Ebruucm bende senden haber almak umuduyla girmistim tam da...Umarim sagliina bir an once kavuusursun. Annenle yasadiklarini ve yasacaklarini tahmin edebiliyorum.Ben ilk esimden ayrilip eve geri dondugumde annemin bir sozu bana cok dokunmustu.... Ne kadar istesekte ayni olamayiz.Ekmek dilimden kopmustur bir kere demisti Ogun icin cok uuzldum ama onlarla kaldigim surece doru oldugunu anladim.Insanin ne oraya ne oraya ait olmamasi kadar zoir bir sey olamaz.Hic bir yere evim diyemiyorsun...Ama ailelerimiz iyi ki var ,bazen bize zorluk cikartip hayatin tadina varmamizi engelleselerde,onlar olmadan savrulan bir yaprak gibi surekli direncsizce suruklenirdik diye duusnuyorum....
Ebruucm aklim hep sende inanki...Icimden keske burda olsan diye geciyor...Neler yapardik beraber...Butun sikintilarini bir an bile olsa unuttiurmak isterdim canim arkadasim .Ama senin simdi hayatim iicin kalici cozumler bulma zamnin ve umarim bu zamani lehine kullanirsin...Kendine iyi bak ve bizi bilgilendirmeyi unutma lutfen...
Ebruucm aklim hep sende inanki...Icimden keske burda olsan diye geciyor...Neler yapardik beraber...Butun sikintilarini bir an bile olsa unuttiurmak isterdim canim arkadasim .Ama senin simdi hayatim iicin kalici cozumler bulma zamnin ve umarim bu zamani lehine kullanirsin...Kendine iyi bak ve bizi bilgilendirmeyi unutma lutfen...