2008 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Benimle tatlıyla aramdaki tüm ilişki tarih oldu nerdeyse ama ekmek falan da olmasa aramıyorum yani .. Kuruyemişide çok abartmıyorum ama ceviz yemeye çalışıyorum daha çok..Çünkü yağlı olduklarından bir süre sonra midem bulanıyor..Meyveyi bende çok yiyorum..

kızlar mrhb..bende hamilelikten buzamana 2.5 kilo almışım..ve duruma seviniyorum...cünkü daha sonraki aylarda istemeden kilolar artabiliyor..pantolanlarım oluyor ama düğmelerini kapatamıyorum..sıkıyor..karnım yumurta gibi :1rolleyes: bebeğe yönelik yemeğe çalışıyorum.. benim kötüm ,tuzu hep abartıyorum..bir arkadaşımın annesi sigaradan bile kötü sonra ödem başına iş açar diyor..ama yine azaltamıyorum..:1no2:

tülaycığım hiç takılma söylenenlere....sen bebeğe yönelik beslendiğindende eminsen hiç düşünme..canınıda bebişide üzme a.s hem dış görünüşle ve giydiklerinlede de alakalı ..herkesin aynı ebatta karnı olacak diye birşey yok ki...

Ayperincim bende bazen tuzu abartıyorum ama buna da engel olmak gerek..Doktorlar tuz çok tehlikeli diyorlar zaten yediklerimizin içinde bir miktar tuz oluyor mesela zeytinde peynir de tuz genelde bulunuyor..Belki sabahları bol su içerek ve tempolu yürüyüş yapıp terleyerek vucüdündaki fazla tuzlardan kurtulabilirsin..

sağolun kızlar hepimiz aynıyız işte anormal bir durum yok yaniiii:dance:
ayrıca ebru sana çok güldüm yaaaa tavsiyene uyacağım arkadaşım

ebrucuğum,işin kötüsü kendimi bildim bileli tuzlu yiyorum..hamileliğimdede çok abarttım..üstelik farkındayım benneyaptımki dediğin gibi normalde herşeyde tuz zaten miktarınca var ve dr ların zararlı dediği beyazlardan biri ,ama bana o olmadan hiçbirşey tat vermiyor işte..:çok üzgünüm: bu birkenara günde en az 1 saat yürürüm bolcada su içerim ama işte...1 saat değil sabahtan akşama kadar yürüyüp dursam ancak atarım sanırım yerimseniben

Ayperincim ve bebebecim..

Valla bir ara bendede bir ara daha yemeğin tadına bakmadan tuz atmak gibi bir alışkanlık vardı..Sonra bir dönem rejime girmiş ve alışkanlığımı o ara bırakmıştım..Şimdi eşim yapıyor aynı şeyi ve bende ondan gördükçe yeniden yapmaya başladım..O atıyorsa herhalde tuzu eksik diye düşünüyorum halbuki değil onda da alışkanlık var..Birde iyotlu tuzlarda tuzun tadını pek alamıyor insan o yüzden döktükçe döküyor..Ama hem kendi sağlığımız hemde bebişler için bırakmak zorundayız artık ne yapalım..

kızlar drum tuzu kesme demişti ban ayeni hamişken bende bi soraym,haftaya çarşamba randevu aldım buarada,,,,,,,,,,,,,kayra yine yoksun be şekerim

kızlar saat 3.15 de ikili testimizin sonucunu öğrenmeye gidicem inşallah iyi çıkar

selam kızlar...
3lü tarama testini kaçıncı hafta yaptıracaksınız....
drum bana 16. ve 18 hafta gel dedi...

kardelenciğim dr banada 3lü test için 16 ve 18 hafta arasını tercih ediyoruz ozaman görüşelim demişti..bende zamanı geldiğinden ,muayene için yarın öğlen dr a gidiyorum....en son ikilitest için gitmiştim üçlütest durumu ortalarda kalmıştı,3 lü test yapılacakmı diye açtım sordum az önce ....bakıyoruz herşekilde dedi..bebişin iç organlarınıda kontrol ediyorlarmış..kan alıp birkaçgün sonra sonucu bildiriyorlarmış..detayları paylaşırım..buarada cinsiyetide görebileceğim inşallah..1 aydır hernekadar farketmesede meraktan catlıyordum..hernekadar tam net birşey söyleyemeyeceğini düşünsemde , erkek veya kız olasılığını bile merak ediyorum..:))
birde kızlar ..birşey soracağım sizin doğum tarihlerinizi dr larmı belirlediler..? işin acıkçası ben int.şu hesaplamalardan yararlanmıştım..

selam arkadaslar bende kısmetse 19 mayısta bebişimi kucagıma alıcam...yeni gördüm siteyi üye oldum:)

ben şu ana kadar pek sıkıntı yaşamadım şükür,midem falan hiç bulanmadı üstüne 9 kilo verdim :) nasıl oldu hiç anlamadım 8 aralık ta DR a gidicem inş o zaman cinsiyetini öğrenıcem mercimeğimin :)allah hepimizi bi sancıda kurtarsın ...

bende 17. hfatmın içinde gitmeyi düşünüyorum ayperincim...
aynen bende cinsiyet için sabırsızlanıyorum...
belki 16. haftanın içinde öğrenebilirim..
izinde olacağız o zaman..
ben kontrollerim için gataya gittiğim için ve oradada ultrason odasına eşleri sokmadıkları için izinde memlekette olacağız orada özele gidip öğrenebilirim..
eşim olmadan kesinlikle öğrenmek istemiyorum....

yarın inş ayperincim iyi haberlerle döncen canım,ayperincim bence cinsiyet tam olarak belli olur tabi gösterirse miniğin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…