- 26 Kasım 2007
- 2.214
- 4
- 43
ahh gülhancım yaa sabah sabah aynı dertten muzdarip döktürmüşüz ikimiz de..yeni okudum yazını..ALLAH yardımcın olsun arkadaşım..eşimin çektiği bir program var..aktarlarla ilgili...her gittiğinde bitkisel bişeyler getiriyor..mesir çayı getirdi geçenlerde..içinde her türlü bitki var nerdeyse..mesir macunu bu bitkiler eklenerek yapılıyormuş..macun şekerli olduğundan şeker hastaları da kullansın diye çayını yapmışlar..mükemmel rahatlatıcı bir içecek..ben çok az şekerle içiyorum..içindeki tarçın kokusu odayı dolduruyor..içmeden terapi gibi geliyor insana zaten..bunu neden yazdım aklıma mesir macunu geldi..çocuklardaki altını ıslatma problemi için bu macun da iyi diyorlar..
netten altını ıslatan çocuklarla ilgili konuları da araştır istersin..benim kardeşim ilkokul 5.sınıfa kadar altını ıslatmıştı..kendiliğinden azaldı ve geçti..kızım ağlıyor bi bakayım canım
netten altını ıslatan çocuklarla ilgili konuları da araştır istersin..benim kardeşim ilkokul 5.sınıfa kadar altını ıslatmıştı..kendiliğinden azaldı ve geçti..kızım ağlıyor bi bakayım canım