arkadaşlar hepinize günaydın..:)) geçmiş olsun dileklerinize teşekkürler..aman çocuklar konusunda çok dikkatli olun arkadaşlar..her dk. peşinde olmamıza rağmen bizi acayip korkuttu yaramazımız..gören diyor ALLAH sabır versin diye...üzerinde nazar mı var nedir anlamadım..öyle bağırıyor..öyle bağırıyor..alıp başımı gidesim geliyor..annemin kollarında romatizma artmış..eski sağlığı sanıyor, kucağından inmiyor..annem dişini sıkarak da olsa onun gönlü olsun diye oda oda dolaştırıyor..üstelik bana yalnızken yapmıyor bunları..annennesine babasına yapıyor..bazı geceler bağırarak uyanıyor.kucağımıza alıyoruz neremize denk getirirse tekme tokat kafa atıyor..valla aceba psikolağa mı götürsek diye konuşuyoruz aramızda..annem daha konuşamıyor bağırarak anlatıyor derdini diyor..sadece muhammed yaramaz üstü bi çocuk..diyorlar bilmiyorum..endişeleniyorum oğlum için..kardeşi doğuncaya kadar hiç üzmedi beni..beraber yatar beraber uyanırdık, ne versem yerdi..betülü yeni görenler oluyor..kucağa alıp seviyorlar..bakıyorum dikkat çekmek için bişeyler yapıyor.hemen ben de oğluma çekiyorum dikkatleri..sanırım herşey kardeşten sonra oldu..inşallah düzelir yoksa çekilir gibi değil..normal bir kaç saati geçse oohh diyoruz..bugün hiç yormadı bizi o derece yanii