Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım ozaman babanneyi çalıştırın sen evde kızına bak nasıl fikir:jeyyar:
canım çocuklar sensiz yatmıyormu. benim kızı ben hep ayrı odada yatırdım bi gece hep beraber yattık beşik de zor sığıyor bizim orayada. valla ayrı yatmak ne yalan söyliyim yazın bana koymuyor. hoş kışında aynı yatakta iki yorganla yatıyoruz herkesin yorganı ayrı. yoksa birbirimizi açıp üşüyoruz. yani bi yastıkta kocayın lafı eskiyeli çok oldu herkes kendi yastığında yatıyorda bizde aynı yorganda eskimekte yok :dance: yazın zaten sıcak oluyorya sere serpe kocaman yatak. kızımıda hep yanımda yatırmıyorum. yani sabah mamasını yedikten sonra 4 yada 5 ten sonra yanıma alıyorum. o nu da almayabilirim ama kokumu unutuyor. babaannesine daha çok gülüyor ona konuşuyor.:1no2: bana gülmüyor konuşmuyorbenneyaptımki moralim çok bozuk bu yüzden. kokumu bari unutmasın diye yanımda yatırıyorum. bana tepki vermeyince çok bozuluyorum ya. ben onun annesiyim.ama babannesiyle daha çok vakit geçirdiği için malesef onu daha çok benimsemiş gibi gözüküyor.senağlamasenağlamasenağlama
beni tanıyor olabilir ama babannesine benden daha çok gülüyor. dedesine bizden daha ço tepki veriyor. insanın kalbi kırılıyor. keşke diyorum çalışmasaydım. bebeğimi ben büyütseydim. ama onun geleceği için çalışmalıyız. ama öyle olunca asıyorum suratımı. elimde olmadan. eşimde fark ediyor babanne de. emmiyor diye daha 20 günlükken başladım çalışmaya. sinirlerim depreşti ya kahretsin..hem canını sıkma bebişler annelerini tanırmış tamam babaannesine alışır ama biraz daha büyüdükçe senden ayrılamak istemez çalışan annelirin işi gerçekten zor ama hayat mecbur bırakıyo hem çocukların geleceği için hem kadınların geleceği şart