Oncelikle bu siteyi bize sunan ve kuran bas yoneticilerimiz
KAZEN ve CURLY
abilerime ( abi demek daha dogru geliyo nedense daha bir aile oldugumuzu hissediyorum o zaman )
Bu konuda ve site icin her konuda ozel hayatindan bile feragat edip burasi icin en iyisini yapmaya calisan
KUZEY, UZMAN, ELiF, MUNE, POLLYANNE
ablalarima ( canimsiniz hepinizin emeklerinizi kendi gozlerimle gordum ya utandim valla gecmiste daha dikkatli bir uye olmadigim icin )
Ve yine bu site icin durmadan calisan butun
ADIVAR, ANTRENÖR, BALSURAT, BARZEY, CÜVCÜZ, CANAVAR, CHE, DIPTISDIPTIS, DEPROFUINDiS, DERYAS, DiDOSH, DRKAVCAR-SiRMALi, EYLÜL_13, HÜLYA, KALLiSTE, KUZUM, LEREENiM, MAVRULAM, MiNESERA, NEVROSKY, NiLBERA, OCEAN, PiLAR, SERGÜZEST, SERSERi, SONGÜL, TALiN, ViCDAN, YESiLiM, ZEPP ( Suan mod olmasalarda NEVBAHAR ve DiDS cok emekleri vardir sitede ikisininde )
arkadaslarima
Kisacasi bu sitede emegi gecen yonetimdeki herkese cok tesekkur ediyor hepsinin ellerine saglik diyorum.Ayrica tek yaptiklari islerle degil hepsinin guzel yureklerine saygi duyuyor hepsini cok seviyorum.
Son bir itirafta bulunmak istiyorum mod olmadan once burdaki emekleri anlamiyordum bu kadar saat verdiklerini bu kadar emek verdiklerini tahmin etmiyordum.O yuzden gecmiste sizi anlamayip uzaktan uzaktan konustugum icin hepinizden ozurdiliyorum.Gercekten icine girmeden anlamiyo insan.Heledeki konu sorumlusu ablalarim sizi ayakta alkisliyorum.Bizler icin bu kadar emek verip ugrastiginiz icin.
Ve son olarak tum kk uyelerine tesekkur ediyorum iyiki varsiniz iyiki bu sitemiz var ve iyiki hepimiz bir aradayiz ve birbirimizi anliyor dertlesiyoruz yardimlasiyor ve birbirimizi kosulsuz kucakliyoruz.Ve iyiki burdayim ya iyiki burayi bulmusum.Hepinizi seviyorum a.s.
Herkese mutlu yillar diliyorum Insallah 2009 hepimiz icin guzel bir yil olur.Şeniz