- 5 Ağustos 2006
- 4.664
- 229
- 42
En çok çalışan kk üyesi?.....dids (Açıkcası adayım Kuzey'di ama onu göremedim..2. düşündüğüm dids'ti,gerçekten çok çalışıyor.)
En muhalefet kk üyesi?.......Saruböceq
En duygusal kk üyesi?.......NİLBERA (Sevgi kelebeğimiz.:))
En paylaşımcı kk üyesi?.....nevbahar (Her bölümde konusu her konuda bir fikri var.)
En güzel yorum yapan kk üyesi?......deniz_güneş (Herkes yorum yapar ama herkes tarafsız ve incitmeden yazamaz.)
En komik kk üyesi?....tatlicadiarzu (En çok ona gülüyorum :) )
En canayakın,dostane kk üyesi? leerenim ( Çok zarif,içten...)
En asabi kk üyesi?
En tanışmak istenilen kk üyesi? Kazen
En vazgeçilmez kk ablası? Elif (Tabi ki Elif)
En dobra,delikanlı kk üyesi? kronick (Aynen şudur taktiği : 'Ben lafımı ortaya korum, beğenen alır gider, beğenmeyen bırakır kaçar :) )
En yaramaz kk üyesi? Gözek (Hem konu açıp hem konunun dışında herşeyi konuşan yegane yetenektir kendisi :) )
En şair ruhlu kk üyesi? yeşilim
En Türkçeyi güzel kullanan kk üyesi?anuşka elbette..(Ne yalan söyleyeyim listede olmak isterdim :),fakat ona hayranım Türkçe'yi güzel kullanan herkese de.)
En kibar,nazik kk üyesi? Nazlı
En her konuya vakıf,yazmadan duramayan kk üyesi?gurbaa prenses(Çok yakından tanışamasak ta takip ediyorum yorumlarını.)
En olmazsa olmaz kk üyesi? Kazen (Kısa olan yokluğu bile farkedildi..Umarım eskisi kadar vakıf olur siteye.)
En yardımsever kk üyesi?Özgürce (Birşeyler yapma isteği ile dolu kalbi..Belki yanıbaşında eşlik edemiyorum ama gönlüm onunla.)
En ısınamadığınız kk üyesi? BEYAZ MELEK (Nickini çok görüyorum ama bir türlü ısınamadım.Umarım bundan sonra..)
En ciddi kk üyesi?Curly. (Yorumsuz:) )
En kendini beğenmiş,övüngeç kk üyesi?Laale (Narsist :) Kendine hayranlık güzel bir duygu..Güvenden ileri geliyor bence.)
En teknoloji düşkünü kk üyesi?Zepp (Yakında KK'nü uzaya fırlatırsa şaşmayın.)
En güzel nicke sahip kk üyesi?Balsurat (İlk okuduğumda 'hı' deyip tekrar okuyup gülümsemiştim..Çok hoşuma gidiyor nicki.Suratını bilmem ama dilinde bal var.)
En ilginç nickli kk üyesi?gugguludaglarguggulu Pardon? :)) ekrulum mor ametist yazacakken bunu gördüm hakikaten ilginçmiş :))
En farklı,güzel avatara sahip kk üyesi? canavar (Hep kıskandım avatarını, çalsam mı dedim bir ara, yok KK'nden giderse bakarız:) .)
En iyi çıkış yapan üyesi?nevrosky
En oyun kurdu üyesi? SÜPÜRGE (Bir keresinde oyunun birini bitirememiş deli olmuş, yardım et dedi sabaha kadar oyun oynadık, şükür bitirmiştik:) )
YILIN ÜYESİ????
En popüler bölüm? Ören Bayan (Bana göre öyle..ordan çıkamadığımdan mı acaba? benneyaptımki)
En sıkıcı bölüm? Ekonomi-Finans-Borsa (Hiç anlamam.Bir kere girip bakmadım belki de.)
En faydalı,bilgilendirici bölüm? Teknik Destek (Çok işime yarıyor.)
En iyi buluşma grubu? Ankara (Bir kere bile katılamadım )
En faydalı Yardım Melekleri Kampanyası? Lösemili çocukların sana ihtiyacı var.
En içimizi acıtan topic? Artık asker eşi değil ŞEHİT eşiyim.
En mutluluktan uçuran topic? ...
En çok ses getirmiş topic? Hindi Cumhuriyeti Değiliz!
En eli maşalı yönetici? UzmaN jeyyar:)
En yardımsever kk moderatörü? Ayrım yapamam...
En güzel ev dekorasyonu sahip üye? ..
En şık üyesi? Adıvar (Giyim tarzını beğeniyorum.)
En sorunsuz alış veriş yapan üyesi?..
En becerikli kk örgücüsü?(Ören Bayan) Herkesin affına sığınıyorum,benim bölümüm olduğundan azıcık uzun olacak yorumum.. Örgüde Şimal'i çok beğeniyorum..Çünkü hem ördükleri güzel, hem üretken hem de kemerden şapkasına, oyuncağından süsüne çok güzel yakıştırıyor , ayrıca kibar bir şekilde sunuyor yaptıklarını..Oyum Şimal'e..
Eklendi..
En muhalefet kk üyesi?.......Saruböceq
En duygusal kk üyesi?.......NİLBERA (Sevgi kelebeğimiz.:))
En paylaşımcı kk üyesi?.....nevbahar (Her bölümde konusu her konuda bir fikri var.)
En güzel yorum yapan kk üyesi?......deniz_güneş (Herkes yorum yapar ama herkes tarafsız ve incitmeden yazamaz.)
En komik kk üyesi?....tatlicadiarzu (En çok ona gülüyorum :) )
En canayakın,dostane kk üyesi? leerenim ( Çok zarif,içten...)
En asabi kk üyesi?
En tanışmak istenilen kk üyesi? Kazen
En vazgeçilmez kk ablası? Elif (Tabi ki Elif)
En dobra,delikanlı kk üyesi? kronick (Aynen şudur taktiği : 'Ben lafımı ortaya korum, beğenen alır gider, beğenmeyen bırakır kaçar :) )
En yaramaz kk üyesi? Gözek (Hem konu açıp hem konunun dışında herşeyi konuşan yegane yetenektir kendisi :) )
En şair ruhlu kk üyesi? yeşilim
En Türkçeyi güzel kullanan kk üyesi?anuşka elbette..(Ne yalan söyleyeyim listede olmak isterdim :),fakat ona hayranım Türkçe'yi güzel kullanan herkese de.)
En kibar,nazik kk üyesi? Nazlı
En her konuya vakıf,yazmadan duramayan kk üyesi?gurbaa prenses(Çok yakından tanışamasak ta takip ediyorum yorumlarını.)
En olmazsa olmaz kk üyesi? Kazen (Kısa olan yokluğu bile farkedildi..Umarım eskisi kadar vakıf olur siteye.)
En yardımsever kk üyesi?Özgürce (Birşeyler yapma isteği ile dolu kalbi..Belki yanıbaşında eşlik edemiyorum ama gönlüm onunla.)
En ısınamadığınız kk üyesi? BEYAZ MELEK (Nickini çok görüyorum ama bir türlü ısınamadım.Umarım bundan sonra..)
En ciddi kk üyesi?Curly. (Yorumsuz:) )
En kendini beğenmiş,övüngeç kk üyesi?Laale (Narsist :) Kendine hayranlık güzel bir duygu..Güvenden ileri geliyor bence.)
En teknoloji düşkünü kk üyesi?Zepp (Yakında KK'nü uzaya fırlatırsa şaşmayın.)
En güzel nicke sahip kk üyesi?Balsurat (İlk okuduğumda 'hı' deyip tekrar okuyup gülümsemiştim..Çok hoşuma gidiyor nicki.Suratını bilmem ama dilinde bal var.)
En ilginç nickli kk üyesi?gugguludaglarguggulu Pardon? :)) ekrulum mor ametist yazacakken bunu gördüm hakikaten ilginçmiş :))
En farklı,güzel avatara sahip kk üyesi? canavar (Hep kıskandım avatarını, çalsam mı dedim bir ara, yok KK'nden giderse bakarız:) .)
En iyi çıkış yapan üyesi?nevrosky
En oyun kurdu üyesi? SÜPÜRGE (Bir keresinde oyunun birini bitirememiş deli olmuş, yardım et dedi sabaha kadar oyun oynadık, şükür bitirmiştik:) )
YILIN ÜYESİ????
En popüler bölüm? Ören Bayan (Bana göre öyle..ordan çıkamadığımdan mı acaba? benneyaptımki)
En sıkıcı bölüm? Ekonomi-Finans-Borsa (Hiç anlamam.Bir kere girip bakmadım belki de.)
En faydalı,bilgilendirici bölüm? Teknik Destek (Çok işime yarıyor.)
En iyi buluşma grubu? Ankara (Bir kere bile katılamadım )
En faydalı Yardım Melekleri Kampanyası? Lösemili çocukların sana ihtiyacı var.
En içimizi acıtan topic? Artık asker eşi değil ŞEHİT eşiyim.
En mutluluktan uçuran topic? ...
En çok ses getirmiş topic? Hindi Cumhuriyeti Değiliz!
En eli maşalı yönetici? UzmaN jeyyar:)
En yardımsever kk moderatörü? Ayrım yapamam...
En güzel ev dekorasyonu sahip üye? ..
En şık üyesi? Adıvar (Giyim tarzını beğeniyorum.)
En sorunsuz alış veriş yapan üyesi?..
En becerikli kk örgücüsü?(Ören Bayan) Herkesin affına sığınıyorum,benim bölümüm olduğundan azıcık uzun olacak yorumum.. Örgüde Şimal'i çok beğeniyorum..Çünkü hem ördükleri güzel, hem üretken hem de kemerden şapkasına, oyuncağından süsüne çok güzel yakıştırıyor , ayrıca kibar bir şekilde sunuyor yaptıklarını..Oyum Şimal'e..
Eklendi..
Son düzenleyen: Moderatör: