar c.tesi günü doktora gittim hamişiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmm şükürler olsun rabbime
Canım bugün bizi bu güzel haberle uyandırdın. Sana çok teşekkürler ediyoruz. Hadi gözünaydın. Tebrik ediyorum. Kocaman öpüyorum. Bizden dualarını eksiketme.
:teytey:kızlar c.tesi günü doktora gittim hamişiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmm şükürler olsun rabbime
çok teşekkür ederim canım. dualarım hep sizlerle sizlerde bana dua edin. allah bu duyguyu herkese nasip etsin. canım bişey sormak istiyorum.bu yazı altındaki hamileliği takib eden resimler var onu oluşturuyorum ama hangisini kopyalayıp panele yapıştırmam gerekiyor bilgin varmı canım
Canım ne çeşit belirtilerin vardı? Nasıl anladın? Lütfen bizi unutma.
Cok Guzel Bi Haber Cocuk Sahibi Olmak Sanirim Ama Evli Olmakla Guzeldir Ben 21yasindayim Evli Degilim Ve Bakirede Degilim Ablacim Eger Benim Bu Durumumu Yadirgamazsan Bisey Sormak Isterim Tani Ilk Once Senden Olumlu Yada Olumsuz Cvp Gelmesini Beklicem Sonra Eger Istersen Sorumu Sorucam Iy Gunler Saygilar
Canım tebrikler gözünaydın darısı başımıza inşallahhhhhyerimseniben
bmeltemb tebrik ederim allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bugünde benim adet günüm bakalım nolcak daha gelen giden yok.şeytan diyo git yaptır kan tahlili bi yandanda errken diyom eşimde doktor o yüzden çok temkinli yaklasıo yok bi hafta gecmeliymiş adetim tipik doktor önerileri işte:))
teşekkür ederim canım.allah sizlerede nasipetsin.tahmin edebiliyorum merakını şuanda ama çok merak ediyorsan git yaptır test. zaten hamişsen çıkar testte. bide hamiş olup olmadığını düşünmekte insanı stres yapıo.ondanda geçikebilir adetin.