ahhhhh ebrucum sevdiğimden değil beberk için yiyom zaten az yiyom günde 2 ceviz,4 fındık 4 fıstık 4 badem bi avuç da ayçekirdeği yiyom,,yarım litre süt içiyom en az 4 tane meyve yiyom,balık baklagil ..vs zorla ama,,asıl bana kilo yapan ekmek çok seviyom ekmek siz doymuyom ya şakkıdızaten tatlıyla aram hiç yok
ya murgizcim bizim hemşirenin karnı kocaman acayip kilo aldı aramızda tam bir ay var o önden
gidiyor ama o benim gibiyken kocaman oldu karnı.bide her gören soruyor bana
niye karnın çok büyümedi diye valla psikolojimi bozdular benim iyice
depresyona girdim ben aslında normal olduğumu biliyorum sürekli dr larla iç içe
çalışıyorum bilgi alıyorum internet elimizin altında her türlü bilgiyi alıyorum ama insan ister istemez etkileniyor
kızlar mrhb..bende hamilelikten buzamana 2.5 kilo almışım..ve duruma seviniyorum...cünkü daha sonraki aylarda istemeden kilolar artabiliyor..pantolanlarım oluyor ama düğmelerini kapatamıyorum..sıkıyor..karnım yumurta gibi :1rolleyes: bebeğe yönelik yemeğe çalışıyorum.. benim kötüm ,tuzu hep abartıyorum..bir arkadaşımın annesi sigaradan bile kötü sonra ödem başına iş açar diyor..ama yine azaltamıyorum..:1no2:
Ayperincim bende bazen tuzu abartıyorum ama buna da engel olmak gerek..Doktorlar tuz çok tehlikeli diyorlar zaten yediklerimizin içinde bir miktar tuz oluyor mesela zeytinde peynir de tuz genelde bulunuyor..Belki sabahları bol su içerek ve tempolu yürüyüş yapıp terleyerek vucüdündaki fazla tuzlardan kurtulabilirsin..
inşallah yasemincim iyi çıkar sonuçların bize haber verkızlar saat 3.15 de ikili testimizin sonucunu öğrenmeye gidicem inşallah iyi çıkar
kızlar saat 3.15 de ikili testimizin sonucunu öğrenmeye gidicem inşallah iyi çıkar
http://www.kadinlarkulubu.com/gebelik-takvimi-nasil-olusturulur-t121746/index.html kızlar bu gebelik takvimini oluşturmayı anlatıyo.sağolsun cidelya arkadaşımız yardım etmişti bana yapaRken,,,,,,kızlar takvimsiz kalmasın yaaaaa
kardelenciğim dr banada 3lü test için 16 ve 18 hafta arasını tercih ediyoruz ozaman görüşelim demişti..bende zamanı geldiğinden ,muayene için yarın öğlen dr a gidiyorum....en son ikilitest için gitmiştim üçlütest durumu ortalarda kalmıştı,3 lü test yapılacakmı diye açtım sordum az önce ....bakıyoruz herşekilde dedi..bebişin iç organlarınıda kontrol ediyorlarmış..kan alıp birkaçgün sonra sonucu bildiriyorlarmış..detayları paylaşırım..buarada cinsiyetide görebileceğim inşallah..1 aydır hernekadar farketmesede meraktan catlıyordum..hernekadar tam net birşey söyleyemeyeceğini düşünsemde , erkek veya kız olasılığını bile merak ediyorum..:))
birde kızlar ..birşey soracağım sizin doğum tarihlerinizi dr larmı belirlediler..? işin acıkçası ben int.şu hesaplamalardan yararlanmıştım..
kızlar saat 3.15 de ikili testimizin sonucunu öğrenmeye gidicem inşallah iyi çıkar
kardelenciğim dr banada 3lü test için 16 ve 18 hafta arasını tercih ediyoruz ozaman görüşelim demişti..bende zamanı geldiğinden ,muayene için yarın öğlen dr a gidiyorum....en son ikilitest için gitmiştim üçlütest durumu ortalarda kalmıştı,3 lü test yapılacakmı diye açtım sordum az önce ....bakıyoruz herşekilde dedi..bebişin iç organlarınıda kontrol ediyorlarmış..kan alıp birkaçgün sonra sonucu bildiriyorlarmış..detayları paylaşırım..buarada cinsiyetide görebileceğim inşallah..1 aydır hernekadar farketmesede meraktan catlıyordum..hernekadar tam net birşey söyleyemeyeceğini düşünsemde , erkek veya kız olasılığını bile merak ediyorum..:))
birde kızlar ..birşey soracağım sizin doğum tarihlerinizi dr larmı belirlediler..? işin acıkçası ben int.şu hesaplamalardan yararlanmıştım..