2008 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

kayracığım dileklerin için tşk..a.s. haftalar geçtikçe bulantılar azalıyor ama bünyeylede cok alakalı diyorlar...kötü birşey ben ilk 3 ayımı cok kötü gecirdim..midem ağzımdaydı hep..şükürler olsun kii şimdi iyiyim...oyüzden tahmin edebiliyorum..süprizzzzz vardır bir sebebi ..kan hapı ile ilgili kötübirşey aklına getirme..iyişeyler düşün cnm.. :)

ben daha tam olarak ayırt edemiyorum:bbo:.belki bebek hareketi değildir:uhm:.senin bebişin cinsiyeti belli mi.

henüz öğrenemedim..12 hafta içinde gitmiştim,göstermedi ufaklık..bu perşembe öğreneceğim inşallah..takvimden seninkisi erkek sanırım :uhm:

hayırlı olsun Allah kucağımıza almayı nasip etsin
ben 11+4 de ikili teste cinsiyetini öğrendim.kızlar sizin bebişlerin cinsiyetini çok merak ettim.inşallah iyi haberlerle dönersiniz

evet oğluşum olacak.11+4 de ikili testte öğrendik.bu sene erkek senesi gibi.bütün arkadaşların oğluşu olacak. şimdiden gelin aramaya başladık.bakalım seninkisi ne olacak. çok merak ettim.

senağlama canım benım cok uzuldum cok gecmıs olsun .ALLAH KORUSUN.hepsı ALLAHA emanet dıkkat et kendıne:1hug:

ARKADASLAR BEN RESMEN ONU HISSEDIYORUM YA OZELLIKLE AKSAMLARI DAHADA COK.TAM GOBEK DELIGIMIN ALTINDA .YA MUTHIS BISEY BU.BAGIRSAK HAREKETLERIYLE O HAREKETLERI AYIRT EDEBILIYORUM FINDIGIM SANKI DOKUNUP KACIYO GIBI AYYYYY FEVKALADENIN FEVKINDE BISEY BU.ALLAH HERKEZE NASIP ETSIIINNNNNNNsırnaşık şey:asigim:

KIZLAR BEN 2 LI TESTI KABUL ETMEDIM.VE 3 LU TESTIDE ETMICEM.ONU COK ISTIYORUM VE COK SEVIYORUM VE BOLE BI STRESI GOZE ALAMAM DIYE DUSUNDUM .BENIM BI ARKADASIMIN ARKADASI.BU TESTI YAPTIRDI VE TESTLERIN SONUCU KOTUYDU AMA KARI KOCA ONU ISTEDILER VE KADIN CAGIZ DOKUZ AYINI BEKLEYENE KADAR OLDU OLDU DIRILDI VE DOGDUKI NUR TOPU GIBI MASALLAH.ALLAHA EMANET OLSUNLAR INSAALLAH SAGLIKLI SAPA SAGLAM DOGSUNLAR AMIIIIIINNNNN:asigim:

hem de çok fazla acemiyiz:smiley-cool:.o yüzden kafamız çok karışıyor:uhm:.sen kaç haftalık hamilesin

Yıldızcım bugün itibariyle tam 14 haftalık hamileyim yerimseniben Birde benim çok fazla gaz problemim oluyor o yüzden aradaki farkı anlayamıyorum..Ve işin komik tarafı bebeğimin hareket ettiğini ultrasonda gören eşim o gün bugündür korkuyor :sm_confused: Çünkü ona göre çok küçükmüş ve nasıl hareket edebilirmiş.fisfisfis Bende ona o da bizim gibi insan olacak hareket etmesinden daha doğal ne olabilir ki dedim..Hala ultrasonun şokunda sanırım..sırnaşık şey Daha önce hiç böyle birşeye şahit olmadığından değişik geliyor..Evlenmeden önce erkeklere askerde kadınların hamileliği konusunda da eğitim verilmeli bence :smiley-cool:

kayracım sonuçlarına çok sevindim....
hadi bakalım kız mı geliyo ne....
benim bulantılarım bayağı hafifledi tatlım
tabi deterjanları saymazsak...
ama bulantı hapına gerek duymuyorum artık....
ben daha özele gidemedim yani dr bulamadık
bu bir ay içinde artık kesin bulmak istiyorum
cinsiyetini erken öğrenmek açısından...
sen özele mi gidiyosun....

ayperincim...
bende ankarada oturuyorum
ama yeni taşındığımız için daha dr bulamadık
kim iyidir hiç bilmiyoruz
sen neeye gidiyosun tatlım
bana yardımcı olursan bu konuda sevinirirm...

ayperincim...

cnm ben ist oturuyorum ve benimde belli başlı bir dr hala yokk..araştırıyoruz bakalım..ankaralı arkadaşlar öneride bulunabilirler ..birkaç yer konuşmuşlardı ama ben bilmiyorum:1no2:

evet oğluşum olacak.11+4 de ikili testte öğrendik.bu sene erkek senesi gibi.bütün arkadaşların oğluşu olacak. şimdiden gelin aramaya başladık.bakalım seninkisi ne olacak. çok merak ettim.

bakalım vallahi bende cok merak ediyorum...dr dan geldiğimde haber veririm cnm..a.s

kızlar ben bişiy hissetmiyom ya ilk çpçukta geç hissedilirmiş ,zaten hissettim diyenler in gaz hareketi oluyomuş,,kızlar demir ilacı kullanmak normal korkulacak bi durum yok kullanmamak anne ve bebeği kansız bırakabiliyo,,bende kullanıyorum ,kızlar ilk 3 ay folik asit sonra da hemen demir ilacına başlamak lazımmış zaten normali bu bazende anne kansız olsa ilk aydan başlanaıyo ,ama kansızlık yoksa ikinci trimesterde başlanır benim drumda öyle yaptı benim araştırmalarım da bu yönde zeten ,,,,yani bence bundan sefer drunuza gittiğinşzde sizde sorun muhtemelen zaten verecektir

ayperincim...

Kardelencim..

Ben Etlik'teki Lokman Hekim Hastanesine gittim..Daha önce de yazmıştım..Gayet memnun kaldım..Tavsiye ederim..Randevuyla çalışıyorlar..Sigortalıysan 60 YTL fark ödüyorsun..Devlet hastanelerini tavsiye etmem..Lokman Hekimden memnun kaldığım için özel doktorda araştırmıyorum açıkçası..Allah nasip ederse doğumumu da orada yapmayı istiyorum..

betl şimdiden düşünme bence zamanı gelince bakılır ya kafaya takma:teselli:

ben zaten bu msjı sana yazacaktım ama isimleri karıştırmışım tatlım...
çok teşekkürler..
ewet sigortalıyım şuan gataya gitmekteyim
ama işin kötüsü gatada eşleri sokmuyorlar ultrason odasına
buda eşimin canını çok sıkıyor 2 kontroldür gidiyoruz ama daha hala göremedi canlı bi şekilde...
prosedür böyleymiş....
sadece resmiyle yetiniyo...
buda benide çok üzüyo...
hem ben ultrasonu 3 veye 4boyutlu istiyorum ve en önemlisi eşimin görmesini...
bir şey daha sorucam ilk giriştemi ödüyosun 60 ytl yi
ve daha sonraki her muayenede mi?
tekrardan çok teşekkürler tatlım...a.s.

Kardelencim ben muayene ücreti olarak ödemiştim galiba her gidişimiz muayene olarak göründüğü için her gidişte ödüyorsun..Onu sormamıştım ben. Ama gitmeyi düşünüyorsan önceden bilgi alabilirsin.Ultrason esnasında eşinde yanında oluyor hatta doktor bana hatırlattı "eşinizin görmesini isterseniz o da gelebilir" diye..Bazı bilgileri eşimin yanında verdi..Şimdi benim unuttuğum şeyleri eşim bana hatırlatıyor :) Birde 3'lü test için ekstra fark ücret ödemiyormuşsun onu sigorta karşılıyormuş..İkili test için 68 YTL fark istemişlerdi ama ben doktorumdan bu testler hakkında bilgi aldım ve her ikisini de yaptırmayı düşünmüyorum..Sana tavsiyem gitmeyi düşünüyorsan daha önceki tahlil sonuçlarını da yanına al..Çünkü ben geçen sefer götürmeyi unuttum..Doktorumun ismi Elif..Çok ilgili bir hanım..Eşimde erkek doktor istemiyordu zaten isabet oldu bizim için ..

Kardelen' cim merhaba,
Bulantı için kullandığın ilacın adı "Dramamine" mi?
Bulantılarının azalmasına çok sevindim canım. Ben de bugün ismini yazdığım ilacı kullanmaya başladım. Aslında hiç istemiyorum ama durumum bunu kaçınılmaz hale getirdi ne yazık ki!
Tamamen güveneceğini düşündüğün bi doktora gitmeni önemle tavsiye ediyorum canım. Evet ben özele gidiyorum, daha ilk hamileliğimden beri nerdeyse bi abla gibi sevdiğim bi doktorum var çok şükür. İnşallah sen de hem mesleğinde, hem de kişiliğinde iyi olan bi doktorla karşılaşırsın...
Galiba "kız" kardelen; ama çok da inanmak istemiyorum. Ben biraz sağlamcıyım galiba onun için 20 gün sonrasını bekliyorum. İnşallah hepimizin gönlüne göre ama ilk başta sağlıklı bebişlerimiz olur canım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…