- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #95.281
günaydın pasin hadi bakalım gazan mübarek olsun şimdiden:111:
beyaz melek biz burdayız her zaman bekleriz nazilliye selam:80:
canım merhaba. bana mesaj atmıştın.perional fistül ile ilgili. naptın merak ettim. sana mesaj yazmıştım ben.
kihkihkihhh polip hatunnn ben kendimi bildim bileli kaçmışımdır mutfaktan hoş nadiren girerim ayıp olmasın die ama genelde diğer kişilere bırakırım annem ablam yengem falan toplar bazen yengeme ayıp olmasın diye eşlik ederim yormam kendimi öle hiç hırpalamam biraz sultan misaliyim bu konuda
gülçiçekçim hoşgeldin çalışan bazı anneler olarak bizde malesef aynı sıkıntıyı çekiyoruz zor ama herşey onlar için Allah yardımcımız olsun
ohh valla seda sende benim kuzen gibi hemen wc si gelenlerdenmisin:)))
ben de kaçamayanlardanım
hatta herkes ayak altından çekilsin ben kafama göre çamışır suyu cifle girişeyim derim:))
aynen meyveleri bile doğrayıp koyarım herkese
evde çocuk varken herkesin eline bıçak veremem o bakımdan
Günaydın kızlar.Kan verdim sabah bazı tahliller istemişti diyetisyen.Tiroid, kolesterol, açlık şekeri ve kan sayımı.. Yaptırdım, perşembe alacak validem sonuçları.Malum bu köpek patronum izin vermez perşembeye.Otobüste defalarca aradı nerde kaldın diye.Bu adamın süründüğünü görürmüyüm acaba
Lorem diş randevun varmış.Geçmiş olsun şimdiden.Korktuğun gibi olmaz belki..İyi düşün..
hoşgeldin
iyi çıkar umarım tüm sonuçlar
walla sende Allah korusunda tiroid guatr olur diye korkuyom ben
bu sinirden yıtkunup yutkunup söyleyemedikçe birikenlerden olurmuş bu tarz boğaz hastalıkları
Allahım seni korusun iyi sabrediyon ben çoktan senin işinide senide deyip yıkmıştım ofisi
Polipe kadın az kaldı.İş başvurularım var.Bunu varya döt gibi bırakıp gidecem.Ama önce benden önce gidenlerin gitme nedenlerini ve kendi nedenlerimi sıralıcam.Nasıl kötü biri olduğunu anlayıp ciğeri yansın o..çocuğunun.Tövbeeee...
şimdi kanun metnini tek tek yazamam ama yabancı ismi mobbing işyerinde psikolojik taciz diyede bi suç var.sen çıkıp iş mahkemesinde bi dava açsan süründürüsün bu herifi ama piyasada ismim böyle anılmasın dersen bilemem.ama iş mahkemeleri işverene hiç acımıyo hiç bir konuda haberin ola işte bizde özel sektörde yaptığımız işle değilde referanslarımızla anılıyoruz ne acı
bu hayatta kadın olmak 1-0 mağlubiyet demek üstüne birde bunlar eklenince ballı lokma tatlısı aman hadi hayırlısı oluveriyor
Polipe burda 50 yaşında bi adam çalışıyo.Afedersin ağzına mıçıyo yaa.Bunun insanlığıyla ilgili problem.Kadın erkek top mpop farketmez..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?