2008 kpss gk-gy yapamadığımız soruları paylaşalım.

Türkçe güzeldi, kaçmaz benden,jeyyar matematik derseniz son 20 dk bakabildim sadece 3 soru yaptım (sözelciyim napiyimnaniknanik) haaa bu arada kocam matematik öğretmeni ama hiiiç çalıştırmadı beni vicdansız:mymeka: kabahat onda değil ben çalışalım desem çalıştırırdı valla:1closedeyes:

Gelelim Genel kültüre, eh fena değildi işte, ingilizcede güzeldi. Ama 10 küsür boşum var.

yav kazanırmışım bide sınavı, yook artıktatlicadiarzu,

inşallah canım vallahi hiç belli olmaz, benim de genel kültürden 6 boşum var, bakalım ne olcak, kızlar ya hiç bir duyumunuz yok mu ne zaman yayınlanır şu sorular ve cevapları

inşallah canım vallahi hiç belli olmaz, benim de genel kültürden 6 boşum var, bakalım ne olcak, kızlar ya hiç bir duyumunuz yok mu ne zaman yayınlanır şu sorular ve cevapları
kızlar size birşey danışabilirmiyim?ben jeoloji müh.iyim şu ana kadar meslegimi yapmadım başka işlerde çalıştım.seneye kpss ye giricem ben hangi oturumlara katılmalıyım?çok uzak kaldım bu sistemlerden.

58 genel yetenek 47 genel kültür netim kaldı...
sürünüyorum di mi...?
kaç alırım ben yaaa...

kızlar ben nette aratıyorum ama bi türlü bulamıyorum.bana geçen yılın lisans mezunları için memurluk atamasındaki min ve max puanlar lazım.yardımcı olabilirmisiniz?

58 genel yetenek 47 genel kültür netim kaldı...
sürünüyorum di mi...?
kaç alırım ben yaaa...

Oha diyerek lafa başlamak istiyorum müsadenizle. Yahu zati 60 soru genel yetenek 60 da genel kültür değilmiydi. Hatun 60 sorudan 58 net yapmış, sürüyorum dimi diyor:mymeka:, dalgamı geçiyorsun allasen bet suratlı:mymeka::dilcikar:

kesinlikle katılıyorum.zaten moralim çok kötü.canımdan bezdirdiler bide üstü bize salak muamelesi yapanlar ne güzel memleket

mizzbunny bölümün ne??
çünkü gk gy de süper yapmıssın .Eğitime bir bak derim yinede

valla siz gene çok iyi yapmışsınız.
benim toplam 95 netim var gy gk den..
eğitim de 86..
branşım da fen bilgisi ama atanamicam. bi işe yaramayacak..
sorular da çok zordu zaten

ocean muhtemelen atanırsın gibime geliyor çünkü fen bilgisindede eğitimden 90 ın üstüne çıkan az kişi var ve sen 86 yapmıssın.Umudunu kaybetme.Biz napalım gy gk 73

ya genel kültür nasıl 69 net oluyor.zaten 60 soru var.:1shok:

ben genel yetenek 45 genel kültür 38,25 yaptım sizler?

ananascım yanlış yazmışım canım,
gy 27,50
gk 41,50

yani toplam 69,
arkadaşlar 69 netle 70 puan alabilirmiyim sizce, lütfen cevap verin.

kesinlikle katılıyorum.zaten moralim çok kötü.canımdan bezdirdiler bide üstü bize salak muamelesi yapanlar ne güzel memleket

ben kimseye salak muamelesi yapmadım...
zaten kamuda çalışıyorum ve üst kurullar için girdim bu sınava...
sürünüyorum di mi diyerek sizin kafanızdaki gibi hava atacak kadar basit olamadım bugüne kadar...
bence kötü bir sonuç...çalıştığım yere Türkiye 2.si olarak girdim 2004te buyüzden böyle söyledim...

Bet suratlı, sen o kadar akıllımısın allasen:1shok:,

Hiç çaktırmıyon he:smiley-cool:

Ben kanımca bu sınavda 40 puan filan alırım, rekor bende heyoooo:hooray:

Bet suratlı, sen o kadar akıllımısın allasen:1shok:,

Hiç çaktırmıyon he:smiley-cool:

Ben kanımca bu sınavda 40 puan filan alırım, rekor bende heyoooo:hooray:

ordan bakınca beni bir poha benzetemedin kanımca...
zeki hatunum olm ben...hasbinallaahhh...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…