2008 Kasım Anneleri

selamlar, naber kızlar..
benimde bugün pek keyfim yok çünki akşam misafirim geldi karnım ağrıyor heryanım dökülüyor resmen...
birde yoğun ve sancılıyız bu ay amnnnn...

dün yatkalarımızda geldi yerleştirdik ayarladık kanepe ortada kaldı artık balkondaki ayağı kırılmış gelirken onu vericez bunu balkona koyacağız... çok güzel oldu yatakları çoook sevindiler tepindiler üzerlerinde şekilden şekile girdiler vallla..gecede onun gelişiyle uğraştırmadan uydular 12 ye gelirken.. bende duşumu aldım yattım..gece bir kere uyandı kerem meyvesuyu verdim kalkmak istedi ama ben burdayım deyince döndü yatı yatağında... kaanda öyle oda sütünü içti yattı ama sabah 4 de önce kerem kalktı korkmuş geldi yanımıza sonra kaan kalktı babamız onu içeriye götürdü birlikte yatmışlar içerde...

bugünde biz kaanın gözü geçmedi arpacık tekrar doktora gidicez babamız evde...

lorem geçmiş olsun şimdiden bende dişçiden tırsanlardanım hemde hergün dişim ağrıdığı halde nereye kadar gidecek bakalım...
yasmin sanada geçmiş olsun testlerin güzel çıkar sonuçları inşallah...
derin kolay gelsin... kalabalık izinde iyi oluyor eğlenceli ama evinde çekilmiyor ya ne yapacam nasıl temizliycem derdinden koşturan hep sen oluyon.. bende yapılanıda gözümle görmeyince beğenmem hep başında olurum yani...

yasmin bu arada inşallah daha iyi bir iş bulursundan o patronun olacak herife bombalarını sıralayıp çıkarsın oda sap gib ortada kalır inşallah...

sedacım akşam bizim kaanda sevindirk olduğundan çok çoşkundu hopladı zıpladı bana sataşıyor sırnaşıyor birde habewrsiz gelip ısırdı popomdan nasıl bağırmışım aniden çok korktum canımda yandı haaa.. benim bağırmama oda korktu...azcık kudurdular yeni yatağa yatacağız diye sakinleşip uyudular şükür...

meleğim gel kı gel öğlen ben yokum ama okuruz artık muhabbetini gelirsen...

oyyyy yruldum ıslerım cokk

aksamustu gıdıcez kocıyle aslında hıc nıyetım yoktu ama hassasıyet olustu artık gıtmem sart
agzımı acamaz oldum hemen sızlıyor

yasmınım test yaptırmıssın canım hadı bakalım ınsa allah ıyı sonuclar cıkar

nazlımelegım gule gule kullansın pasalar fotoları da cok begendım

Kızlarrrrrrrrrrrrrr Arda paşamı aradım şimdi ağlayacağım yaaaa tam bir maymun fırlama ‘’ anneeee anneeeeeeee özledimmm die 5 defa tekrarladı papağanım sonra anane bana kızdı ananeye kız çorabımı giydim pantolonumu giydim montumu giydimm süpriz al çikolata al toplara götür anneee anneee özledim dio bende seni çok özledim oğlummmmmmmmmm canım kuşum yaaaa içim gitti

oy yesinler özlemişmiş

Çalışan anneye çok zor geliyo bu özlemeler.Dünde eve gittiğimde yarım saat kucaklaşıp oturduk.Sabah yine anne gitme diyo.Babası götürdü sabah.Anne sende gel diyo.Allah'ım yardımcımız olsun..

selam en güzel kasım anneleri

lore şimdiden geçmiş olsun.

nazlımelek yataklarınızı güle güle kullanın.

bir sürü ütüm var ama yapmak istemiyorum çünkü kendimi artık işci gibi görmeye başladım

artık mı valla ben akşam üvey kardeşlerim balodan döncekmiş gibi ev temizlyiom artık tamamen kül kedisine bağladım modumu valla.geçen burda yemek tarifi yazıyordum benim koca çıkamadın şu ev hanımı psikolojisinden diyor nasıl malimüşavir kimliğine bürünecen bilemedim diyor.bende dedim benim birsürü kimliğim var sadece o dediğine bürünürsem evi bok götürür açlıktan melersiniz dedim

sen ona deki çok istiyorsan ev hanımı piskolojisinden çıkmamı istiyorsan bana bir yardımcı tut mutfaktan ve ev işlerinden uzaklaştır ben istediğin pskolojiye girerim de

sinir oluyorum valla bu ara bu erkek milletine

arkadaşlar biz betüşun yatağının önündeki asansöörlu korkuluğu mobilyacının tavsiyesiyle çıkardık.rahatça inip çıksın diye,

adam bize portatif gece korkuluğu önerdi.korkuluksuz bizimki yuvarlanır düşer kesin çünkü çok deli yatıyor.sizinkiler ne alemde korkuluklamı yatıyor.nazlının arabalı yataktan aklıma geldi mesala o yatakların yanları boşluk aşşa düşmezlermi

Selam tatlışlar
ben de geldim
gülçiçek merhaba hoşgeldin..Sanki hamilelik dönemlerimizde bir kaç kez girip yazıştın sen de buraya,hayal meyal hatırlar gibiyim

geir gelmez konuya balıklama dalayım mucizecim eymen 1.5 yaşından beri yani bu yazdan beri tek kişilik yatakta korkuluksuz yatıyor hiçte bişey olmadı şükür yataktan düştüğü sayılıdır bir süre önüne minder koyduk artık onu da koymuyoruz korkuluklu yataktayken çok deli yatıyordu ama bu yatağa geçince düzeldi valla artık eskisi kadar deli yatmıyor

evine hoşgeldin meleğim :) burası senin evin gibi ama polipe bacı karıştırdı galiba,biz hep burdayız bekleriz filan yazmış sana..polipeciğim bizler burda olmasak ta burdayızdır,biz seni bekleriz cicim :112:

beyazmelek bizimki hala kendi odasına geçemedi bizim odada park yatakta yatıyor ve artık sığmıyor.kendi odasına bu hafta gececektik güya bu korkuluk meselesinden geçemedik maşallah eymene düşmeden yatabiliyorsa iyi valla.bizimki kesin düşer adım gibi eminim

beyazım meleğim zaten Eymen paşam hep önde giden bir çocuktu maşallahı var kuzumun.evet ben de hatırlıyorum bayadır delikanlı yatağında yatıyor,kendisi büyük bir adam olduğu için tek kişilik yatakta yatıyor maymun :))
ya ben de özeniyorum şu yataklara ama benim kız çok deli yatıyor acaba tek kişilk yatakta yatmasını öğrenir mi ki,ikeada bir yatak gördüm çok hoşuma gitti ve yere çok yakın,ondan düşünsem mi acaba diyorum.bende ilk etapta minder yastık vs koyarım..gerçi babası o kadar pimpirikli ki olmaz çocuk düşer der

evine hoşgeldin meleğim :) burası senin evin gibi ama polipe bacı karıştırdı galiba,biz hep burdayız bekleriz filan yazmış sana..polipeciğim bizler burda olmasak ta burdayızdır,biz seni bekleriz cicim :112:

gelicem falan yazınca dedik bekleriz diye
karıştırmam pek ben ama neyse

sapiş bizim yatakta yere yakın aslında düşsede pek birşey olmaz herhalde .öğlenleri yatırıyorum bişey olmuyor ama öğlen zaten en fazla nadir olarak 1 saat uyuyor

benım kuzumda yazdan bu yana tek kısılık yatakta yatıyor ama kenarında kısa da olsa korkuluk var
kalan kısmada mınder atıyoruz yere

ben cıkıyorum kızlar
korkunun ecele faydası yok
dıs hekımım merakla benı beklıyormus
dua edın ısım uzun surecek sanırsam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…