2008 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

ayy taksit taksit yazıyorum ama bi kızım ağlıyor bi babası çağırıyor derken böyle oluyor :)) selmacım bu arada senin prenses pek tatlı olmuş yaa, insanın ısırası geliyor..maşallah sübhanalllah..
 
ridacığım evet biliyorum mahmut efendiyi. eşimde onun talebesi olan cübbeli ahmet hocanın sohbettine gitti kandil günü. hayırlısı olsun inş görme imkanınız olur zormuş biraz çünki onu görebilmek. gerçi günleri vardı galiba görmeye gidenleri duymuştum bende bizamalar.

gülhancığım bende küçü kız resmi görünce heralde yanlışlıkla biri ekledi beni diye isteği reddettim sonradan aklıma geldi cansu demir diye yazmıştın tekrardan ben istek gönderdim:))))

bugün canım çok sıkkın yatıyorum sabhtan beri kendimi çok bitkin yorgun hissediyorum.yeni yedim bişeyler zorla bebişim aç kalmasın diye. eşim çok canımı sıkıyor buaralar. kaynım köye eşiyle tatile gitti 2 haftadır dükkana eşim bakıyor ne öğle yemeğine geliyor ne bişey. bahanesi kimse yok dükkanı bırakacağım. neyse o tamam. benimde kimsem kalmadı burda annem yazlıkta kayınvalide köyde memlekette, eltimde orda, yengemin biride gitti kalanlarda herkez kendi işinde gücünde. bende gidemiyorum rahat biyere ayakta duramıyorum yoruluyorum bazen başım dönüyor korkuyorum yolda bişey olur bana buğra neolur diye. çok yanlız hissediyorum kendimi. günde 1- 2 kere dükkana gidiyorum bari biz gidelimde çoçuk babasını görsün onada değişiklik olsun diye. bütün gün evde tv izlemeye mahrum kalıyor zavallı ilgilnemediğim biyere götüremediğim için. neyse dün gittim dükkanın karşısında cafe var pleysteyşın oyunu oynamaya gitmiş. tepem attı benimde. nezaman gitsem orda buluyorum onu. hele çarşamba günü gittim pazarımız vardı pazarı yaptım dükkana geçtim tam 2 saat bekledim gelsin diye. çok fena kapışıyorlarmış maç oyununda hemen gelicekmiş. öyle sinir oldumki cafeye gidip kapısından engiiiiin diye bağırasım geldi rezil edicem onuda kendimi zor tuttum kendimi. kahve köşelerinden kocasını toplayan karılar gibi olmak istemedim. eve geldi ağzımı açmadım. yine dünde gittiğimde orda bulunca yine en az bi yarım saat bekletti beni. oyun daha önemli ya. bende gelince dedim ona geleyim 1 saat evde bizimle vakit geçireyim demiyorsun oyun oynamaya gidiyorsun dedim. oda başladı saymaya yok yere huzursuzluk çıkartıyormuşum çok konuşuyormuşum insan değilmişim vs.. şimdi benmi haksız oldum doğru düşünmüyormuyum. ben buğra için gidiyorum oraya evde çoçuk mahsur kalıyor benimle. yuvayada göndermek istemiyormuş beyfendi yok sormuş birilerine çoçuk çok küçükmüş göndermeyin demiş kendi ilgilenirmiş. hani nerde ilgileniyor. çoçuk tv delisi oldu geçen gece 3.30 da uyandı direk tv odasına ille aç sabaha karşı uyudu. yapacağı bişey yok başka canı sıkılmasın diye açayım derken bağımlı oldu bikaç gündür kapatıyorum oyuncaklarıyla oynatıyorum onlarlada sıkılıyor. hem buğraya üzülüyorum hem kendime. insan bukadarmı anlayışsız olur ya bu kadın hamile biraz ilgileneyim biraz alttan alayım yok. hiç umursamıyor konuşmuyorum gelde çözelim sorunu bile demiyor.
kendimi çok yanlız ve kötü hissediyorum.
 
ayy tuğba cım okuudm da okuyup kendimi buldum şu tv konusunda...ela da adana da son zamanlarda öyle olmuştu biliyor musun? dur anlatayım bakıcım açıyor tv yi bizimkide arada dönüp bakıyor arada bakmıyor kayu delisi mesela...izlediği bazı çizgi filmler var.olarda hipnoz olmuş gibi bakıyor...akşamları biz kapatmaya çalışıyoruz ama kız çıldırıyor ille açtırıyor...ve tüm gece yumurcak ve d çocuk izliyoruz luli izliyoruz ööö geldi eşimle bana...sonra ela olayı iyice abarttı salonda tv ye bakarak uyumaya başladı düşün artık...
şimdi buaraya gelinece bir haftadır buradayız ya tv var küçük ama 2 kanal çekiyor...açıyor bakıyor bozuk anlatıyorum bak bunda senin tv yok...ilk günler sinirlendi felan şimdi alıştı...birde burda gezioruz felan ya unuttu..ama yine de coyyi deyip duruor kayu yani...
inşallah adana ya dönene kadar izletmeden yapabilirsem...adana ya dönünce de bakıcıma tembihleyeceğim açma o kanalları diye...bir daha aynı olmasını istemiyorum...sende bunu dene...mahsus bozuk kanalları felan aç..zamanla aışır inşallah..
öbür konuda sen haklısın hamilesin doğyrman da yaklaştı aslında seni yalnız koymamaları gerekiyor ya kayınvaliden ya da annen biri yanında olsa ya da başka biri...haklısın o halde birde çocuk var bakacağın bir yandan...allah kolaylık versin canım..
ama bu günlerin geçecek öyle düşün ve iki çocuğunuda büyütmüş olacaksın:)
rida cım bu gazetelere konu olan cübbeli ahmet hoca mı bu?ya bende isterim gerçekten allah dostu birilerinin duasını almak felan ama insanda güven bırakmıolar ki tv lerden felan biliyorsunuz...
neyse zaten ahir zamanda kim allah dostu kim riyakar birbirine karışırmış insanlar aldanırmışya ne yapsak bilemiyorum bu konularda?
 
buraya yazdıktan sonra duydumu sesimi ne oldu geldi eve benimki. özür diledi bidaha bekletmicekmiş benisanki bitek bekletmesi sorun oldu. neyse ben zaten yatıyordum gözler şiş hemen salmadım suya yelkenleri dedim özür dilemekle bitiyormu herşey. ben herzaman özür dilemem bak diye bide laf söylüyor. gerçekten özür dileme özürlü bi kocam var sanki erkekliği yerleerde gezicekmiş gibi özür dilemez şımarırım diye düşünüyor heralde. neyse haftalığımı bıraktı, küpem kaybolmuştu onu alırız dedi bide haftaya için biyer ayarla int araştır bikaç günlüğüne gidelim dedi biyerlere. neolduysa anlamadım kafasına saksı düştü heralde. buğrayıda 2- 3 aylığına gönderirim sadece diye ikna oldu. kendime geldim biraz. paso ağlıyordum gelene kadar. neyse ben araştırayım bakayım yakınlarda biyerler salı çarşamba gideriz sanırım hafta sonuna kadar kalırız sanırsam. ben giremeyeceğim için denize üzgünüm ama oğlum içindeğişiklik olacağı ve englenceli geçeceği için çok mutluyum. seneye kısmetse iyi bi tatil yaparız acısını çıkartırım bu senenin.

selmacığım aynı aynı buğrada öyle. şimdi sadece kayu zamını ve sünger bop zamanı açıyorum izletiyorum kapatıyorum birden kesmiyeyim diye. ama gerçekten yapacak bişeyde yok. diyorum boya kalemleri alsam boyama kitabı erkenmi daha sonra evi badana boya yapmasın. ya bu hamilelik olmasaydı ben onu çok gezdirirdim ama elim kolum bağlı. çokta karnım var çekiniyorumda artık gitmeye biyerlere sanki herkez bana bakıyor geliyor. küçücük çoçuk elimde karnım burnumda.

ridanın dediği mahmut efendi cübbelinin hocası. her 100 yılda bir alim gelirmiş dünyaya şuanki 100 yılın alimininde o olduğunu söylerler. kalp gözü açık birisi. biyerde yiyeceği bir yemekteki etin islami kesim olduğunu öğrenebilmek için saatlerce beklemiş okadar ince islamiyet konusunda. peygamber efendmizin tüm sünnetlerini 1 kez dahi olsa yerine getirmiş. normalde o cemaat tv izlemiyorlar. hepsi çarşaflı ve cübbeli. cübbeliyede tv ye çıkmasının hayırlı olacağını mahmut efendi söylemiş. okadar çok kişi onu görüpte tv de hoşuna gidipte merak ettiği için sohbetine gitmişki. kaç kişi namaza başlamış. herşey bir vesile işte. okadar hastalıklarla uğraşıyorki cübbeli. şeker hastası, behçet ve daha neler neler biz olsak onun yerinde hayattan kopmuş yatıyor olurduk yatağımızda ama o islamiyeti yaymak için şehir şehir geziyor. varsın okadarda kusurları olsun kusursa eğer. yinede Allah rağzı olsun birilerine doğru yolu görserebiliyorlarsa ne mutlu onlara...
 
tuğba cım ağva yakın oraya gidebilirsiniz mesela sakin bir yer hem...sana birşey diyeyim mi bende denize girmiyorum 2 senedir ve hiçte aramıyorum girsem mi diye...artık bikini mayo giymek istemiyorum hem..hem günah bir yandan. içimden de gelmiyor artık açıkçası mübarek 3 aylardayız bir yandan... onca günaha bunu da eklemeyeyim şimdi..
evt yavaş yavaş kes tv yi..inan rahatlarsın...birde ben elanın eline kalemi eliyle birşey tutmaya başlamasıyla verdim..bazıları aman gözüne sokar felan dediler ama ben sakınmadım birşeyden...maşallah 1 buçuk yaşından beri baya baya kalem tutuyor...hatta şimdi aklınca resim bile yapıyor...hele renkli ke.eli kalemlere bayılıyor...ela da duvarın birazzını boyadı ama...napayım? boşverdim..zaten oturma odasındaki eşyalarıda gözden çıkardım rahatım.:)
bu arada eşin demek ki anlamış hatasını duyarlıymış bak...hakkını yeme adamın bence:) erkekler biraz daha sıkıya gelemiyolar böyle işte yapacak bişey yok...
sende git biyerlere bikaç gün toparlanırsın hem doğuma da tatil yapıp girmiş olursun dinlenerek...
 
günaydın arkadaşlar..hepiniz inşallah iyisinizdir..yine bir kaç fireyle ama hergün topiğimiz ilerlemeye devam ediyor :))

tuğabacım, mahmut efendi hazretlerini ben ilkokul yıllarında tanıdım..ablam, halam ve kuzenim onların kur'an kursunda talebeydi..her ile açıyorlar ya..tatillerde ablamın kaldığı kursta misafir olarak bulunurdum..hem de Kur'an ve dini bilgiler öğrenirdim..lisedeyken bir gün kursu ziyarete geldi..o zaman çok gençti..oturduğum semte uzak olmasına karşın okul çıkışı onu görmeye gittim..ne anlattığını hiç hatırlamıyorum..yüzündeki nura bakmaktan..
o, kadınlara hiç bakmıyordu..başı hep yerdeydi ve çıkarken oturduğu minderi ters çevirip çıktı..kapıda annem ayakkabısını çevirmiş anneme de dua etmiş..annem hala söyler..bana nasip oldu diye..
sonra ben tesbih dersi aldım..üniversiteye hazırlanırken dahi çekiyordum tesbihi..ama sonra zor gelmeye başladı..nasıl bıraktığımı anlamadan bırakıverdim..içimde hala bir ukde olarak kaldı bu..üniversitede 3.sınıfta rektör değişince başımı açmak zorunda kaldım..tavizler tavizleri doğurdu..Alanyaya taşındık ve işe girdim..evlendim, eşim namaz kılıyordu ama dini bilgisi yoktu..askerde hafız biriyle tanıştı..ondan Kur'an öğrendi ve sure ezberi yaptı..bana örtünmem tavsiyesinde bulundu o zaman muhammede 5 aylık hamileydim üniversitede açıtığım başımı kapattım....
askerden sonra... bir arkadaşının nişanlısı bu cemaattendi, çarşaflı..medreselerde eğitim almış biri..arkadaşı anlattıkça ilgisini çekmiş..cemaati tanımak istedi.. netten cübbeli hocanın sohbetlerini dinlemeye, kitaplarını ve dergilerini almaya başladı..bir baktım bizim ahmet tamamen değişti..duyduğunu hemen hayata geçirmeye başladı..dini bilgi yönünden hep bana danışan eşim, bu çevrede de dini görüşlerine itibar edilen bi adam oldu çıktı..kendini sürekli geliştirirken bana da hep takılıyor kitap okumuyorsun diye..2 çocukla ne kadar zor olduğunu bilmiyor..sen oku bana anlat diyorum..sohbetlerden ben de nasibimi alıyorum..eşin hocanın canlı sohbetini dinlemiş o gün, biz de netten dinledik..
bence cübbeli hocaya çok önyargı var ülkemizde..ben cemaati tanıdığım halde tv de gösterilince çok kızmıştım..kaldı ki hoca kendisine, bu komployu kuranlardan hala hakkını helal etmediğini her fırsatta dile getiriyor..
bildiğim kadarıyla, olay şöyle olmuş..sohbetlere sürekli gelen bir zat davet etmiş hocayı eşiyle beraber, hoca kabul etmiş..jet ski filan da var (ki binmek ayıp değil günah değil), ama bi bakmış adamın dediği gibi sakin bir yer değil, etraf dolmaya başlamış..adamın karısı da kamerayla onları görüntülemiş..sonra manşetlere düştü bu görüntüyle tanınır oldu, ben bile bilmeden eleştirdim onu..ama bir yıldır takip ettiğim kadarıyla çok özverili..senin de dediğin gibi insülinle ayakta duruyor, kaç kez by pass ameliyatı geçirdi..ameliyatlı olarak söz verdiği gibi sohbetlere katıldı..Rabbim şifa versin..hala araştırmalar yapıyor kitap çıkarıyor bence ayakta kalması bile Allahın bir mucizesi..Efendi hazretlerinin buyurduğu gibi onun ilmi Allah tarafından verilmiştir..Peygamberimizi sevdiğini söyleyenler, sünnet üzere giyindikleri için onları dışlıyorlar..ben bunu anlamıyorum..sevdiğine benzemenin nesi kötü..keşke biz yapamıyoruz bari yapanlara saygı duyuyoruz deseler..kimseye karıştıkları yok..her konuda ılımlıdır ancak Kur'anın ve sünnetin açık beyanını dile getirdiği için bazı çevrelerin hedefindedir..tanımayan, bilmeyen...kim ne derse desin, Allah yardımcıları olsun..
 
selmacım, tuğbanın da dediği gibi Mahmut Ustaosmanoğlu hocaefendi zamanın alimidir..nasip olsa görebilsek de duasını alabilsek..eşim rüyasında görmüş.bizim eve gelmişler ve çocuklarımızı görmüşler..isimlerini sormuş..eşim çocukların isimlerini söylemiş..gülümsemiş..ve demiş ki çocuklardan biri hafız olabilir..inşallah..eşim de ikisinin de hafız olmasını istiyorum demiş..öyle işte..
 
günaydın kızlar,
bu aralar pek giremedim hem ev kalabalık hem de yusuf emre bilgisayarı gördü mü atlıyor o uyuyunca fırsat bulursam bakabiliyorum o da genellikle göz atma şeklinde oluyor.
tuğbacım seni gayeeet iyi anlıyorum Rabbim erkeklerin hamurunu bencillikle yoğurmuş. ben de bir daha eşimle alışverişe gitmemeye yemin ettim demiyelim de itmemeye özen göstereceğim. benim bildiğim kadınlar erkekleri alışverişte bunaltır bizde tam tersi sabah bırak alışveriş merkezine akşam al .sen aç kalmışsın çocuğu zaptetmeye çalışırmışsın onlar mesele mi ? :eek:klava:
iki gündür trip atıyorum bana bir de "ne var,ne olmuş" demez mi :eek:klava: anladım ki ne onsuz oluyor ne onla..off ulan offf.....
selmacım elanın iştahsızlığı kusması, diş kaynaklı olabilir benim kızın ne zaman çıkıyor anlamıyorum :nazar: iştahı dersen sabahları beni maymun ediyor yemiyor yemeyince götürüyorum "götürme" diye ağlıyor 3sefer yapabiliyor 3. üncüde çöpe atıyorum ama öğlen ve akşamı arada da yoğurdu iyi yiyoruz . gerçi çöpe attığımiçin içim cız ediyor köyde hiçdeğilse arka bahçemde tasa dökerdim tavuklar kedler yerdi ziyan olmazdı.ama burda yapacak bir şey yok :KK43:(( dip dibe evler..
kayuya gelince Allah razı olsun kayudan :))) diyorum benim cadıyı arkaya hele oto koltuğuna oturtamıyordum o gördü ben konuştum şimdi kızım arkada ve koltuğunda :)) yumurcak tv yi ben de seviyorum şiddet içermiyor ve eğitici bazen helinle beraber izliyoruz ,izlerken de onunla konuşup yorumlar yapıyorum çünkü öyle hipnotizma olmuş gibi izlemesini istemiyorum ama yine de tv nin kesinlikle sınırlı izletilmesi taraftarıyım
tuğbacım biz ne kadar okursak okuyalım tecrübe başka bir şey canım.ama yine de sana tavsiyem buğrayı bebek doğmadan oyun grubuna başlatın çünkü eğer bebek doğduktan sonra bunu yaparsanız bu sefer kendini daha da dışlanmış hissedecektir. "kardeşim oldu ve beni de istemiyorlar ki evden gönderiyorlar"diye düşünebilir ve bu da hem evde hem de kreşte problemlere yol açabilir. bir eminim ki bunu yapmışsındır onunla konuş kardeşi olacağını ve kardeşi doğduğu zaman ilk günler biraz ağrılarının olabileceğini ve kardeşinin çok küçük olmasından dolayı onunla çok fazla ilgilenemeyeceğini ama yine de elinden geldiği kadar ilgilenebileceğini belirt.bunun ona olan sevgisini azaltmayacağını hem söyle hem hissettir . bir de bebeğin bakımında ona ufak sorumluluklar ver yardımını iste (bezini,biberonunu isteme gibi) bunları yaparken emir değil rica dilini kullan ve her seferinde ona yardımcı olduğu için çok mutlu olduğunu belirt. kardeşiyle birlikte ilerde yapacakları hakkında hayal kurun...şu an aklıma gelenler bunlar tabi bunları yapsan da buğramız sonuçta ufak tefek aksilikler çıkarabilir bu son derece doğal. bir de buğradan gizli şeker,çikolata,boya kalemi,oyuncak vb.sevdiği şeylerden alın bebek görmesine gelenlere çaktırmadan verin ki gelenler in sadece bebeği görmeye geldiğini kendisini istemediklerini düşünmesin. umarım işe yarar ama dediğim gibi tecrübe başka bir şey :))
 
aaaayyyyy sinir oldum ya birsürü şey yamıştım buğra geldi pc düğmesine bastı kapattı yaaa:KK43:(((

iki saateir uğraşıyordum işim gücüm var yazamamda daha. akşamdan tekirdağa gideceğiz hafta sonuna kadar yokuz sanırsam. günlük kiralık evler var 50-60 tlye onlardan tutucaz bitane. bakalım nasıl geçicek tatil. ben yine çıkmadan yazmaya çalışırım bişeyler fırsat bulabilirsem eksiklerim filan var daha onları almaya gideceğiz çünki. öptüm herkezii...
 
kadercim veridiğin tavsiyeler çok güzel hepsi zaten aklımdaydı. öyle yapmayı düşünüyordum. gelenlerin eline bişeyler verme fikride aklıma gelmemişti bak onuda yapayım bebiş geldi diye hediye halıcaktım kardeşin sana aldı diye. amaaan ne zormuş be şaklaban edicek bu çoçuk beni. ay düşündümde şimdi her gelenin eline çukalata şeker tutuşturduğumu kesin şöyle bi cevap alıcam aaaa keşke alsaydım bişey unutmuşum:)))) neyse hayırlısı artık. tatilden gelince başlıcak yuvaya da zaten
 
tubacım sorma tam sana yazdım daha devam edecektim ama ne olur olmaz diye gönderdim arkasından "ridacım" dedim elektrikler gitti.....
 
ridacım sana yazmak nasip olmayacak galiba şimdi de benim kız başımda bıcı bıcı yapayım diye tutturdu . inşaallah bugün yazabilirim :))
 
kızlar 15 20 dk ya çıkıyoruz önce annemlerin yanına uğricaz bugece orada kalıcaz yarın sabahta tekirdağa kısmetse. gerçi yerde daha ayarlamadı haber bekliyorum ordaki tanıdığa haber verdim. bide arabada kalmak zorunda kalıyormuşuz:)))) buluruz herlade pansiyonda olsa biyer. cepten bağlanabilirsem nete yine haberdar ederim tatildende iletişimi kesmeyelim:))) herkezi öpüyorum Allaha Emanet Olunun....
 
tuğbacım ii tatiller canım ...bizde düşünüyoduk bişeyler ama para ev altınları borç verdik gidemiyoruz bi yere
 
slm arkadaşlar..kadercim hoşgeldin tekrar..
alışveriş konusunda eşim çok acelecidir..onun korkusundan doğru düzgün ne gezebilirim ne istediğim şeyi alabilirim..eve gelince de beğenmem genelde o da fitil olur..bak ben ne istediğimi biliyorum alıp çıkıyorum diyor..erkekler için kolay tabi..ama bayanların içi dışı aksesuarı, herşeyi düşünmesi gerekiyor..alıp çıkamam ben öyle hemen..
muhammed rahat bırakmıyor beni...deli oluyorum..biri uyuyunca biri uyanık kalıyor..her zamanki gibi..muhammed uyudu kız uyandı..muhammed uyandı geldi tam kızı uyuttum onu da uyandırdı..şu an ikisiyle cebelleşiyorum..

Allah yardım etsin vallahi zor be selmacım..sana da diyoruz ya ikinciyi yap diye..vicdanım sızlıyor bazen..:))

muhammed balkona çıktı bi bakayım ne yapıyor..görüşürüz..bu arada tuğbacım iyi tatiller sana..gülhan ve ben evi bekleriz siz gidin gezin olur muuu :KK43:(
 
günaydın arkadaşlar, tuğbacım iyi yolculuklar ve iyi tatiller canım..inşallah eğlenir ve stresinizi bi güzel atar gelirsiniz..buğra için çok iyi olacak eminim..valla çocuklar hep bir değişiklik istiyor, dertlerini anlatamıyorlar ha bire bağırıyorlar..
yazlıkçı komşularım 1-2 haftalığına uzak şehirlerden denize girmeye güneşlenmeye geliyorlar, bronzlaşıp gidiyorlar ama 100 m mesafede bana deniz..çocuğu alıp daha denize bile sokamadım..minibüste gelip giderken denizi görüp bıcı bıcı diyor..bi dim çayına girebildi buz gibi suya o kadar..
kızım her sabah aynı senfoniyi çalıyor..mızırdanıp duruyor..sabah namazından beri uyutmadı beni 10dk.ya bi uyanıyor..babasıni işe gönderdim pc başına geçtim, bak yine uyandı..yok ya bana rahat yok bu alemde..:))
 
ahh kadercim aynı şey benim başıma geldi..tam yazdım eksiklerimi kontrol ederken ilkinde muhammed bir tuşla hepsini sildi..2.kez yazdığımda da elektrikler kesildi :KK43:( çok sinir iki durum aynı zamanda başıma geldi..
 
ridacım sana katılıyoru biliyomusun bekarkende biz hep ev beklerdik..yaz gelsin istemezdim herkes bi tarafa dağılıyo diye alperende kucağımda yazdırmıyo...tv den yana bizde aynıyız ama iş güç olunca yeterki sesi çıkmsın diye aç tv seyredin diyoıruz alperen tam bi cayu bağımlısı tv yetmiyo 24 saat internetten açtırıyo bize..ridacım canım çocuklar büyüse sokağa çıkınca"
 
göndere bastı :)) beyefendi nerde kaldığımıda unuttum..he dışarı çıktıklarında rahatlarsın dicem ama birisyla kavga mı etti şöylemi yaptı derken sorunlarda büyüyo galiba sana değil hepimize rahatlık yok gibi:) kadercim sein yazdıklarını pek okuyamadım sizlerde iyisiniz inşallah....selmacım senide öpüyorum canım
 
merhaba kızlar istanbul dan yazıyorum şimdi...geçmişi şöyle bir üstünkörü okudum:)
bu sabah geldik buraya dün gece de izmitte kaldık sema nın evinde:) teknede balık yedik...ela biaz rahat vermedi ama iyi geldi yine...sema ilgilendi sağolsun...
bugünde olivum a gittik ikizimle bikaç bişey aldım indirim var acaip...sinemaya gittik...ela yı bıraktım babaanneye çok rahat ettim..
kızlar alışveriş konusunda bende eşimle çıkmam hiç...çünkü rahat edemem...fikir vermez sıkılır felan...hatta bugün beraber geçtik ama o ayrıldı kendi takıldı biz sema ile takildık:)
kızlar aslında düşündüm de bizimkiler büyümüş meğer...ben ökabarmış yoldalar..önceden böyle bırakamazdım rahat rahat...oysa şimdi durmuş baanneyle gezmişler şimdi bile gitti onun yanına:)
bu arada ela nın alt azılar çıkıyor üstler de kabarmış...iştahsızlığı inş.ondandır..
cuma günü de kastamonu ya geçiyoruz...hepinizi öptüm..
 
X