kızlarrr günaydınnn :a015: acayip uykum var bu gece hiç uyumadım desem yeridir. gözlerimi açamıyorum. dün geceye kadar böyle olmamıştım. tatlicadiarzu sabaha kadar bir daldım bir uyandım şimdide bayılacakmışım gibi başım ağrıyoo gözlerim kapanıyooo offff :çok üzgünüm:
bizde bugün aldık ana kucağımızı sonunda. çok şükür bi eksiğimiz kalmadı başka. bende aynen senin gibi bi türlü anlatamadım baştan ama ağlayıp sızlayınca ne diyorsam sana hep bahane buluyorsun ben hiç istediğim bişeyi rahat rahat alamıcam deyince galip ben oluyorum:hooray: çevremizdede pek kullanan yok. abimler aldı ama pekte görmedim kullanırlarken kucakta genelde bebek. belki bizde hevesimizi alıp atabiliriz bi kenara ama gönül istiyor işte neyapalımgenelde herşeyini ben seçip ben aldırıyorum zorla. hem aldıklarımızı hevesli hevesli gösterip herkeze hemde üstüne bilmiş karın olursa böyle masraflı oluyor demezmi klava: onunda içi gidiyor ama ailesinde görmediği için anlamaya çalışıyorum. bi kıyafet bi yatak tamam onlarda. geçen bi akrabasına gösterdim aldıklarımı bayıldı. birde emzirme südeyenini gösterdim şaşırdı böylebişeymi var dedi:1shok: bende ona şaşırdım durum bukadar vahim yani. çok şükür aldırdım yine her istediğimi
Selamlar Kızlarr,
yazıları okudum...maşallah genel olarak durumlar iyi görünüyor..Son haftalarımız artık heyecanlı bekleyişler, hazırlıklar, endişeler az kaldı meleklerimizin yüzünü görmeye seslerini duymaya ayyy prensesimi çok merak ediyorum yüzünü sesini hele hele emzirmeyi ne kadar özledim...İlk yaşayacak arkadaşlar bebeğe ilk meme verdiklerinde nasıl irkilecekler :)) Ben oğlumu 2 yaşına kadar emzirmiştim harika ve yaşanılası bir duygu, eşi benzeri yok bebeğinle arandaki anlatılmaz bir duygu...Öylesine özledim ki emzirmeyi prensesimi bir kucağıma alsam...çok sabırsızım çooook...:))
Ridacım, e artık izne ayrılma zamanın geldi de geçti bile..Maşallah iyi dayandın şimdiye kadar...Şu yerine bakacak kişi için ise endişe etme bence..kimse kimsenin yerini dolduramaz...Ve hep işinde iyi olan kazanır bilirsin :))
Selamlar Nazecim, özletiyorsun kendini, ama sağlığın yerinde olsun da..gerisi problem değil..İnşallah kızını sağlıklı bir şekilde kucağına alır ve emzirirsin..:dance:
geçenlerde rüyamda bebişimi emzirdiğimi gördüm. Rüyada bile beni öylesine etkiledi ki anlatamam. Çok tuhaf gelirdi emzirme olayı bana ama o rüyadan sonra onu emzirmek ve bebişimle aramızdaki bağı bir an önce kurmak için tarifsiz heyecan içindeyim..
Annelik hormonlarını Rabbim içimize enjekte ettikçe karşı çıktığımız bir sürü düşünceden ister istemez vazgeçer olduk..
Annemin sarı papatyası, anne oluyor..a.s.
Merhaba arkadaşlar ,uzun süredir bu siteyi takip ediyorum hemen hemen hepinizi tanıdım.üye olup yazı yazmak bugüne kısmetmiş.ben de inşallah mayıs annesi olucam.şuan için çok şükür herşey yolunda .26. haftada kanama ve emr tansıyla hastanede yatmak zorunda kaldım uzunca bir süredir de yatak istirihatim vardı şuan yeni yeni geziniyorum. ama hiç bir ev işi yapmıyorum.aman siz çok dikkat edin kesinlikle ağır iş yapmayın.Rabbim hepimizin yardımcısı olsun.
Merhaba arkadaşlar ,uzun süredir bu siteyi takip ediyorum hemen hemen hepinizi tanıdım.üye olup yazı yazmak bugüne kısmetmiş.ben de inşallah mayıs annesi olucam.şuan için çok şükür herşey yolunda .26. haftada kanama ve emr tansıyla hastanede yatmak zorunda kaldım uzunca bir süredir de yatak istirihatim vardı şuan yeni yeni geziniyorum. ama hiç bir ev işi yapmıyorum.aman siz çok dikkat edin kesinlikle ağır iş yapmayın.Rabbim hepimizin yardımcısı olsun.
Teşekkür ederim arkadaşalar.kısmetse oğluşum olucak Saadetçiğim .süre azaldıkça günler geçmiyor.evde olunca sürekli sıkıntıdan patlıyorum.tek eğlencem sizin yazılarınızı takip etmek ve oğluşumun hayalini kurmak oldu.bebişime yatağını,ana kucağını arabasını hep babası beğenip aldı.şöyle doyasıya beğenip alışveriş yapamadım.