kuzum Bu konida hassasum Kayıtlı Üye 12 Temmuz 2006 8.474 280 1 Temmuz 2008 Konu Sahibi axsxina #41 çirkin betty .!.: kafanı gözünü yaracam şimcik haaa... yalan mı söyleyecem be mankafa... Genişletmek için tıkla... He, mankafa olduğumdan 70'i hiç geçemedim, sürünüyom şimdi:smiley-cool: Bet suratlı çaycı neyim aramıyormu sizin kurumbenneyaptımkitatlicadiarzu
çirkin betty .!.: kafanı gözünü yaracam şimcik haaa... yalan mı söyleyecem be mankafa... Genişletmek için tıkla... He, mankafa olduğumdan 70'i hiç geçemedim, sürünüyom şimdi:smiley-cool: Bet suratlı çaycı neyim aramıyormu sizin kurumbenneyaptımkitatlicadiarzu
Ocean Nirvana Pro Üye Anneler Kulübü 10 Mayıs 2007 8.283 1.849 39 1 Temmuz 2008 Konu Sahibi axsxina #42 Chelzy .!.: ocean muhtemelen atanırsın gibime geliyor çünkü fen bilgisindede eğitimden 90 ın üstüne çıkan az kişi var ve sen 86 yapmıssın.Umudunu kaybetme.Biz napalım gy gk 73 Genişletmek için tıkla... tek umudum herksein kötü yapmış olması.. ama bizim fenciler tam bir inek.. gene iyi yapmışlardır..:a015:
Chelzy .!.: ocean muhtemelen atanırsın gibime geliyor çünkü fen bilgisindede eğitimden 90 ın üstüne çıkan az kişi var ve sen 86 yapmıssın.Umudunu kaybetme.Biz napalım gy gk 73 Genişletmek için tıkla... tek umudum herksein kötü yapmış olması.. ama bizim fenciler tam bir inek.. gene iyi yapmışlardır..:a015:
DearesT Yalan...yalann... Kayıtlı Üye 25 Mayıs 2007 3.947 9 1 Temmuz 2008 Konu Sahibi axsxina #43 kuzum .!.: He, mankafa olduğumdan 70'i hiç geçemedim, sürünüyom şimdi:smiley-cool: Bet suratlı çaycı neyim aramıyormu sizin kurumbenneyaptımkitatlicadiarzu Genişletmek için tıkla... bizim çaycılar özel sektör şekerim... kurumsal bir yer istersen temizlik firmaları var... bir düşünsen mi ne....:roflol::roflol::roflol:
kuzum .!.: He, mankafa olduğumdan 70'i hiç geçemedim, sürünüyom şimdi:smiley-cool: Bet suratlı çaycı neyim aramıyormu sizin kurumbenneyaptımkitatlicadiarzu Genişletmek için tıkla... bizim çaycılar özel sektör şekerim... kurumsal bir yer istersen temizlik firmaları var... bir düşünsen mi ne....:roflol::roflol::roflol: