2008 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

seydanur aramıza hoşgeldin inş zamanında doğuracaz tüm mayıs hamişleri olarak merak etme canım allah hayırlısını versin

betül benimde sınıfım vardı aynıo şeyler valla bayağı zamanımı aldı
sen yinede çok dikkat et yürürken canım

hoşgeldin seydaa nedne erken doğum riski neyden kaynaklanıyordu?kiloyu verirsin canını sıkma bebeğimizi sağlıkla kucağımza alalımŞeniz

Canım Allah nasip ederse benimkiler ikiz olacak onun getirdiği tabi bazı riskler var erken doğum bunlardan bir tanesi umarım hepimizin hamileliği yolunda gider kızlar.

ayyy ne güzellll ikiz olması yaaaa çok sevindim canım tabi çok kilo aldım diyodunya sebebi ortaya çıktı işte.zaten ikizleri erken alıyolar değilmi 7 ay bitince sanıırm tam emin değilim ama

yasemin buarada kızına isim ne koycan
seydacım çok güzel inş sağlıkla kavuşacan yavrulaRINA

ayyy ne güzellll ikiz olması yaaaa çok sevindim canım tabi çok kilo aldım diyodunya sebebi ortaya çıktı işte.zaten ikizleri erken alıyolar değilmi 7 ay bitince sanıırm tam emin değilim ama

38. haftaya kadar yolu var inşallah bizdede öyle olur hayırlısı tabi küvez olayı biraz zor erken doğumda Allah sağlıcakla nasip etsinde o günleri.
Gerçekten beklemek çok zor ama yinede bebişlerimiz için herşeye değer:) senin kaçıncı haftan?

selam arkadaşlar umarım iyisinizdir bişi soracağım 8 haftalık gebeyim ve şimdiden karnım hafif şişmeye başladı bu normal midir??? daha çok erken değil mi??? nolur cvp yazınnnn...yasakkelime

selam arkadaşlar umarım iyisinizdir bişi soracağım 8 haftalık gebeyim ve şimdiden karnım hafif şişmeye başladı bu normal midir??? daha çok erken değil mi??? nolur cvp yazınnnn...yasakkelime

tatlım benim daha 7. haftamadan sonra midem şişti ve öle kaldı....
zaten 7. haftadan sonra bel çevresi genişlemeye başlıyo....

yasemin buarada kızına isim ne koycan
seydacım çok güzel inş sağlıkla kavuşacan yavrulaRINA

bilmiyorum kii murgizcimm:1no2: anlamı güzel olsun Kuran'ı Kerimde geçsin istiyorum ama bulamadım hala bana yardım edersin umarım gerçi seninki erkek ama bildiğin vardıryerimseniben

hayırlısı tabiki canım Şenizsağlıkla ben 22 haftarı doldurdum 23den gün alıyorum

ne bel kadıııı ne ne karın hepsi dağ tepe oldu anacım yaaaa .))

Günaydın Mayıs Anneleri...

Yasemincim ne güzel işte dağ tepe geziyoruz :) :teytey: 21+4 olduk 3 sabahtır elimi göbüşüme koyuyorum güm güm diye atıyor oğluş artık iyice hareketleri belirginleşti artık doğum içinde zamanımızda daralmaya başladı bana bir cesaret geldi kızlar Allah hepimize kolay doğumlar nasip etsin inşallah sağlıcakla bebişlerimizi kucağımıza almayı...bu arada 6. ayıma 6kg. ile girmiş bulunmaktayım yürüyüşlere başladım doğum içinde rahat oluyormuş...sevgiler a.s.

Canım Allah nasip ederse benimkiler ikiz olacak onun getirdiği tabi bazı riskler var erken doğum bunlardan bir tanesi umarım hepimizin hamileliği yolunda gider kızlar.

Aramızda bir ikiz annesi varmış Şeydacım Allah sağlıklı bebişler nasip etsin canım..İkiz doğumlarda hep erken doğum riski var derler ama çok fazla hareket etmezsen son haftalarına kadar bekleyebilirler..Bol bol dinlenmen gerekiyor..Sanırım örgü ve el işleri seni biraz oyalar..

Bebeklerinin cinsiyeti belli mi??

Bu arada kilolarını kafana takma canım bende çok kilo aldım ve görenler benide ikiz bekliyorum sanıyor..yerimseniben Zaten sen onlar doğduktan sonra peşlerinden koştururken hepsini verirsin hiç merak etme..

Bennaycım benim zaten hamile kaldığım dönem hafif bir göbüş sorunum vardı..Ve hamile olduğumda belliydi ..Şimdi daha çok belli doğal olarak Bunlar hamileliğinle ilgili yaşadığın gaz sıkıntıları yada mide sorunlarıyla da alakalı olabilir..

Eylülcüm maşallah canım gayet iyi gidiyorsun kilo olarak.. Ben artık tartılmaya korkar oldum..Yürüyüşün faydalarıyla ilgili bende çok şey okudum..Tempolu, yorulmadan ve terlemeden yapılan yürüyüşler annenin kaslarını doğuma hazırlayıp doğumun kolay ve az stressli atlatılmasını ve doğum sonrasında vücudun kendini kolay toparlamasını sağlıyormuş.. Yürüyüş yaparken kasıklarında veya başka bir yerinde şiddetli ağrı yada ayaklarında şişme olursa mutlaka doktorunla konuş çünkü günde bir saatten fazla yapılan yürüyüş erken doğumlara sebep olabiliyormuş..Bende şimdi günde yarım saatle başlayıp daha sonra süreyi biraz artırmayı düşünüyorum ama uzun zamandır hareketsiz kaldığım için biraz kas ağrılarım oluyor..

Bir de bu arada otururken falan elimi hep göbeğimin üstüne koyduğumu farkettim bu istemeden yaptığım birşey ama ilk hamileliğimde olduğundan insanlar "görmemişin biri hamile kalmış" şeklinde düşünürlermi diye korkmadan edemiyorum..

Ayrıca biraz çarpıntılarım başladı birkaç gündür..Özellikle bu gece resmen kalbimin atışına uyandım..Acaba tuzu fazla mı kaçırıyorum ki..Neyse zaten gelecek hafta doktora gitmem gerek sorarım artık ona..

Canım yürüyüşle ilgili problemim olmuyor her yıl bahar ayından başlayıp sonbahara kadar her sabah yürürdüm o yüzden yürüdükçe dahada rahatlıyorum...Canım bende yapıyorum onu birşey olacakmış gibi elim göbeğimde annelik içgüdüsü heralde birşey olmasın diye...Avebrucum bendede 2 gündür çarpıntı oluyor ben hiç tuzlu yemem tuzla alakası yoktur acaba vücutta kan fazla ondan olabilirmi gebelik sitesinde okumuştum çarpıntı normalmiş gebelikte oluyormuş...sağlıcakla kalın

Amin saol canım:) iki tane oğluşum olacak Allah nasip ederse :) Şu anda çalıştığımdan örgü olaylarına pek giremedim artık doğum izninde:dance:

Ya arkadaşlar birşey sorucam ben şimdi 23. haftama giricem kaç aylık oluyorum?CADIARZU

seydacım ne güzel ikizin olacakmış tebrik ederim bikerede çıkaracaksın:1rolleyes:
sen 23 haftaya girdiysen 5 buçuk aylık oluyorsun canım allah tamamına erdirsina.s

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…