''2008 KK Enleri'' Yarışması Aday Listeleri ve Oylamaları:)

2008 Mart ayında oldu KK ile tanışmam. O zamanlar adını ilk kez duyduğum ve bana tedavi olarak uygulanacak “aşılama” sözcüğünü Google’da arattırırken çıktı karşıma. Aradığım bilgiye ulaşmaktı amacım. Her adrese tıkladığım gibi tıkladım , o kadar sıradan bir tıklamaydı. O tıklamadan sonra gördüm ki ; gerçekten çok güzel bir yere gelmiştim. Artık aramalarımı bu site üzerinde gerçekleştirmeye başladım. Kendi içinde çoğu bilgiyi barındırıyordu. Aradığım çoğu şeye ulaşabiliyordum. Benim gibi birçok insan vardı burada. Konular açmışlar , paylaşımlar yapmışlardı. Ay ne güzeldi yaa. O gün akşama kadar dolandım durdum site içinde. İstediğim bilgileri alıp çekip gidebilirdim belki ama üye olup daha fazlasını alabilme isteğine büründüm haliyle. O gün üyeliğimi yaptım. Onay geldi derken ben de KK ailesine katılmış oldum. :asigim:

Benim için çok özeldi burası en başından beri. İnsanların dostluğu , sıcaklığı. Olmak istediğim yerdeydim. Tam da böyle bir şeye ihtiyacım vardı. Daha güçlü hissediyordum kendimi. Sanki her bir yorum destek gibiydi. Bebeği olmayan bu yolda çabalayan biri için bu çok gerekliydi. Başımı omzuna dayayabileceğim birilerini bulacağıma emindim. Belki ben de birilerine ilaç olurdum. Paylaştıkça azalırdı dertler. Beraberlikte aşılırdı tüm engeller. Hep beraber ne de güzel yaşanırdı sevinçler.. kaydirigubbakcemile5

Diğer bölümleri dolaşabilme , oralardaki dünyalara da girebilme şansım pek olmadı. O ilk günden beri gebelik , tüp bebek , infertilite , jinekoloji bölümlerindeydim. Bu bölümler dışında paylaşım yapan çoğu kişiyi maalesef ismen tanıyorum ama herkesin özel olduğunu düşünüyorum. :lepi:

Ben KK’mızda daha bir senemi doldurmadım bile. Çok arkadaşlar edindim. Çok dostluklar kurdum. Çok şey paylaştım. Kimseden kötülük görmedim , kimseye de kötülük etmedim. Böyle bir oluşuma , böyle bir platformun varlığına kim dese inanmazdım. Ama şu an o sıcacık ortamın tam ortasındayım. Burada olduğum için kendimi şanslı hissediyorum. Evde ve işte elimin altında internet olması bağımlılığımı hadsafhaya çıkardı. Paylaşımlar gece gündüz devam etti.

Çoğu kişinin sevgisini kazanmak benim için onur oldu. Burada bir çok dalda aday gösterilmek ise büyük bir gurur kaynağı. Kaldı ki beni Dıptısım ile birlikte 2008’in “En İyi Çıkış Yapan Üyesi” seçmişsiniz. Çok çoooooook duygulandım doğrusu. Teşekkür ederim. :asigim: :a015:

Gözümüz gibi baktığımız , dostlarımızla çok şey paylaştığımız topiğimiz , 2. evimiz “Erkek İnfertilitesi Nedeniyle Hamiş Kalamayan Bayanların Listesi”nin 2008’in “En Çok Ses Getiren Topic” kategorisinde aday olması ise bütün arkadaşlarımla beraber gururumuzdur. Belki çoğu arkadaşımız aday olduğumuzun farkında değillerdi. Eğer bilselerdi burayı mesaj bombardımanına tutarlardı diye düşünüyorum. Ama her zaman birinci olmak önemli değil tabi. Bize her anlamda kazandırdıkları ile bizim için her zaman yeri özel olacak. Birinci olan topik de gerçekten çok büyük sesler getirdi. Tebrik ediyoruz.

Bana ve topiğimize oy veren bütün herkese çok ama çok teşekkür ediyorum. Sizlerin gönlünüzde bir yer edinebildiysek ne mutlu bize.

Bütün birincileri canı gönülden kutluyorum. Adayların da hepsi birbirinden değerliydi. Onları da kutluyorum. Hepsi birinciliğe layıklardı. Bu sitede herkes ayrı bir renk. Hepinizle güzel her şey. Sizler de yılın üyelerisiniz. Kadınlar Kulübü üyesi olmanın ayrıcalığına varmış en güzel bayanlarsınız. yerimseniben

Yeni yıldan herkes bir şeyler bekliyor. Kimi aşk , kimi para , kimi iş , kimi bebek , kimi ev , kimi araba , kimi kariyer , kimi başarı , kimi okul , kimi sağlık , kimi huzur vs. vs. İstekler bitmez elbet. İhtiyaçlar ise herbirimizin farklı. Allah gönlünüze göre versin diyorum. Gönlünüzden geçen ne ise , ne sizi çok mutlu edecekse o olsun , bulsun sizi 2009’da. Ama hayırlısı ise tabiiki. Yanında mutsuzluk ve huzursuzluk getirecekse istemeyiz elbet o mutluluğu yakalamayı.

2009 yılında da yeni arkadaşlarımız katılacak aramıza. Daha da büyüyeceğiz. Bizim önlenemez yükselişimiz devam edecek. Seçkin yönetimi ve bütün saygıdeğer üyeleriyle daha iyi yerlere geleceğimize de inanıyorum. İyi ki KK’dayım , iyi ki sizlerleyim. Böyle bir sitede editör olabilmek rüya gibi bir şey. Ki ben üye iken de kıymetini biliyordum yuvamızın. Ama artık daha bir sorumluluk sahibiyim haliyle. Bebe editörüm ama daha iyi olacağım inşallah. Umarım bana bu görevi verenleri utandırmıyorumdur. Hatalarım varsa da düzeltmek ayrı bir görevdir bana.

Bu sitenin bizlere ulaşmasını sağlayan Kazen ve Curly’e , KK’mızın düzenli , sorunsuz bir şekilde işlemesi , üyelerin daha iyi hizmet alabilmeleri için sürekli çalışan ve geniş düşünen , kendilerinden çooook ama çoook fedakarlık eden bütün müdirelere ve editör arkadaşlarıma , her zaman varlıklarını ve sevgilerini iliklerime kadar hissettiren canım dostlarıma , sitemizi renklendiren bütün üyelerimize çoooook ama çoooook teşekkür ediyorum. a.s.

2009 KK yılımız ; Bol güzel haberli , Bol paylaşımlı , Az kavgalı , Çok kucaklaşmalı , Duyarlı mı duyarlı , Bol güzel olaylı , Bol sohbetli , Çooook neşeli geçsin inşallah.. :Saruboceq:

Seneye yine burada görüşebilmek dileğiyle..

Mutlu Yıllar Ailem.. :asigim:



 
aman aman cok güzel bir yarismayida geride biraktik kendi adima cok zevkliydi

beni aday gösteren oy veren ve oy vermeyen arkadaslarima sonsuz tesekkürler
bu yarismada adimin gecmesi bile bir onur benim icin


hergün ö.m den dünya kadar mesaj aliyordum avatarin cok güzel diye
bir oy bilem alamamisim iyimidelikafadulden
 
yaklaşık 1 yıldır burada sizlerleyim....
kk sız hayat düşünemiyorum bende....
o kadar sıcak bir ortamki yanlızılık hissetmiyorum sayenizde....
evim için oy veren herkese çok ama çook teşekkürler.....
vermiyenlerede çok teşekkürler gerçi....
hepinizi çook seviyorum......
ve kucak dolusu sevgiler iletiyorum....
umarım çok daha güzel paylaşımlar yapar,hep mutlu haberler alırız....
hatta inşallah acı haberler almayız hiçte 2009 enlerinde bu kategori olmaz....
biz bir aileyiz.....................
umarım dahada genişler ailemiz...........
 
bu yarışma için uğraşan tüm arkadaşlara teşekkür ediyorm, gecenizi gündüzünüze kattınız emeğinize sağlık ŞİMDİDEN YENİ YILINIZI KUTLUYORUM
 
Öncelikle UZMAN ve KUZEY ellerinize, gözlerinize, beyninize sağlık..
Çok büyük bir emek vererek hazırlamışsınız. Tekrar teşekkürler..

Acısıyla,tatlısıyla bir yılı daha geride bırakıyoruz.
Yeni yılda da güzel paylaşımlarda bulunmak dileğiyle..

Herkese mutlu yıllar diliyorum.. a.s.
 
Birlikte olmanın huzur veren o sıcaklığı, 3 seneyi böyle bir yerde paylaşıp evimizde ağırladığımız Kadınlar Kulubü..Bana kattıklarını saymak imkansız..En güzeli tabi ki dostluklar..

İnternetten arkadaş olur mu sorusuna en güzel cevabı biz verdik, el ele, yürek yüreğe..Arkadaşın için bilgisayar başında gözyaşı döküyor, yeri geldiğinde kahkahalarla gülüyorsak biz çok şey paylaşmışız demektir..

Neden bilmiyorum ama bu seneki oylama beni çok duygulandırdı..

Kadınlar Kulubü sitesinin bana en çok söylettirdiği kelime 'İyi ki..' oldu...İyi ki varsınız, iyi ki varız..İyi günde kötü günde kavgalarla, kahkahalarla biz bir 'Aile'yiz..Hepinizi seviyorum..
Kazen,Curly iyi ki varsınız..
İyi ki varsın Kadınlar Kulubü..

Tüm aday gösteren, tek tek isim yazan beni ve seçilen seçilmeyen arkadaşlara oy veren tüm elleri öpüyorum sevgiyle..Bu bir emek işiydi,saatlerce oy verdik hepimiz..Beni yine şereflendirdiniz ve çok duygulandırdınız.Herkese teşekkür ediyor, arkadaşlarımı tebrik ediyorum...Uzman yerin doldurulacak ibi değil..Kuzey aynen senin de..Saymaya kalksam çok uzun sürecek ve haddimi aştı yorumum, uzun oldu biliyorum..
İnşallah yıllar sonra yine burda oluruz, acısıyla-tatlısıyla iyi ki hayatımdasın Kadınlar Kulubü!

Yeni yıl size umduğunuz , beklediğiniz herşeyi fazlasıyla versin..En güzel yıllar bizim, hepimizin olsun..Dostlarım (Onlar kendilerini çok iyi biliyor) sizi çok seviyorum..Belli edemesem de, her konuya yorum yazmasam da siz benim için çok önemlisiniz..Tüm enleri, adayları,oy kullanan herkesi, emek veren madalyonun diğer yüzündekileri kutluyorum..Beraber omuz omuza nice yılları geride bırakmak dileğiyle Yeni Yılınız Kutlu Olsun!..

 
Son düzenleme:
Öncelikle bu siteyi kuran ve emeği geçen herkese çok teşekkürler...
Üye olalı 1 seneyi geçti ve öyle bir yer olduki benim için
Sıkıntılı günlerimde yalnız günlerimde sevincimde üzüntümde herşeyimi paylaştığım bir yer oldu çıktı
İyiki rastlamışım buraya diyorum naparmışım yoksa
Çok iyi arkadaşlarım oldu iyikide varlar
Herzaman desteğini göreceğim ablalarım oldu biliyorum...
Çok şey paylaşıyoruz burda ve dahada paylaşıcaz...
Umarım daha uzun süre burada oluruz evliliğimde hatta ilk bebeğimde bile sevinçlerimi burda paylaşabilşirim (biraz uçtummu ne :roflol: )
Bütün KADINLAR KULUBÜ ailesini çok seviyorum iyiki varsınız Şeniz
Herkese sağlıklı huzurlu mutlu bir yıl yeni bir başlangıç diliyorum
 
uzman cım ve yardımı gecen tüm arkadaslarımızın eline sağlık
güzel bir yarısmaydı
önemli olan dostluk ve arkadaslık
KK daki bu dostluğun hiç birzaman bitmemesi dileğiyle a.s. a.s. a.s.
MUTLU YILLAR
 
uzman arkadaşımıza emeginden dolayı tşk ederiz...
kkyı bize kazandıran kazen abime tşkler...sizleri seviyorum kkyı seviyorum............
 
ben sizin yazdıklarınızı okudukca gözlerim doluyo yaa....
derler yaa her işte var bi hayır diye.. tam da ölee...ilk defa bi siteye İYİKİ ÜYE OLMUŞUM diyorum...
 
2008 yılında paylaştığım 'En muhalefet üye' tahtımı çok iyi çalışıp 2009 da kimselerle paylaşmıcam...söz..:lepi:kaydirigubbakcemile3

şaka bir yana çok eğlenceli bir oylamaydı..ellerinize sağlık..emeğinize sağlık..sabahlara kadar oy sayımı yapıp,bir yandan da sitenin diğer işleriyle ilgilenmek yürek işidir..bu anlamda en maşalı olarak oy versemde ben sizi çok seviyorum..biliyorsunuz..siz derken uzman abla,kuzey,mune ablam ve elif abla olarak söylüyorum..a.s.

siteye ilk üye olduğumda sadece hamile kalabilme fikrindeydim ve paylaşımlarımda bu yöndeydi.zamanla güzel arkadaşlıklar,dostluklar buldum..zamanla işyerinde her fırsatta buraya girmeye başladım.herşeyi burda ilk paylaşmaya başladım.kaydirigubbakcemile

çok şey öğrendim ben bu siteden..sanal değil,gerçeği yaşadım burada..hayatın ta kendisini..kırgınlıklarımda oldu kızgınlıklarımda..üzüntülerim,sevinçlerim,gözyaşlarım..:çok üzgünüm:

alında yazacağım çok şey var herkes bir şeyler karalamak isteyecek..
78.000 küsür üyeli bu siteyi bize kazandıran curly ve kazene de ayrıca teşekkürlerimi sunuyorum..'iyi günde kötü günde' birlikte ama hep birlikte olmak umuduyla 2009 un herkesin gönlündekini yaşatmasını diliyorum..canı gönülden..herkesi çok seviyorum ben..:asigim::1hug::enbuyukkk:

 
Son düzenleme:
:enbuyukkk:Eğlenceli ve heyecanlı oldu gerçekten..:lepi:

Kazen, Curly, Uzman ve Kuzey başta olmak üzere yapımda, yayında, ve oy saymada emeği geçen tüm arkadaşlara teşekkür ederim...a.s..

İnşallah; 2009 un sonunda da, aynen bu şekilde, burda, hep birlikte KK 'NIN ENLERİ _2009 versiyonunu yapmak nasip olur yine....

Bütün KK arkadaşlarımın yeni senesi kutlar, tüm dünyaya, hepimize sağlık ve huzur getirmesini tüm kalbimle dilerim..:Saruboceq::enbuyukkk:
 
Öncelikle adaylarda olan olmayan, oylama yapan yapmayan herkez KK'nın enleri aslında.

Çünkü KK zaten başlı başına bir en ve bizlerde üyeleri olarak KK'nın enleriyiz.

Buraya ilk gelişimi hatırlıyorum da yabancılık çekmeden ne dostluklar kurduğumu.

Sanıyorum KK'nın bana ve bizlere kattığı en güzel hediye sanaldan çıkıp gerçek dostluk vermesi. Tabi arada kaportada arızalar çıkıyor.şakkıdı

Lafı uzatmayım çünkü okuması sıkıcı olur:) Emeği geçen herkeze bizleri unutmayan herkeze teşekkürler.

Yeni yılın herkeze bol şans ve sağlık getirmesini diler doslarımızla mutlu uzun ömürler dilerim.

İşte Şimdi Mükemmel:jeyyar:
 
Son düzenleme:


Yöneticileri, konu sorumluları, editörleri, tüm üyeleriyle
çok saygı değer bir site olduğunu bilmek haz veriyor bana

Bu yılın “En üyesi” konusunda emeği geçen Uzman ve Kuzey’e ayrıca teşekkürler

Her üye ayrı değer taşıyor, hepimiz biliyoruz...

Hangi birini bir diğerinden ayırt edebiliriz ama kural böyle işte

Beni seçenlere teşekkür ediyor....Yılın üyesi seçilenleri tebrik ediyorum.

Tüm sitenin yeni yılını kutluyor sağlık, huzur, neşe, barış ve bolluk diliyorum.... Hepinize kucak dolusu sevgilerimle
Şeniz
 
Ayy o kadar mutlu oldum ve heyecanlandımki deminki yazım kopuk kopuk cümlelerden oluşmuş kusuruma bakmayın

ben burayı adminleri, yöneticileri ve üyeleriyle bir puzzle gibi görüyorum biri eksilirse kadınlar kulübünün bütünlüğü bozulur adminlerimize bize böyle güzel bir site kurdukları için çok teşekkür ediyoruma.s.
moderatör arkadaşlarıma ve kardeşlerimede böylesine büyük bir fedakarlıkla canla başla çalıştıkları için ayrıca teşekkürlerimi sunuyorum a.s.
yeni yılda ölümler hastalıklar yaşamayalım ,hamileler kolay doğumlar yapsınlar sağlıklı evlatları olsun bebek isteyenlere allah ikiz üçüz hamilelikler versin evlenmek isteyen genç kızlarımız onları çok mutlu edecek zengin kocalar bulsunlar okuyan evlatlarımız okullarında çok başarılı olsunlar
ülkemiz krizlerden uzak bolluk içinde yaşanılacak bir yer haline gelsin
terör sona ersin ve lütfen yeni yılda bir tek askerimizi bile şehit vermeyelim

herkese sağlıklı mutlu yıllar:enbuyukkk:
 
Kadınlar kulübü ile tanışalı nerdeyse 1.5 yıl oldu..
google gebelik ile arama yaparken bu siteye girmiştim iyiki girmişim çıkmaya hiç niyetim yok :)
Burada hepsi benim için birbirinden değerli ,Sesini ve yüzünü görmeden güvendiğim o kadar güzel dostlarım oldu ki sizi çook seviyorum
Sevincimizi,üzüntümüzü,derdimizi yeri geldi acımızı paylaştığımız zamanlar oldu.
Hepsi benim için çok değerlii iyikii sizii tanımışımm ..Pc başına geçtiğimde ilk açacagım ve en son kapatacağım yer olduu..(Bazen keşke gece olmasada çıkmasam diyorum :) )
İyiki K.K var.Ve iyiki tanışmışım k.k ile.. Burda hepimiz çok güzel bir aile olduk..Bambaşka biryer Burasıı çok içten ve sıcak bir aile..İçinde o kadar güzel şeyler barındırıyorki tarif edilemez ...Burada olmaktan çok mutluyum :) k.kda olmayanlarr çok şeyy kaçırıyorsunuz bu güzel paylaşımlar hiçbiryerdee yokk
Beni aday gösteren ve oy veren bütün canım arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum...
2009 yeni yılı sizlere hayatınız boyunca unutamayacağız güzellikler yaşatsın..Herkezin yeni yılını en içten dileklerimle kutluyorum

Bu yarışmada emeği geçen Uzman ve Kuzey ellerinize sağlık çok teşekkür ediyorum ..
Vee Bu büyük ailenin temelini atan site kurucularına sonsuzz teşekkürlerimi sunuyorum...

a.s. :1hug: :teselli: :içelim: kaydirigubbakcemile5 :enbuyukkk:
 
Bu yarışmanın beni bu denli duygulandıracagı yuregımı bu denlı tıtretecegı sevmeyı paylasmayı hakıkatı yanı derın dostlugu bu kadar pekıstırecegı ınanın aklıma gelmezdı..Epeydır kulubumuzde bulunamıyordumsenağlama Teknık sebeplerden dolayı gel gıtler yasadım bır var oldum bır yok oldum her yok olusumda yuregımın bır kısmını DOSTLUK ALANINI burada bıraktıgımı anladım her gerı gelısımde tekrar canlandım tekrar hayata dondu kan kaybeden aıdıyatım.şutarafagitti Burada bulunamadıgım halde arkadaslarımın benı unutmayısı sonsuz ve beklentısız ılgı ve vefaları samımıyetlerı durulukları oylesıne kendımden gecırdı mutlu ettı kı benı:asigim: Yarısmaya katılamadım ıcın cok uzgunum :çok üzgünüm: oylamada adım gectıgı ıcınse ınanılmaz mutluyum duyguluyum ınanın tutamadım kendımı..Ne kadar onemlıymıssın Kk sen hayatımda ne kadar doluymusunuz arkadaslar yuregımdea.s. 2009 da ıddıalıyım ınsallah TEK IDDIAM bıran olsun sızden kopmamak ayrılmamak sımsıkı sarılmak..



Hani, diyorum da, insanın gerçekten mükemmel bir dostu olsa... "Ona", şöyle,
içine sindire-sindire, kocaman bir sarılsa...
Ne iyi olur değil mi? Dostunuz!
dostunuz var mi? Kadın ya da erkek... Hiç fark etmez. Gerçek
dostun cinsiyeti olmaz. Paylaştığınız birileri var mı? Var ise mesele yok
Yok ise,
gidin bulun hemen! Sırlarınızı paylaştığınız. Özlediğinizi
açık
yüreklilikle
söylediğiniz.
"Canım benim!..
dediğiniz... Telefonda bile saatlerce konuştugunuz, sıcacık biri...
"O"nu görmediğinizde yüreğinizin "pıt-pıt" attığını
hissettiğiniz,bir
dostunuz var mi? Dert ortağı, sohbetlerinizi paylastığınız,
yalnızlığınızı
anlattıgınız, sevincinizi hisseden biri... Yalnız kaldığınızı
düşündüğünüzde, birilerine öfkelendiğinizde, sevdiklerinizi
özlediğinizde,
hayal kurduğunuzda
yanınızda o var mı?
Sizi hiç yalnız bırakmayan biri... Cesur, sempatik, azimli,
kararlı,
Arayan, soran,"Seni özlüyorum" diyen biri. Böyle bir canlı ile her
şeyi konuşabilir, paylaşabilirsiniz. Yanıltmaz! Anlayışla
karşılar
herseyi...
Hataları, günahlari-sevapları, her bir şeyi konuşabilirsiniz
onunla...
Hic yalnız kalmazsınız nitekim... Böyle bir dost bulmak için
fazla
bir arayış
içinde olmanıza gerek yoktur. O kendiliğinden çıka gelir
zaten.
(Elektrik olayı ..) Bir gün bir bakarsınız karşınızda... Bir de
bakmışınız
sımsıcak sohbetler, derin konular, sırlar,paylaşımlar...
Kimseye
söyleyemediğinizi,
en yakininiza anlatamadıginizi, gecmisteki izleri, gelecege
dairlerinizi,
sadece ona anlatir olursunuz. Kadin, erkek Bir dost bulun! Ama gercek olsun.
Aradıginda isinizi degil, sizi soran... Kötü gününüzde
ev
sahibi,
iyi
gününüzde kiraciniz olsun. Anlatsin, konussun, acik-secik,
korkmadan
yasasin. Güvensin! Cinsiyeti olmasin!
Bir kartal kadar hasin, bir maymun kadar saklaban, bir ceylan
kadar
narin
olsun. Dogrulari söylesin.
Gercekci olsun. Yaniltmasin, kandırmasin! İcten, sevecen,
sempatik,
sevdalari, özlemleri anlayabilen biri olsun. Anlasin! Agziyla
degil,
gözleriyle ve kalpten konussun. Yasasin!
Doya-doya yasasin, doya-doya yasatsin.
Beyninden değil, yüreginden versin. "Olsun varsin!
Paylasirim." desin.
Bir dostunuz olsun.
Sizi ve benliginizdekileri paylassın...
Dost olsun!
Ama... Gercek bir dost..

Can Dundar

Benım gercek dostlarım ...Hepınızı mutlu yıllar tum kalplere mutluluklar..

 
bu sitenin kurucuları en başta olmak üzere kazen,curly ayrıca
kuzey ve uzman ablalarıma emekleri için sonra diğer herkese cok çok çok teşekkürlerr ..
iyki varsınız

şimdi lafın neresinden başlıyayım bilemiyorum okadar cok şey varki yazabileceğim
ben bu siteyle hamilleliğim ilk günü tanıştım hamileliğimin neredeyse her günü burda geçti
hemileyken bilmediğim okadar cok sey vardiki hepsini burda öğrendim cok faydalı bilgiler edindim bilinçli bi hamilelik geçirdim
doğum yaptım yine burda paylaştım sevincime ortak olanlara tek tek teşekkür ediyorum
özellikle doğum sonrası daha fazla dostluklar edindim cünki önceleri sırf gebelik bölümüne giriyodum :))) böyle keşfetmememiştim siteyi
bi sıkıntım bi şüphem bi korkum olduğunda ilk burdan yardım istedim sanki burdaki arkadaşlarım ablalarım yanımdaymış gibi hissettim her zaman ....iyisiyle kötüsüyle tartışlamrıyla atışmalarıyla hergünüm dolu dolu geçiyo sabah ilk uyandığımda kk aklıma geliyo
sanki burayı acınca bi desteğim bi meşkalem oluyo
nekadar bebeğim olsada gündüz insan muhabbet edicek bişiler paylaşıcak yaşıtı birirlerini arıyo kendine burasıda yetiyo artıyo bile
iyki burayı kelfetmişim iyki bağımlısı olmusum olmayada devam edicemmmm :)))))))))
.........1.5 yıldır burdayım umarım uzun yıllar olurum.........

yeni yılda
rabbim en başta sağlık huzur sevgi versin hepinizin yuvasına
bekarlarımıza gönüllerine göre hayırlı bir yuva kurmayı nasip etsin
bebek özlemi cekenleri karşılıksız bırakmasın
maddi sıkıntıları olanları kimseye muhtaç olmicak sekilde sıkıntısını gidersin
kem gözlerden fitne fesat insanların şerrinden korusun
bidaki yilda yine kk da bir arada olalım inşllh :)))))
 
Son düzenleme:
Ağliyciim senağlama
Duygularıma hakim olamıyorum napiyim.:a015:
 
Öncelikle burayı kuran Kazen ve Curly e sonra emeği geçen UzmaN ve Kuzey'e ellerinize sağlık çok tşk ediyor hepinizi listede yer alanlara tşk ve tebriklerimi sunuyor, KK yı çok seviyorum
Hepimize beraber daha nice yıllar diliyorum
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…