- 21 Mart 2008
- 1.027
- 4
- 40
ridacım oğluşumu gördüm teyzesi[ebrucum, bebişinle ve sağlığınla ilgili güzel haberlerini bekliyoruz c.tesi günü...canım benim ödem bugün felaket dereceye ulaştı. iş yerindeyim şu anda ayaklarımı görseniz hayretler içinde kalırsınız, ben ayağımın şeklini unuttum..diyordum ama bu kez parmaklarımın birbirine yapıştığını gördüm..çok kötü görünüyorlar şu an..benim acilen bugün hemen tuzu kesmem şart oldu artık..
calsimax vermişti doktorum ama kullanmadım, şu an çekmecemden çıkardım ve uyarın üzerine aldım bitane...
elevite zamanı geçti ca ve fe kullan demişti doktorum. demiri de gizemin uyarısı üzerine alıyorum düzenli olarak (Allah ondan da razı olsun)
doktoru dinlemiyorum bakın arkadaşlar siz deyince hemen alıyorum ilaçlarımııı :))
bir de heyecanın yerini cesaret aldı bende (sanki)
normal doğuma meyilim arttı. inşallah bir aksilik olmaz..kendimi iyi motive etmişim meğer..
ama tabi ki son anda ne olur bilmiyorum
saadetcim senden de hayırlı haberler alırız inşallah..biz de seni öpüyoruz..hadi kolay gelsin sana canım... yarencim, sen de mi oğluşunu gördün bugün...amanın ne güzelll :)) bir problem yokmuş çok şükür..
gözün aydın diyelim
ama senin durumun hepimizin başında canım, sabahlar olmuyor...uykusuz geceler başladı şimdiden..
yarın bebişlerimiz olduğunda bu durumu pek yadırgamamak için iyi oluyor aslında ne dersin?tabi ağrılar filan da olmaz o zaman inş.bebişimizi beslemek için uyanırız, altlarını değiştiririz..aman Allahım ne güzel bişey!
buarada selencim çok geçmiş olsun diş ağrının geçmemesi zücü ya bu halimizle bide o çekilmez ya allah şifanı versin
Kizlar moralim cok bozuk o yuzden yazdiklarinia pek bakamdim.Ebrucum kontrolun insallah iyi gecmistir....Elifcan aramiza hosgeldin.....
Bugun nst ye gittim .Dunku iyilik halim geciciymis arkadaslar.Bugun muthis bir agriyla kalktim ama ne kasiklarimda ,ne de dogum sanciis gibi birsey.gobek deligimin uzerinde muthis bir agri ve 2gundur asiri mide bulantisi.Hastanede kizim cokkkkk uzun bir surehemen hemen hic oynamadi.zaten agrida artti.Bunun uzerine yarin icin gun verdiler.Gobekten aminiyosentez yapacaklarmis.Bebegin durumu kotuyse yarin ,eger normalse yogunluda gore cum aveye pazartesi sezeryan alacaklar.Hicbir kontole gelmeyen esim bile sivi alacaklarini duyunca kosa kosa geldi yanima.Birde kendisi duymak istedi..Internetten arastirdigim agore bu islem 16.hafta civarinda oluyormus..Neden simdi yapiyorlar,ne bulmayi duusnuyirlar,kotu bisey dedikleri ne?Hic bilmiyorum ve cokkkkk korkuyorum.Ben de igne fobisi yoktu bu ulkeye gelince olustu.cunku bir kanimi bile alamiyorlar bu isi nasil yapacaklar, yaptirmasam mi diye dusunmekten beynim agriyor.....Lutfen yarin icin dua edin.....Ridacim,yarencim umarim yazdiklarimi okuma firsatiniz olur... :a015::tomato:
gizemcim, kontrolüm bu hafta cuma günü..ama ben perşembe günü hastaneye gidip çalışamaz raporu almam gerekiyor. beni çalışırken bir görseniz..dayanabiliyor muyum, dayanamıyor muyum o zaman anlardınız arkadaşlar. çok zor yaa...benim tansiyonum hep düşük çıkıyor..bir de benim şu an ayaklarım hala şiş ve bir milim inmedi.. eve geldim, oh ayaklarımı uzatır, dinlenirim uyurum diye düşündüm ne mümkün...kapım abartısız 10 kez çaldı..bugüne kadar hiç gelmeyenler geldi evime..kimi iş için, kimi ziyaret, kimi teknik yardım talebi..kimi başka vesilelerle..deli oldum yahuu..halim yok. yerimden kalkacak durumda değilim, ayaklarım şişmiş bir de insanlara yardıma gittim..en sonunda geldim yatağıma uzandım ve 1-2 saat uyumuşum..ohhh...