- 5 Kasım 2009
- 5.950
- 539
http://www.kadinlarkulubu.com/kk-vitrin-uyelerinden-secmeler/338974-1-kk-nin-sik-bayani-yarismasi-elbiseli-guzellik.html
Yarışmamıza bekliyoruz hanımlar :1closedeyes:
Yarışmamıza bekliyoruz hanımlar :1closedeyes:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
arkadaşlar demekki bazı konularda öncü arkadaslarımız var neden bunu kabullenmek bazılarınız için zor oluyor anlamıyorum.ayrıca bende 3 senedir buraya üyeyim ama ilk defa bu sene enlerde aday oldum birindede en seçildim.ama inanaın gecen senelerde seçilmedigim halde hiç bu tavrı sergilememiştim.bazı arkadaslarımıza bunu hiç yakıştıramıyorum.sadece tebrik etsek olmuyormu illaki konusup huzur bozmak zorundamıyız bilmiyorumki... :umursamaz:
biz sadece düsüncemizi söyledik budami suc????senin gibi cok bilmislik yapipta cevap verenler oldukca burada kavgalar daha coook cikar....
arkadasım bu tavrını sadece ayıplıyorum.ayrıca sizin gibi kişiler yüzünden sorun çıkıyor burada .sorunun ana temeli sizsiniz farkındaysanız :umursamaz:
bu ne yaa????hep ayni isimler dönmüs dolasmis....o kadar cok üye varken.....
haklısın...
:lepi::lepi:
prensesim cnm bnm..sen bnm en tatlı prensesimsin....enimsin canımsın..:asigim:
gülüm, bitnm..bence en nazik sensin ve en asil kk üyesi kategorisi olsa sen favorimsin..gerçekten asaletini hissetmek buradan bile hiç zor değil..ismini okuduğumda gerçekten çok mutlu olduğumu bilmeni isterim cnm bnm..
incitanemtuana mı da tebrik ediorm cnm bnm..sen zaten harikasın..birçoğumuzun aklına birçok alanda ilk gelen senin ismin canım...tekrar tekrar tebrik ediyorum..
beni de en duygusal kk üyesi olarak liste başı yapan arkadaşlarıma çok teşekkürler ediyorum..gerçekten kendimi doğru ifade edebilmiş olmak beni çok mutlu etti..bana kendini özetle deseler herhalde duygusalım derdim tek kelime ile...çok mutlu oldum gerçekten....
seçilen seçilmeyen,yüreğimden geçen ve yüreklerinden geçtiğim tüm kardeşlerimi, arkadaşlarımı da tebrik ediyorum tekrar...opuyorumnanaktan[/COLOR[/B]]
Önerileriniz bana ulaşmadı sanırım yada başka birini önerdinizde listede yer almadı gibi bir durum söz konusumu
eyttt çekilin EN GELDI ZUAHAHAHAHAHAH:hooray:
eyttt çekilin EN GELDI ZUAHAHAHAHAHAH:hooray:
2009un enleri hepinizi tebrik ediyorum:lepi:
adı geçmeyen arkadaşlar demek ki önerilmemişsiniz bunun daha açık izahı var mıdır??
demek oylamaya katılanlar sizi bir "en" kategorisinde görmemişler. bunun için küstüm oynamıyorum tavrı sergilemenin ne anlamı var??
hep aynı kişilerin adı geçmiş demek ki onların "en olduğu" düşünülmüş.
direk bnm laflarımdan alıntı yaptığınz için cvp veriyorum
yoksa zahmet edip cvp bile vermezdim
bnmki si sadece bi espiriydi
zaten enleri çekememiş olacak olsaydım yarışmayı hatırlatan bn olmazdım
http://www.kadinlarkulubu.com/kilitli-konular-sadece/335684-sene-yapmiyacakmiyiz-2009-kk-enleri.html
şurdaokuduklarıma göre eski tadda olmamış
böyle de değil di bu yarışma önce öneriler ulaşır sonra tek tek isimler yazılır ve herkes
alıntı yaparak favorisini gösterirdi
nese önemli değil enim yada değilm
bn kendimn favorisiyim:lepi:
Veeeee büyük an
En muhalefet kk üyesi
- GAMZE_BELİNAY
- İpeğimu
- TS&KILIÇ
- gülsüm sultan
- Düş
- navb
- theshe