2008 Kasım Anneleri

selam kızlar
regl oldum belim kopuyor
bu ilk gün yatmalı yaa çok fenayım
küçük kaynım kayınpederim de geldi haftasonu
c.tesi kahvaltıdan sonra parkta yürüyüş salıncak operasyonu ardından profiilo sonra istinye park yaptık
dün de yine starcity ye gittik:)) avm manyağı olduk resmen.dönüşte eşim diğer kardeşleri ve babaları ile arenaya ilk maça gittiler.üşümüşler baya ama sesi hiç çıkmıyordu geldiğinde bağırmaktan:)
avm lerde misafirlerimiz alışveriş yaptılar hem gezdik işte
oğlum yürüsün diye gidiyorum her hafta napim
bebek arabası falan çoktandır almıyoruz zaten koşarak geziyoruz valla.
nazlı valla bende seviyorum o rabalı yatakları
her geçişimizde gösteriyor buğra
şibubu araba diye:)) ne demekse formula 1 arabalarının genel adı bu buğraca:)
bence kenarları falan da var kendiliğinden çok güzeller.yerim olsa 10 kere almıştım şimdiye kadar

sedoş fındıkzadede niye kalıyon sen bu hafta
okuyamıyorum herşeyi valla gördüğüm kadarıyla işte idare ediverin gari

lorem aslına bakarsan bende pek beğenmiyorum yatak kısmı hoş araba şeklinde ama dolap ve çalışma masası hoşuma gitmiyordu hiç
kararsızım valla önceki evimde yemek odası ve oturma odam ayrıydı ve paşamda yeni doğduğunda yanımızda yatacağı için kullanışlı bir yatak almıştık mothercarden birde ikeadan 3 çekmeceli şifonyer ve aksesuarlarla süslemiştim yatak odamda bir kısmı şimdi odası var ama çok büyük değil alacağımız eve göre model ve şekline arda paşamla gezerek karar vericez hangisini beğenirse onu alıcaz artık kısmet

Ooo derinim hatunum gezmişsiniz yine misafirler gelmiş hadi gözün aydın
Annemin bi akraba günü birde arkadaş günü var Cuma günü de bi kaç akraba ananeme geliceklermiş 3 gün ordan gidip gelemem yorulurum die ananemde ve ablamda takılıcaz bu hafta babamda yazık adamcağız evde biraz kafasını dinlesin zira biz evden çıkarken arda uyandığında babama kalıyor ihale anneme yanında top patlatsan uyandıramazsın oda biraz rahat eder bizde yorgun olduğumuz için bir saat geç kalkmak ii gelir kuzum buarada bende saçımı boyatıp şekil verdirebilirim yada boya değilde şekil verdirebilirim bakıcam durumlara göre Cuma günü de sömestra girilsdiği için ablam yiğenim ve ananemi alıp b.düzüne geçicez kociş biraz şikayetçi bu durumdan dinlenemiyoruz kalabalık ses oluyor falan die ama annemle ablam ananem 20 yıldır aynı yerdeler özlüyorlar kolay değil bende dinlenememe rağmen özlüyoruz her hafta gelsinler istiyorum ev alınınca ablama ve bize herşey düzene girecek

sağolun kızlar daha iyileri sizin kuzuların olsun..
biliyorsunuz bende lojmandayım 2+1 odanın birinde oturma grubu var diğerinede kanepeleri iptal ettik biri balkonda biri odada kaldı bunlara çocuk odası yaptık iyide oldu şimdi yataklar gelince kanepe zor sığacak odaya ama bakalım bişeyler ayarlıyacağız.. dolaplarını almadık gömme dolap var lojmanın onunla idare edecekler sonra alırız bir şifonyer felan...
bir yerleştireyim bakalım resimlerini çekerim.. hatta yatakların hevesine erkenden yataklarında bile yatarlar gibi geliyor..:)))

derincim senin misafir gelmiş benimkide gelecek bugün belim ağrıyor.. eşinin aileside gelmiş gözünaydın..
bu cuma okullar tatilmiş evet 15 gün apartman çoşacak bizm çocuk çok çünki...
safiş hoşgeldin tatlım...

Son düzenleme:
herkeze merhaba

nazlım güle güle yatsınlar yok olmadı mışıl mışıl uyusunlar yeni yataklarında..

bende burdaki çilekte sormuştum takımı 1300 demişlerdi ucuz gelmişti bana lakin bi bebek odasına alelade bi mobilyacı 3500 demişti:44:yataklarda çok hoş gardrobuna da bitmiştim ben garaş kapısı gibi yapmışlar görmüşünüzdür çok hoş görünüyordu.ardanın da odası yok hala bende şimdiki yatağı küçülmek üzre o vakit bakmayı düşünüyorum

selam kızlar
yasmincim geçmiş olsun canım
nazlişkom güle güle kullancsınlar mışıl mışıl uyusunlar bende bu yaz büyük bi, gardropla genç odası takımı alıcam kuzulara kısmetse ranza düşündüğümden çilekten yana kullanıcam tercihimi
Allah herkesin gönlüne göre versin

ben geldım
dısarısı cok soguk totom dondu
ıslerım vardı hallettım ve kendımı donuste bır dılım pasta alarak odullendırdım
mısafırım var ya pek bır tatlı canım ceker oldu

ben geldım
dısarısı cok soguk totom dondu
ıslerım vardı hallettım ve kendımı donuste bır dılım pasta alarak odullendırdım
mısafırım var ya pek bır tatlı canım ceker oldu

al bendende o kadar hazır sütlaçlardan yaptım cmtsi kesmedi akşamına incirli cevizli kremalı bi tatlı yaptım benim fırının azizliğine uğradım yine kenarlar yanıyormuş orta çiğ son anda yakaladım.neysem yaptım bitirdim dolaba koydum pazar tüm gün dışaraydık yiyemedim bugün inşallah götürecem

kızlar bende babasıda oğlumdan ayrı yapamıyacağız sanırım şimdiki ofisimiz çok dardı yeni ofis bakıyoruz ve ardayıda götürücez onun için ev gibi bişey aramaya koyulduk ardayada ofiste bi oda yapalım dedik bakalım hayırlısı

ardanın çok sevdiği bi arkadaşı kreşten ayrılmış.yazık kuzum yana döne bana anlatmaya çalışmış anne ece yok mu gelmiyomu dedi tüm hafta bende sandım evde onu arıyor yok işte çocuk okula gelmiyormuş ve benim kuzuda çok üzülmüş sanırım sabah ben bıraktım ağladı ardımdan annecim ditmee diye içimi kasaturayla deeştiler sanki öyle yandı anlatamam
sizde bi fikir verseniz kızlar bizim işimiz ayda 15 gün yoğun geçer ayrıca mükelleflerimizde sanayide olduklarından gelen gidenimizde olmaz ardayla nasıl olur sizce
sabah napıcağımı bilemedim mal gibi kaldım kreşin önünde ooff of Allahım sen bi yol göster bu kuluna

Polipe ben olsam yapardım dediğini.Hayat çok kısa ve onların en güzel günlerini yarım yamalak yaşıyoruz.İnan bana 2 günün tadı damağımda kaldı.İş de kendinizin.Alın bence yanınıza..Ben de dün sütlü irmik tatlısı yaptım.Koca güzel olmuş dedi.Ben yiyemiyorum(

selam güzeller
napıyonuz bakalım,allah hepicinize kuzularınızla birlikte iyilikler ,güzellikler versin inş.
seda ve loreyede ayrıca bol bol tembelllik ve dinlenmeler versin.amiiiiin

nazlı yataklarınız hayırlı olsun mışıl mışıl uyusunlar inş,

bizde inş bu hafta itibariyle kuzunun odasını ayırıyoruz.onu bilmem ama ben üzülüyorum ama babamız bu konuda kararlı olduğu için müdahale edemiyorum.

sülalesi geleceği için eşim cumartesi ne istesek yaptı önce beykoza güzel bir kahvaltıya gittik.martılara simit atma keyfini kızıma doyasıya tattırdık.sonra ikeaya gittik kuzuya masa sandalye aldık sevindirik oldu ama masamız kırık ccıktı değişime gidecek .sinir oluyorum böyle gelgitlere ama gidilecek malesef .

pazar günü eşimin annesi babası geldi görümcemlerde çoluk cocuk geldiler,yemekti çaydı koşturdum durdum.eşime sinir oldum bi işin ucundan tutmadı diye gıcık etti .halende gıcık oluyorum anası babası burda ya bi havalarda ki sormayın.indirecem de sabrediyorum.
betül görümcemin çocuklarıyla sürekli kavga etti hiç birşeyini paylaşmak istemedi.sürekli ağlama cıyaklama biri sussa diğeri ağladı başıma ağrılar girdi.nolcak bilmiyorum paylaşmak istemiyor hiç birşeyini yeni böyle oldu dişinden mi nedir çok inat .

buğun eşimde iizin oldı annesini hastaneye götürmek için öğlene kadar hepsi evdeydi onları hastaneye postaladım bütün evi sil süpür temizledim kahvemi alıp buraya zor attım kendimi.

bu hafta benim için bol stresli gececeğe benzer.

ben tam anlamadım ama
sen sımdı arda pasaya oda yapabılecegın bır ofıse gecınce kresten alacakmısın cocugu

ewet yanımızda kalacak en azından o istediği müddetçe beni falan geçte babasından ayrılmak çok koyuyor ona adamla vc ye bile girmeye kalkıyor.babasıda çok vicdan yapıyor işi bırakıp çocuğa bakamayacağına göre böle bişey yapalım diyor

Ben seni yerinde olsam yanıma alırdım arda paşana da yatak dışında oyalanabileceği güzel oyuncaklar alırdım ama şöyle de bir durum var işlerinin yoğun olduğu durumlarda bu durumdan rahatsızlık duyabilirisin senin onunla ilgilenmeni isteyecek ama sen bunu yapamayacaksın yapsanda zorda kalıcaksın ayrıca şuanki alıştığı durumdan ayrılıp takrar farklı bi duruma giricek buna alışacak ve bir iki sene sonra kreş olayın olacak vs sen bilirsin gönlümüz hep yanımızda olmalarından yana ama konu iş olunca biraz farklı durumlar bence bi doktora danış paşanın üstünde ne gibi etkileri olabilir diye

polipe güzel olur aslında ama çocuk çoluğa çoçuğa arkadaşa alıştığı içinde biraz sıkılabilir bence.

ah yasmin maşalllah sana bende kendimi yemeğe verdim hemde bol bol tatlı yemeğe

mantıklı
ben sahsen cok erken krese gıtmelerıne cok sıcak bakamıyorum bebelerın
sonucta kendı ısınız zaten sorun olmaz
bır de ona ozel oda ayarladıktan sonra yemede yanında yat
kresten cok daha keyıflı ve kalıtelı vakıt gecırecegınıze emınım

mucıze kolay gelsın mısafır hele de yatılı mısafır ısı cok zor
pek haz etmem yatılı kalma ıslerınden ben nedense
ama sabretmek lazım hadı az kaldı

sağolun kızlar dr ada sorarım sedacım
ya okulu sevdiğine eminim ama sabah babasının ardından ağlamasınıda istemiyorum.babası dayanamıyor.onun bırakıp gideceği korkusuyla evde peşinden geziyorayrıca evle ofis aynı mahallede ve bi arkadaşıda burda oturuyor onlarda uğrar oynarlar onada bizimkinede aktivite olabilir bakacam bu hafta

Selam mucizecim dinlenme dileğinden dolayı teşkür ederim kuzum inşallah birgün bende dinleneceğim
Bende ayırdım kuzuyla yatağımı yeni eve geçtikten sonra ama çok zor oluyor alışmıştım hep koynumda sıcacık yatmasına kuzumun bizimki birazda mecburi oldu sabah işe gidiyoruz alarm çalıyor yanımızda olsa sesten uyanır die ayırdım ama çözüm olmadı yine uyanıyor kuzum birde sen ayırsanda geceleri geliyorlar sürekli aralarda ışık açık bırak yolu buluyorlar sıpalar
Betüş hanımcıkta iyi günlerde kullansın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…