ÜYELER-
En çok çalışan kk üyesi?.....D@Ğ ÇİÇEĞİ (arı gibi hemde:))
En muhalefet kk üyesi?.......AttaQue (banka topiğinde nerdeyse kendisinden dayak yiyordum)
En duygusal kk üyesi?.......MutlulukReçetem (canım benim ya seven kalpler hassas olur)
En paylaşımcı kk üyesi?.....Ev-Hanımı (çok değerli paylaşımları var)
En güzel yorum yapan kk üyesi?......Gülsüm Sultan (her yorumu dolu dolu ve uzundur. her satırını okur, hafızama yazarım, keşke reelde tanışıyor olsam)
En komik kk üyesi?....Elis (çok şeker bi kadın)
En canayakın,dostane kk üyesi? SultaNoFKonya (canım dostum sivrisineğim, bak bak gül, MutlulukReçetem ile benim neşe kaynağımız, MutlulukReçetemi de yazardım ama aday değil)
En asabi kk üyesi?imposibblelove ( ondan da sen erkek misin dediğim için dayak yiyordum nerdeyse)
En tanışmak istenilen kk üyesi? Curly (sözlüm duymasın amansırnaşık şey)
En vazgeçilmez kk ablası? Barçman (neden belirtemeye bile gerek yok)
En dobra,delikanlı kk üyesi? saruboceq (lafını cesurca lank diye ortaya koyuyor, severim böyle insanları)
En yaramaz kk üyesi? uğurböcüğü (yerinde duramaz hiç çeyiz delisi)
En şair ruhlu kk üyesi? duyguçıkmazı ( nickinden belli benim canım arkadaşımın)
En Türkçeyi güzel kullanan kk üyesi? lereenim
En kibar,nazik kk üyesi? _sel_ (genelde bana deli, manyak diye hitap eder ama özünde nazik o)
En her konuya vakıf,yazmadan duramayan kk üyesi? ÇORUMMLU_cadı ( severek izliyoruz)
En olmazsa olmaz kk üyesi? Kazen (o olmasa bu site olmazdı, mantık olarak yani:jeyyar:)
En yardımsever kk üyesi? Elif (mesaja anında cevap yazar, olayı da çözer)
En ısınamadığınız kk üyesi? ......(onlar kendilerini biliyorlar)
En ciddi kk üyesi?....(adayları ya tanımıyorum, yada tanıdıklarım pek ciddi değil)
En kendini beğenmiş,övüngeç kk üyesi? gurbaa prenses (Türk övün, çalış, güven!)kaydirigubbakcemile3
En teknoloji düşkünü kk üyesi? Zepp (maşallah, maşallah)
En güzel nicke sahip kk üyesi? Balsurat ( sık kullandığım bi kelime)
En ilginç nickli kk üyesi? gugguludaglarguggulu ( hala zor yazıyorum, bu nickin altında bi mesaj var ama ..)
En farklı,güzel avatara sahip kk üyesi? tatlıcadıarzu
En iyi çıkış yapan üyesi? DıptısDıptıs (maşallah çıkış yapmış, üstüne mod olmuş:))
En oyun kurdu üyesi? drita (ne zaman baksam orda)
YILIN ÜYESİ???? Gülsüm Sultan
-KONULAR,BAŞLIKLAR-YÖNETİM-
En popüler bölüm? (Derdim var,oyun,duyduk duymadık demeyin,anket gibi) evlilik hazırlığı (genelde orda olduğumdan)
En sıkıcı bölüm? sohbet (hiç girmedim)
En faydalı,bilgilendirici konusu? eğitim ve kadın (kariyer sahibi insanların faydalı mesajları var)
En iyi buluşma grubu? adana (aslında hatırladığım tek şey NİLBERA ve o leziz sofraydı, adana mutfağına bayılırım)
En faydalı Yardım Melekleri Kampanyası? lösemili çocukların sana ihtiyacı var senağlama
En içimizi acıtan topic? (Acısıyla Tatlısıyla başlığından) artık asker aşi değil, şehit eşiyimsenağlama
En mutluluktan uçuran topic? (Mutluluktan Uçtuğunuz haberler) MutlulukReçetemin mutlu günü ( canım benim o güne erişebilmek için neler çekti, daha iyi şeyler olacak inş hayatında)
En çok ses getirmiş topic? 2009-2010 da görücüye çıkacak olan hanımlar buyrun ( ramazan bayramında görücüye çıkacak olanlar topiğimizin kapanmıştı,, ama nişanı ve sözü olan arkadaşlarımız vardı, sultanofkonya o yüzden bu topiği açmıştı, çok şeyler paylaştık, benim için önemli)
En eli maşalı yönetici?UzmaN ( maşalıdan kastım kötü değil kendisi biliyor gerçi, Kuzey de var aslında da bi tane oy verebiliyoruz.)
En yardımsever kk moderatörü? talin
En güzel ev dekorasyonu sahip üye? (Mimari başlığı/Evim evim güzel evim) özloş06 ( evi çok hoşuma gitti, zaten çok bilgili bu konuda)
En şık üyesi? (Bugün ne giydin çek de görelim) Adıvar ( süper. birde zannediyorum kendisi mali müşavir. yani hayalimdeki meslek. bende büyüyünce Adıvar olucamsırnaşık şey)
En sorunsuz alış veriş yapan üyesi?(Satıyorum Arıyorum) _ROUGE_ (bu kadar şeker bi insan ne kadar sorun çıkarabilir ki)
En becerikli kk örgücüsü?(Ören Bayan) sersoy79