Ayperin öncelikle aramıza hoşgeldina.s.
İnşallah, Mayıs annelerinin sayfaları herzaman böyle iyi haberlerle renkli kalır.:1hug: İçten paylaşımlar oluşturduk hepimiz, senin de burada yeralmana sevindim canım..a.s
Doktorunun 2' li testi ense kalınlığının normal olmasına karşın istemesi tamamen
benimkinin kararı bize bırakması gibi eşdeğer bi durum bence. Tümünün yaklaşımları farklı oluyor canım. Ben 3' lü teste karar verdim kısmet olursa.
sırnaşık şeyİnşallah Ayperin, bulantıdan yana öyle çok muzdarip oldum ki son günlerde benim adıma söylenebilecek en güzel temennin bu olduğunu düşünüyorum..
Kansızlık diye bişey sözkonusu değil canım; ama haklısın yaa niye acaba bana kan haplarını verdi bu kadın şimdi.. Neyse onu da Pzt. açıp sorarım. Halsiz kaldığımı söyledim acaba ondan olabilir mi?
Tekrardan Hoşgeldin Ayperin, sıkça karşılaşmak umuduyla sevgilerrr...
ben daha tam olarak ayırt edemiyorum:bbo:.belki bebek hareketi değildir:uhm:.senin bebişin cinsiyeti belli mi.
günaydın kızlar...dün çok sancım oldu kıvranıp durdum işyerinde acile götürdü eşim..hemen ultrasonla baktılar dr büyük ultrasona yolladı daha detaylı bakılsın diye..hemen oraya götürdüler..içte kanama olduğunu söylediler senağlama bebeğime bişi olcak diye o kadar korktumki senağlama ağlamaya başladım..ama bebişin iyi birşeyi yok dediler..bu neyin belirtisi dedim düşük yapabilirdin dediler senağlama Allah korusun ne yapardım ben yaa..dr eve git dinlen dedi çok fazla yorma kendini dedi ve en önemlisi stresten uzak dur dedi..o korkuyu Allah kimseye yaşatmasın..onu gördüm orda o kadar savunmasızdıki yavrum kıyamam ben ona..sizlerde dikkat edin..ALLAH sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin..AMİNN
hem de çok fazla acemiyiz:smiley-cool:.o yüzden kafamız çok karışıyor:uhm:.sen kaç haftalık hamilesin
ayperincim...
bende ankarada oturuyorum
ama yeni taşındığımız için daha dr bulamadık
kim iyidir hiç bilmiyoruz
sen neeye gidiyosun tatlım
bana yardımcı olursan bu konuda sevinirirm...
evet oğluşum olacak.11+4 de ikili testte öğrendik.bu sene erkek senesi gibi.bütün arkadaşların oğluşu olacak. şimdiden gelin aramaya başladık.bakalım seninkisi ne olacak. çok merak ettim.
ayperin canim aynen benimde oyle sağ yumurtalığımla göbek deliğimin arasında kalıyor aynen su an bile ayniyor yaramaz :)
ayperincim...
bende ankarada oturuyorum
ama yeni taşındığımız için daha dr bulamadık
kim iyidir hiç bilmiyoruz
sen neeye gidiyosun tatlım
bana yardımcı olursan bu konuda sevinirirm...
ya ebrucum benim nerde doğum yapacağım kesin değil ki ben 7. ayımda taşınacağım ist. o zamanda dr bul telaşı olacak.vallahi bilmiyorum ama ben ii bi dr bulup vakıf gureba da yapabilirim.eniştem orda görev yapıyo.annemin dru vardı çok memnundu.yani dışarda özel hastaneye 1000 ytl verdiğim zaman ki koşullarla devlet hast. özel odada alacağım hizmet aynı olacakmış gibi geliyo.çünkü benim görümcem orda doğum yaptı doğuma hem kendi dru hem hastane dru girdi.2 hemşire başındaydı.bilmiyorum ki.oof özellerde devlet gibi oldu ssk bağkur açılınca.amaaan kafam çook karışık çook.nerde doğum yapcam beeeen
mutlaka haber ver ne zaman dr a gideceksin.haberlerini bekliyorum.bakalım vallahi bende cok merak ediyorum...dr dan geldiğimde haber veririm cnm..a.s
Kardelencim..
Ben Etlik'teki Lokman Hekim Hastanesine gittim..Daha önce de yazmıştım..Gayet memnun kaldım..Tavsiye ederim..Randevuyla çalışıyorlar..Sigortalıysan 60 YTL fark ödüyorsun..Devlet hastanelerini tavsiye etmem..Lokman Hekimden memnun kaldığım için özel doktorda araştırmıyorum açıkçası..Allah nasip ederse doğumumu da orada yapmayı istiyorum..
ben zaten bu msjı sana yazacaktım ama isimleri karıştırmışım tatlım...
çok teşekkürler..
ewet sigortalıyım şuan gataya gitmekteyim
ama işin kötüsü gatada eşleri sokmuyorlar ultrason odasına
buda eşimin canını çok sıkıyor 2 kontroldür gidiyoruz ama daha hala göremedi canlı bi şekilde...
prosedür böyleymiş....
sadece resmiyle yetiniyo...
buda benide çok üzüyo...
hem ben ultrasonu 3 veye 4boyutlu istiyorum ve en önemlisi eşimin görmesini...
bir şey daha sorucam ilk giriştemi ödüyosun 60 ytl yi
ve daha sonraki her muayenede mi?
tekrardan çok teşekkürler tatlım...a.s.
kayracım sonuçlarına çok sevindim....
hadi bakalım kız mı geliyo ne....
benim bulantılarım bayağı hafifledi tatlım
tabi deterjanları saymazsak...
ama bulantı hapına gerek duymuyorum artık....
ben daha özele gidemedim yani dr bulamadık
bu bir ay içinde artık kesin bulmak istiyorum
cinsiyetini erken öğrenmek açısından...
sen özele mi gidiyosun....