2008 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

elifcim, ALLAH'IN dediği olur..o bizi bizden dah iyi bilir canım..Ona sığınıyor, yalnız Ondan yardım diliyoruz..O bizim Rabbimiz..dualarım seninle hiç merak etme yarın evdeyim senin için bol bol dua edicem..bebişinin durumunda inşallah ciddi birşey yoktur canım..RABBİM yar ve yardımcın olsun bitanem. çoğu avrupa ülkelerinde doğum öncesi bebeğin içinde bulunduğu sıvıdan alınırmış okuduğuma göre..
canım belki de bu da onların yöntemi..kötü şeyler getirme aklına. Bebeğinin ve senin hakkında hangisi hayırlıysa öyle olsun canım..
merak etme bu bile seni rahatlatacaksa emin ol dualarımdasın canım..:a015::çok üzgünüm:
öpüyorum seni..hayırlı haberlerini bekliyoruz elifcim

mercancım hiç üzülme canım senin için dua edicem hiçbirşey olmucak bebeğinede sanada canım allah yardımcın olsun

aman ridacım tansiyonun düşük olsunda yüksek olmaın demekkiii o şişliklerin çok tuz yemendenklava:ve az su içincede ödem oluyo demekki sabret canım bak az kalmış inş izindeyken iyice dinlenecen canım

gizemcim çok teşekkür ederim..çok tuz az su ve sonuç ödem..bu kaçınılmaz bir son sanırım. ama şu an hiç keyfim kalmadı mercan_dilara ve bebişi için dua edelim..Rabbim korktuğu şeylerden kalbini emin kılsın..çok duygulandım biliyor musun?
inşallah hayırlı haberlerini alırız Allahım her ikisini de korusun..amin

amin canım aynı bende defalarca okudum yazısını allah sağlıkla kurtarsın onla güzel kızını allh kimsye evlat acısı vermesin(amin)
dualarımız elif senle canım

elifciğim çok üzüldüm canım umarım en kolay şekilde atlatır bebeğini kucağına alırsın. dualarımız seninle canım. rabbim seninle bebeğinizi birbirinize ikinizi de eşinle mercana bağışlasın.

hayırlı haberlerini bekliyoruz canım

Elifcim niye sıvı alacaklarmış anlamadım eğer şüphelendikleri bir durum varsa hemen sezeryan yapsınlar cumaya kadar beklemenin luzümü yok canım ya bence sen onlara ben amniosentez yaptırmayacağım yapacaksanız hemen sezeryan yapın de..Çünkü biliyorsun amniosentezi uzman kişiler yapmazsa bebek ölümlerine bile sebep olabiliyor canım ya.. Bence hiç korkma hemen sezeryan iste..Bugünle cuma arasında hiçbir fark yok en azından bebişini riske atmamış olursun canım..Çok geçmiş olsun..Allah yardımcın olsun İnşallah yazdıklarımı okursun..

Geçmiş olsun canım doğuma bu kadar kısa zaman kala neden sıvı alımı yapılıyorki sezeryan yapılsa daha iyi değilmi canım...İnşallah önemli birşey değildir bebeğin sağlıkla kucağına gelir canım üzme kendini son günlerin stres yapma kendine Allah yardımcın olsun canım dualarımız seninle...

kızlar merhaba hepinize günaydın. öncelikle mercan_dilaracım kendini üzme canım. İnşallah hayırlı haberler alırsın. dua edicem sizin için Rabbim dualarımıza karşılık verecek inşallah. Bizi habersiz bırakma canım hayırlı haberlerini bekliyoruz.

3 gündür gece uykularım işkence olmaya başladı gece 2de uyanıp sabah saat 5'e kadar evde dolanıp duruyorum birde bu kolumdaki uyuşma hiç çekilmiyor kontrole erken gidicem heralde bu hafta birde düne kadar bende hiç şişme yoktu bende başladım şişmeye kızlar ellerim yumuk yumuk oldu tuza o kadar dikkat etmeme rağmen demekki son aylarda kaçınılmaz son şişlikler....

Mercancım Rabbim sağlık sıhhat içinde yavruna kavuştursun inşallah....Rabbim dua edip de duaları kabul olunanlardan etsin inşallah seni canım

GÜNAYDIN EN GÜZEL HAMİŞLERRR

şekerler maşallah hızınıza yetişilmiyo valla ne çok yazmışsınız yinee ben bugün prensesimin kontrolüne gitcem perşembeyede nst miz var bakalım kızım kilo almışmı merak ediyorum akşama yazarım hepinizi kocaman öptümm

mercancım geçmiş olsun bende ebruya katılıyorum amniyosentez yaptırma szeryan için konuş son dakikada ne bu şimdi anlayamadım hepimiz son zamanlarımızdayız çok dikkat edelim kendimizi yoracak sıkıntıya sokacak üzecek şeylerden elimizden geldiğince uzak duralım canlar ..

Kızlar 35 haftasında çatı muayenesi olan varmı...

Benim şimdiye kadar herşey yolunda gidiyor normal doğum istiyorum doktor 35 haftada çatı muayenesi yaparız demişti...Eğer kemik yapım uygun değilse kendimi zora sokmamın anlamı yok ona göre hazırlıkları yaparım

Mercancim Bencede Amniosentez Isteme Zaten Az Bi Zamanin Kalmiş Doğum Iste Bebeğini Riske Atma Canim

herkese günaydın, canandan da haber yok. dün itibariyle kontrolü vardı ne oldu aceba..gece aklıma geldi..bir taraftan mercan bir taraftan canan Allahım ikisine ve aynı durumda olan olmayan tüm hamişlere yardım etsin..sağ-selamet bebişlerini kucaklarına almayı nasip etsin..amin..
mercan neye karar verdin bilmiyorum, hakkında hayırlısını versin Rabbim..
ebrunun da dediği gibi iki gün pek farketmez, sezaryen iste..kucağına al bebişini..riske atmalarına izin verme..
insan kime güveneceğini şaşırıp kalıyor bu durumda..iğne yapamayanlar böyle ciddi bir müdaheleyi nasıl becerirler diye korkuyorsan hele hiç girme sıvı alımına..yine de hayırlısı olsun hakkında..öpüyorum canım, hayırlı haberlerini bekliyoruz

canım Allah herkesin yardımcısı olsun. dediğin konuyu ben de merak ediyorum aslında.36+4 olduk bebişimle ama bize kimse böyle bişey demedi..peki sen çatı muayenesini nasıl yaptıklarını biliyor musun? sanırım alttan bakıyorlarmış..duruma göre tabi bu doğum esnasında oluyormuş..ben bu tür şeylerden nefret ediyorum..kafamçokkarıştı
muayene olursan mutlaka burda bizimle paylaş canım..

kızlar günaydın
mercan ve kayra adası inş iyidirlerr bize iyi haberlerle gelirler
kızlar ve ridacım sen deyince hatırladım doğru ya cananındadün önemli tahlilieri vardı inş onunda korkulacak bi durum yoktur
zaten ayperin ve kızı denizden de haber yok
ya kızlar son haftalar hepimiz sağ sağlim atlatalımda inş bu hamilelelik dönemlerini sağlıkla bebişlerimizi kucaklarımıza alıp bu seferde gaz ağlama sorunlarından bahsederiz inş
eylülcüm geçmiş olsun ya o uyuşmada normalmiş zaten drlara sorsak herşeye normal diyolar
benim dr da az şikayet edince diyoki e hocam normal hamilesiniz siz diyosunuz sıkıntısız be beğimiz olsun yok öyle bişiy:)))))
selen sanada iyi kontroller benimde bugün kontrol var inş iyi haberlerle döncem akşam

amin inşallah ridacım. Bende 35+6 oldum dün doktora gittim banada herhangi birşey söylemedi. evet dediğin gibi alttan muayene ediyorlar yaa bende nefret ediyorum bu tür muayeneden yaa biz nasıl doğum yapcaz pekiiii kafamçokkarıştı

mercancığım geçmiş olsun canım ebrunun dediklerine bende katılıyorum. bebeğini riske atmaya gerek yok sezeryan iste ve bebeğini al kucağına sağ salim. aklımız sende haberlerini bekliyoruz ALLAH'A EMENET OLUN MİNİK KIZINLA.....

ridacığım dün oğluşumun bebek şekerlerini 1- 2 saat filan oturarak yapıyordum. aşşaya bir baktım ne göreyim kocaman olmuş ayaklar:1shok: aynen senin dediğin gibi parmaklarda birleşmiş. artık bize yaramıyor oturmak iş yapmak ayaklarımızı uzatıp istirahat halinde yatmamız gerekiyor. gece geçmiş sabah kalktığımda dinmişti. seninde işin oturarak sanırım oyüzden olabilir yani havalarda ısınmaya başladı. dikkat etmek gerek. sıcaktanda şişiyorum ben hep. vucudumun hiç bir bölgesini tanıyamıyorum artıkkafamçokkarıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…