Kizlar moralim cok bozuk o yuzden yazdiklarinia pek bakamdim.Ebrucum kontrolun insallah iyi gecmistir....Elifcan aramiza hosgeldin.....
Bugun nst ye gittim .Dunku iyilik halim geciciymis arkadaslar.Bugun muthis bir agriyla kalktim ama ne kasiklarimda ,ne de dogum sanciis gibi birsey.gobek deligimin uzerinde muthis bir agri ve 2gundur asiri mide bulantisi.Hastanede kizim cokkkkk uzun bir surehemen hemen hic oynamadi.zaten agrida artti.Bunun uzerine yarin icin gun verdiler.Gobekten aminiyosentez yapacaklarmis.Bebegin durumu kotuyse yarin ,eger normalse yogunluda gore cum aveye pazartesi sezeryan alacaklar.Hicbir kontole gelmeyen esim bile sivi alacaklarini duyunca kosa kosa geldi yanima.Birde kendisi duymak istedi..Internetten arastirdigim agore bu islem 16.hafta civarinda oluyormus..Neden simdi yapiyorlar,ne bulmayi duusnuyirlar,kotu bisey dedikleri ne?Hic bilmiyorum ve cokkkkk korkuyorum.Ben de igne fobisi yoktu bu ulkeye gelince olustu.cunku bir kanimi bile alamiyorlar bu isi nasil yapacaklar, yaptirmasam mi diye dusunmekten beynim agriyor.....Lutfen yarin icin dua edin.....Ridacim,yarencim umarim yazdiklarimi okuma firsatiniz olur... :a015::tomato:
mercancım hiç üzülme canım senin için dua edicem hiçbirşey olmucak bebeğinede sanada canım allah yardımcın olsunKizlar moralim cok bozuk o yuzden yazdiklarinia pek bakamdim.Ebrucum kontrolun insallah iyi gecmistir....Elifcan aramiza hosgeldin.....
Bugun nst ye gittim .Dunku iyilik halim geciciymis arkadaslar.Bugun muthis bir agriyla kalktim ama ne kasiklarimda ,ne de dogum sanciis gibi birsey.gobek deligimin uzerinde muthis bir agri ve 2gundur asiri mide bulantisi.Hastanede kizim cokkkkk uzun bir surehemen hemen hic oynamadi.zaten agrida artti.Bunun uzerine yarin icin gun verdiler.Gobekten aminiyosentez yapacaklarmis.Bebegin durumu kotuyse yarin ,eger normalse yogunluda gore cum aveye pazartesi sezeryan alacaklar.Hicbir kontole gelmeyen esim bile sivi alacaklarini duyunca kosa kosa geldi yanima.Birde kendisi duymak istedi..Internetten arastirdigim agore bu islem 16.hafta civarinda oluyormus..Neden simdi yapiyorlar,ne bulmayi duusnuyirlar,kotu bisey dedikleri ne?Hic bilmiyorum ve cokkkkk korkuyorum.Ben de igne fobisi yoktu bu ulkeye gelince olustu.cunku bir kanimi bile alamiyorlar bu isi nasil yapacaklar, yaptirmasam mi diye dusunmekten beynim agriyor.....Lutfen yarin icin dua edin.....Ridacim,yarencim umarim yazdiklarimi okuma firsatiniz olur... :a015::tomato:
aman ridacım tansiyonun düşük olsunda yüksek olmaın demekkiii o şişliklerin çok tuz yemendenklava:ve az su içincede ödem oluyo demekki sabret canım bak az kalmış inş izindeyken iyice dinlenecen canım
gizemcim çok teşekkür ederim..çok tuz az su ve sonuç ödem..bu kaçınılmaz bir son sanırım. ama şu an hiç keyfim kalmadı mercan_dilara ve bebişi için dua edelim..Rabbim korktuğu şeylerden kalbini emin kılsın..çok duygulandım biliyor musun?
inşallah hayırlı haberlerini alırızAllahım her ikisini de korusun..amin
http://www.gebelik.org/dosyalar/haftalar/hafta36.html
arkadaşlar bu link in sonundaki karikatüre bakarmısınız nekadar bizi anlatıyor dimi:roflol:
Bugun nst ye gittim .Dunku iyilik halim geciciymis arkadaslar.Bugun muthis bir agriyla kalktim ama ne kasiklarimda ,ne de dogum sanciis gibi birsey.gobek deligimin uzerinde muthis bir agri ve 2gundur asiri mide bulantisi.Hastanede kizim cokkkkk uzun bir surehemen hemen hic oynamadi.zaten agrida artti.Bunun uzerine yarin icin gun verdiler.Gobekten aminiyosentez yapacaklarmis.Bebegin durumu kotuyse yarin ,eger normalse yogunluda gore cum aveye pazartesi sezeryan alacaklar.Hicbir kontole gelmeyen esim bile sivi alacaklarini duyunca kosa kosa geldi yanima.Birde kendisi duymak istedi..Internetten arastirdigim agore bu islem 16.hafta civarinda oluyormus..Neden simdi yapiyorlar,ne bulmayi duusnuyirlar,kotu bisey dedikleri ne?Hic bilmiyorum ve cokkkkk korkuyorum.Ben de igne fobisi yoktu bu ulkeye gelince olustu.cunku bir kanimi bile alamiyorlar bu isi nasil yapacaklar, yaptirmasam mi diye dusunmekten beynim agriyor.....Lutfen yarin icin dua edin. :a015::tomato:
Kizlar moralim cok bozuk o yuzden yazdiklarinia pek bakamdim.Ebrucum kontrolun insallah iyi gecmistir....Elifcan aramiza hosgeldin.....
http://www.gebelik.org/dosyalar/haftalar/hafta36.html
arkadaşlar bu link in sonundaki karikatüre bakarmısınız nekadar bizi anlatıyor dimi:roflol:
Kızlar 35 haftasında çatı muayenesi olan varmı...
Benim şimdiye kadar herşey yolunda gidiyor normal doğum istiyorum doktor 35 haftada çatı muayenesi yaparız demişti...Eğer kemik yapım uygun değilse kendimi zora sokmamın anlamı yok ona göre hazırlıkları yaparım
canım Allah herkesin yardımcısı olsun. dediğin konuyu ben de merak ediyorum aslında.36+4 olduk bebişimle ama bize kimse böyle bişey demedi..peki sen çatı muayenesini nasıl yaptıklarını biliyor musun? sanırım alttan bakıyorlarmış..duruma göre tabi bu doğum esnasında oluyormuş..ben bu tür şeylerden nefret ediyorum..kafamçokkarıştı
muayene olursan mutlaka burda bizimle paylaş canım..