2008 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

mutlaka haber ver ne zaman dr a gideceksin.haberlerini bekliyorum.

perşembe dr dayım...güzel haberler alacağım inşallah..gelince paylaşırım cnm...dr a özellikle doğum tarihini soracağım cünkü benim hesaplarıma göre mayıs başı doğuyor ama bazen ultras.değişebiliyormuş...nisan sonu olabilirmi acaba diyemerak ediyorum..:uhm:
cnm senin bebeşinin doğum tarihini kendinmi hesapladın dr mu söyledi?

ayda bir kontr.gidiyorum ve bu zamana kadar meraktan catlasamda gitmedim dr a..bu hafta öğreneceğim inş..gelince haber veririm cnm..:sm_cool:

Ebru' cum slm canım..
Evet çok şükür hayırlısıyla bunu da atlattık. klava:Bu düşünce tarzına fena halde kızıyorum senin.. Ne demek "hiçbir testi yaptırmıycam" Ebru? "Zaten duygusalım kötü bişey çıkarsa hepten kötü olurum" demek ne kadar doğru sence? Burda artık birbirimizle herşeyimizi paylaşıyoruz hamileliğe dair ve istersen sen de bana kız, ama aklındaki şu fikri ortadan kaldırtmazsam kendimi çok rahatsız hissedicem.. Oldu da "down sendromu" bulundu; hani en kötüsünü düşünelim (Allah korusun!), bunu bebeği kucağına aldıktan, onun yüzünü gördükten sonra kaldırabilir misin? Ama şimdi öğrendiğin taktirde önlemini de ona göre alırsın.. Hadi Ebru' cum ben de seni 3' lü teste karar vermiş olarak aramızda görmek istiyorum. Zor bişey değil ki, bu kadar kati düşünüyorsun. Hem bana da " bizim için önemli olan sağlığı " diyen sen değil misin canım. O halde ne ölçüde sağlıklı olduğunu bilmek de ilk yapmamız gereken şey olmalı... Bu konuda senden özellikle mesaj bekliyorum unutma..İyi geceler ..a.s.

kayracım ...
doktorun bana verdiği hap metpamid...
ama ben azla kullanmadım desem yeridir..
sabah bulantılarım çok oluyodu ve geceleri...
sadece çok bulandığı zamanlarda gerek duydum biraz dişimi sıkıyodum
zaten biraz dayanıklı bir insanımdır yada fazla salmam kendimi kolay kolay
yoksa inanki bende çok çıkarırdım..
ben bu hapı aç karna yutuyodum etkisi daha çabuk oluyomuş...
inşallah bir kızın olur
benim içime erkek doğuyo benimki...
kısmet 1 ay sonra...
bu zamana kadar kaç kilo aldın
ben 3 kilo almışım 1 kilo fazla sanırım ama..
herşey gönlünce olsun tatlım...a.s.
tüm iyi dileklerin için ben diyorum ki.....AMİNNNNNNN.....

günaydın kızlar hafta sonu doldurmuşsunuz burayı yeni gelenlerde olmuş hoş geldiniz.benim karnımdaki kasılmalar devam ediyor dr muz ve kuru erik yememi önerdi.karnımda hızla büyümeye devam ediyor.kayra alin sende hoş geldin nerelerdeydin özlettin :)

Kayracım,

Bu konuyu doktora da sordum ben..Yapılan testlerin hiçbiri gerçekte %100 güvenilir değil..Yani testin iyi çıkması bebeğin iyi olduğuna kötü çıkması kötü olduğuna işaret olmuyor..İnternettende araştırdım..Şu da var ki olaki 3 lü test kötü çıktı diyelim hadi amniyosentez diyecekler..Onda da aslında sağlıklı olan bebişini bile kaybetme riskin oluyor..Hem doktorumun dediğine göre zaten o vakte kadar bebiş kocaman oluyor yani artık insan oluyor ve o saatten sonra kürtaj yaptırmak cinayet gibi..Ben söylediğim gibi Allah'a sığınıyorum bu konuda aklıma kötü birşey getirmekte istemiyorum..Çünkü herkes kaderini yaşar %100 sağlıklı doğan bir bebiş bile Allah korusun ileride herhangi bir sebeple sakat olabilir..Hayatta hiçbirşeyin garantisi yok ki..Allah sonuçta benim bebişime can vermiş kalbi atıyor şimdi, kesin sonuç bile vermeyen testler yüzünden ben o cana kıyamam..Dua ediyorum sadece..Zaten ense kalınlığı da normal çıktı ultrasonda..Sorduğum pek çok insanda bu testleri yaptırmamış zaten..Forumlarda okuduğum kadarıylada test yaptıktan sonra sonucu kötü çıkan arkadaşların moralleri gerçekten çok bozuluyor..Bunları yaşamak istemem açıkçası..

günaydın kızlar..herkes iyi Allaha şükür..bizde iyiyiz oğluşumla..kötü günleri atlattık teyzeleri..valla mayıs ayı erkek ayı bu gidişle kız bulamıcaz yaww :)) Allah herpimize güç kuvvet versin sağlıcakla alalım kucağımıza yaramazları :) hepimiz burda acı tatlı geçen günleri paylaşıyoruz bu harika birşey..hepiniz iyiki varsınız..:1hug: a.s.

bende bebişimin doğum tarihini kendim hesapladım.benim bebişde 4 gün önce gidiyor.nisan sonu doğurabilirim:teytey:.ama dr um buna fazla takılma dedi.hafta hafta değişirmiş.bende bu hafta ilçedeki dr a gidecem.bebişimi görmeyeli uzun zaman oldu.4-5 haftadır göremedimsenağlama.haftayada konya merkezdeki dr a gidecem böylece 2 hafta üst üstte görmüş olurum.:icecream:

a.sKardelen' cim, ben de sonuna kadar direnip ilaç kullanmamakta kararlıyım.
Şimdi gitmiş olsan belki cinsiyeti hakkında bilgi edinebilirdin. Takvimine bakıyorum da aramızda yalnızca 1 günlük fark var. Kilo alma konusunda; sanırım 2. hamileliğim olduğu için, ki bunda iştahsızlığımın da muhakkak rolü vardır, ben yalnızca 1 kilo kadar aldım şimdiye kadar. Ama asıl önemli süreç bundan sonra başlıyacak.. İnşallah fazla genişlemeden bu güzel yolu sağlıcakla alırız hepimiz..sırnaşık şey

Aslında düşüncek olursam bazı fikirlerine ben de katılıyorum diyebilirim, kısmen..
Tabii Ebru' cum bu senin bebeğin ve onunla ilgili tercihlerini pek tabi ki de sen belirliyceksin..şutarafagitti
Umarım herşey rastgider ve aklına getirmek istemediğin hiçbir olumsuzlukla karşılaşmadan meleğini kucaklarsın..

çoooooook şükür canım iyi olmanıza sevindim edacım yinede dikkat et kendine Şeniziyiki sende varsın laelaelaelaelae

yasemin en iyi yol dinlenmek ve özellikle koltık veya kanapede uzanırken belini yastıkla destekle canım,,,,buarada niye takvim yapmıyon yasemin,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,kızlar buarada ben çok sakkar olmuşum yafffffff az önce eşimin parfümünü kırdım her taraf cam oldu ,,,,buaralar elimi neye atsam düşüyo elimden

yasemin bol bol dinlencen yatarken sırtına yastık koyabilirsin.belki bu biraz rahatlatır.dr um çok ağrırsa minoset kullanabilirsin demişti ama ben kullanmadım

evdeyken yatıyorum ama masa başı çalıştığım için iş yerinde bu mümkün olmuyo ama sabahları daha çok ağrıyobenneyaptımki

murgiz görmüyomusun takvimimi ayol??? mor yaprağın içindeki küçük bebişimisırnaşık şey.iyi işte ev parfüm kokar bi kaç hafta mis gibi tatlicadiarzu benim oğluşta parfümümü sıka sıka bitirmiş dibinde azıcık kalmış en sor gördüğümde yarımdıbenneyaptımki

slm kızlar ne kadar çoğalmış mayıs anneleri benden bi haber yok daha kızlar
karnınız çok büyüdümü bide gebeliğinizin başından beri kaç kilo aldınız ben 2
kilo aldım daha acaba gelişmiyormu çok merak ettim

a.sGeçmiş olsun Murgiz' cim.
Yasemin, canım işyerine koltuğuna dayayabileceğin yastık türü bi'şeyler götürsen.. Tüm gün boyunca desteksiz oturmak da ağrılarını arttırmış olabilir..şutarafagitti

Tülaycım bende en başında 2 kilo aldım sadece ve bir aydır aynı kilodayım..Doktorumun tavsiyesine göre sağlıklı beslendiğimi düşündüğüm için kiloma çok fazla kafamı takmıyorum..açıkçası aldığım her gramı kendime değilde bebişe almak istiyorum ki doğumdan sonra kilo sorunu yaşamıyayım..yerimseniben mümkün olduğu kadar süt yoğurt peynir üçlüsüne takılıyorum..Sabah kahvaltılarında da tok tutsun diye domates ve salatalığa ağırlık veriyorum..Hamileliğimin en sevindiğim tarafıda artık tatlı düşkünlüğüm tarih oldu ama bu seferde tuza düşkünlüğüm arttı bu da ileride ödem yapacak gibi sanki ..Zaten kayınvalidemin söylediğine göre o eşime hamileyken 7. aya kadar göbişi pek çıkmamış..Normal olanı her ay 1 yada 2 son aylarda da 2yada 3 kilo falan almanmış sanırım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…