kızlar:)
tatil iyi geldi bana allah tan ikizim yanımda:) öğlenleri ela yı o uyutuyor hatta şimdi de o uyutuverdi sağolsun:) ela malum
arada bir cır cır ağlaması tutuveriyor yine...yemesi aynı maalesef
bergama yı gezdik iki gündür face... ekledim resimleri...akropolisi güzel güzel gezdik beni üzmedi...ama bugün asklepion u da gezelim dedik burnumdan geldi cırım cırım cırladı turistler bize baktı hep...
tatil yaa böyle de olsa iyi geliyor...
rida cım ikinci beby den sonra göbek daha bir kalıyor mu ne? benim şimdi bile var hafif...bugün ne giydin de bazı hatunlar var çocuklu ama maşallah ne göbek ne bişey...bizde mi var sorun?
gülhan cım sen iki taneyi öyle böyle büyüttün her geçen gün siz kardasınız ben ne yapatım bakalım?
kader cim nihayet kocişine kavuştun allah ayırmasın sizi bir daha inşallah...ya senin kızda büyümüşte küçülmüşlük var o yüzden benim ki gibi bebek mızırtılığı yok maşallahh...
ben çandarlı dayım keşke yakın olsaydım birinizden birine görüşürdük yaa...
bu arada bizde izmit e geçeceğiz ayın 11 i gibi... inşallah...ikizim sınvı var 10 unda onun yanına geçip oradan istanbul a geçeceğiz...
bu arada hani size anlatmıştım hatırlar mısınız? kayınvalidem bulgaristan da olacaktı biz istanbul a boş eve gidecektik...işte gelecekmiş kayınvaldem eşime öyle demiş bakalım...ama ben orda tepkili olmasaydım 100 de 100 gelmezdi ona eminim...ben kötü gelinim ya çenemi tutamadım:)
canan cım bu arada sana da az kalmış inşallah normal olur bu sefer bizim öndrrimiz olursun sende:)
neyse çok yazdım hepinizi ve bebişlerinizi öptüm...