l@l€;2232906 .!.:birşey dikkatimi çekti nisan ayını bekleyenlerin hepsi eğitimci galiba:)))
Nisanda eşine hamiş olduğunu müjdelemek isteyenler!!
Hadi hep birlikte elimizden gelenin en iyisini yapalım ve en hayırlısı olsun diye dua edelim. Göreceksiniz birlikten kuvvet doğacak. Birlikte yaptığımız dualarımız bize güzel hediyeler olarak geri dönecek. Yılmak yok. En önemlisi önce bizim sağlığımız. Önce kendi sağlığımıza çok dikkat edicez sonra elimizden gelen herşeyi yapıcaz. Öğrendiğimiz en ufak bir bilgiyi bile paylaşarak birlikte hareket etmenin heyecanını yaşıyacağız. Hiçbirimiz bıkkın ve üzgün mesaj atmayalım, umudumuz bizim en büyük hazinemiz şu anda. Hadi hepimiz birbirimize destek olalım.
Umudu olanların listesi (Lütfen umutsuzlar buraya yaklaşmasın):
nesemese
evriş
ayrılıkk (Umarım hayallerinden ayrı kalmazsın:))
l@le (senin gibi e'yi klavyeden bulamadım:) bulnca düzelticem canım)
HEPİMİZ İÇİN EN HAYIRLISI VE GÜZELİ OLSUN a.s.
benssenb ve bebekim123 inşallah ikinizi de bizim listeye almamıza gerek kalmaz:). Sonuç beklediğiniz gibi olmazsa da ÜZÜLMEYİN, hemen netin başına geçip bu umutlu gruba katılmanızı istiyoruz.
Unutmalayım; BU GRUPTA KARAMSARLIĞA YER YOK.
Sizin için en hayırlısı ne ise onu diliyoruz.
LİSTEMİZE GİREMEYENLER! lütfen dualarınızda bizleri unutmayın.Şimdilik 6 umutlu duacımız oldu bile:)
ben dün bu ay da hamile olmadığımı öğrendim .çok üzülmüştüm ama eşim bana ,üzülme üzülme sana üzülmek yakışmaz dua etmek yakışır dedi.o çok haklı bize üzülmek karamsarlığa düşmek yakışmaz biz olmazları olduran bi ALLAHa inanıyoruz ozaman sonuna kadar umut etmek bizim hakkımız.birbirimize dua etmek fikride çok güzel birbirimize ettiğimiz dua daha çabuk kabul olur inşallah.ALLAH hakkımızda hayırlı evlatlarla yüzümüzü güldürsün en hayırlı ve kısa zamanda inşallah amin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?