2008 Kasım Anneleri

ovvvv benimkilerde babacı banada düşkünler bir yere giderken ben olmazsam olmaz... ama bütün gün benimle birlikteler ee kudurkluk yapıncada kızyorum dötleri beş kardeşi biliyor bu ara ondan akşam babaya şikayet ediyoz arada anne ah yaptı diye..:)))

ama yinede bensiz yapamıyor kuzularım.. gece kerem bizim yatkta ya kaana bakmaya gideyim yada wcyew anne anneee diye yatkata bağrınır eli sürekli bizi yokluyor bir dönüyor babay bir dönüyor bana dokunuyor en güzelide bu olsa gerek...:))

benim oğlanda kime düşkün bilmem belki babaya denebilir.baba diye ağlamaz hiç , uyanınca anne diye bağırır ama sonuçta:))))geçen gün yıkadım onu kocaman geldi gözüme oyy küçük adamım benim.düşecek sandım bir ara.bana diyorki "beni çok korkuttun" allahım ya tam bir papağan.akşamları apartmanı inletiyor anne baba diye beklerken bağırıyor gülmekten çatlıyor:))) babaannesine sevdirmiyor biz geldikten sonra bir de söylüyor.sevme git anne baba işten geldi:)) dobrayız çokk.
iyi akşamlar herkese...

offffffffffff ya allah evlatlarımızı hayırlı insanlarla karşılaştırsın.benim kızımada lokum bir kaynana versin inşşşşşşşşşşşşş

Denizi birakin babayla basbasa dünyayi gezer,o kadar düskün.Uyurkende ikisi uyuyor ben yanlarinda olmuyorum genelde..

Cok yoruldugunda birde gün icinde enderde olsa anneme gitmek istiyorum babacim diyormus disardayken.

bak simdi icime oturdu ..

günaydın güzel anneler sabah-ı şerifleriniz hayırlı olsun işe gideceğim giyindim hazırlandım annemi bekliyorum gelemedi
dershane de pc min kablosunu başka bir pc ye takmak üzere aldılar geçici bir süre bilgisayarsız kaldım malesef zaten nazilli genelinde net bağlantılarında bir problem var sinir oluyorum iki saatte bağlanıyor ya da hiç bağlanmıyor
şimdi annemi beklerken sabah sabah net sakin olur bi deneyeyim dedim dediğim gibi de oldu :)

hepinizi öpüyorum ve çoook seviyorum beni unutmayın anacım emi öğleden sonra dersim yok evdeyim uğramaya çalışacağım

günaydın pasin hadi bakalım gazan mübarek olsun şimdiden:111:
beyaz melek biz burdayız her zaman bekleriz nazilliye selam
:80:

Günaydın Kızlar
Ohhh diyorum diyebiliyorum bir saat geç kalkmak ve bir saat erken eve gitmek iyi oldu birazcıkın dinlenebildim dün arda paşam bizi delirtti koltuklar yatak oluyor ananemde zıp zıp atlıyor tepelere çıkıp ödüm patladı her seferinde bağırıyoruz konuşuyoruz bana mısın demiyor kuduruk kıkır kıkır gülüyor sonunda babası zıvanadan çıktı bir bağırdı uyu çabuk diye ışıkları söndürdük geldi yanımıza sarılarak uyuduk paşamla sabah yine dağ kaçkını kocam yüzünden uyandı yavrum ditme ditme die ağladı içim parçalandı yine neysem işte benden böle
Pasiko dişçiye hala gidemedim 3,5 3,5 atıyorum bnmde en kısa zamanda yol almam lazım dişçiye doğru

valla bır kadın dogum bır de dıs kontrolu benı tırstırıyor :18:
ıkısıne de gıtmek ıstemıyorum ama kacısım yok ne yazık kı
bılıyorsunuz dısımı kırmıstım buyuk bır heybetle bu aksam neler yapılabılecegıne bakacak doktorum
cekecegız derse ne yaparım bılmem
ama kocıs kacmayayım dıye ısını saglama alıyor ve benımle gelıyor doktora
uffff sınır oluyorum bu ıslere ne zahmetlı hatunum dıyorum bazen kendıme

seda benım kuzuda tam yatma vaktı yatakta zıplamaya bayılıyor
dun aksam petek ıle yatak arasına dustu yanı aaslında dırekt ayaklarının uzerıne dustu canı acımadı ama cok korktu
sıpa bızı bır arada gorumce tam sımarıyor zaptedemıyoruz

günaydın kızlar

ay kalabalık yaşam ne zormuş yaa
özellikle yemek devası zor
durmadan yemek yeniyor yaw:))
ne yapıcaz derdi de hiç bitmiyor
onu yemezler bunu yemezler derdimizde var
ve hep kadınlar amele gibi uğraşan
mutfakta saatlerce uğraş dur
erkekler yesin hemen içeri kaçsın
bu ne adaletsiz dünyadır yaa
oğlanım da öksürüyor
benimde tam gırtlağımda bir öksürük var
bir öksürmeye başlasam duramıyorum
ne bu şimdi anlamadım grip mi olcam (

Derinim hoşgeldin kankim
Valla bşzşm her haftasonu curcuna oluyor evde biliyorsun coloni halinde geçiriyoruz bir süre böle olucak sanırım
Sen tabii alıştın dingin bir hayata şimdi zor gelir hoş bnm kalabalıkta olsa mutfakla toparlamakla pek işim olmuyor sıyrılıyorum hemen
Buğrişime ve sana geçmiş olsun dikkat edin valla buaralar salgın var hemen ıhlamur vs başla ki ilerlemesin kuşum
Bende dün goralı goralı dedim yemedim buarada 1,5 kilomu geri yüklemişim bünyeye ben daha fazla die düşünüyordum sevindiim azcıkın demek ki erken kalkmam yol vs bunlar daha fazla kilo almamı engelledi çünkü iki haftadır manyak şekilde yemek yedim neysem şu haftasonunu bi atlatayımda tekrar bi başlıyayım şoka hali hazırda aylar öncesinden bahsettiğim kapı gibi yıkılmak bilmeyen 5 kilomdan 4,5 kilom kaldı şuan 69,5 kiloyum onuda vereyimde kurtulayım yaza kadar kesin uçar gider

günaydın arkadaşlar.
ben uzunca zamandır yoktum kadınlar kulubunde ama eski üyelerindenim.
25,11,2008 doğumlu benimde bir oğlum var. işe tekrar yeniden başladım.ama başımız belada sabah zor kaçıyorum ondan. ne yapmam gerek bilmiyorum ya..

yaw bende sevmiyorum öyle kalabalık bazen suçlu hissediyorum kendimi ama sevmiyorum işte.çünkü nerde çokluk bi bakıyom ben sedanın tam tersi mutfakda kaybolup gitmişim.yemek yapar hatice sofra toplar hatice ,çayı koyar hatice,meyveleri hazırlar hatice kimiside tabağına doğranmış bekler ıyy neyse ben işte bi kakılmış ruha sahip böle geldim bölede gidecem herhalde.o yüzden abi en iyi akraba 20 km uzakta olsun annemde dahil kimseyi istemem yakınlarımda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…