• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2008 Kasım Anneleri

teşekkür ederiz kızlar.. inşallah yatakların gelişiyle uykumuzda düzene girer tek umudum bu ...
polip bencede yanında gözünün önünde olması daha iyi hani kreşede alıştı ilk başta zorlanır belki arkadaşlarını felan arar ama babasına düşkünmüş daha çok hoşuna gider bence...

mucizem kolay gelsin seninde akrabalar varmış.. ben severim misafir ama en çok ne yemek yapcam diye düşünmek çok zorlar misafir gelince 2 kat daha fazla düşünüyorsun özenip bezeniyorsun.. daima düzenli tertiplide olmak lazım zor ya...
zaten ailesi gelince dilini elini kolunu illa tutucan sabredecen sonra acısını katmerli çıkaracan..:)))

maasallah dıyeyım mucıze sabredebılıyorsan
ben de kı lımıtı tukettıklerı ıcın oyle bır beklentıye gırmıyorlar artık
zıra dokunsalar ben patlayacagım dokunduklarına pısman olacaklar

Yapabileceğine inanıyorsan polip hatun süper olur tabii o ağlamaları insanı bitiriyor kaç kere işe giderken kocişkoyla gözlerimiz sulandı ‘anne anne işe ditme ditmeeee spider man alma ben ten almaaa süpriz alma’ onları alma yeterki yanımda ol diyor kuzum paramparça oluyorum ama herşey onlar için daha bunu anlamaları için zaman var Şükrediyorum ki çalışma zorunluluğum yok sadece dişimi sıkıp bi kaç sene daha güzel şeyler için devam edicem hakkımızda hayırlısı olsun inşallah

teşekkürler sedacım.

valla lore limitleri en baştta tükenmişti de napcan işte ya bu deveyi güdecen ya bu diyardan gidecen deyip ek kredi veriyoruz.
şimdi aramış bizimki yine sinir etti. ikeaya değişim yapmaya birde modokadan gece korkuluğu almaya
gidecektik güya ikimiz ,fikir değiştirmiş bizimki ben babamla gidiyim siz annemle oturun diyo hani birlikte gidecektik dedim kızdım ben yalnız kalmak istiyorum hep birlikte gidin siz oradan dedim kapattım,

nazlıcım zaten cumadan beri ne pişirecem derdin den öldum.bide yemek te secyorlar ama dediğin gibi katmerli olacak herşey:47:

Geçen Anılı eşimle bıraktık valideye sabah sabah.Yavrum arkamdan ağladı.Benim kalas bile ooov yavrum benim, hergün mü böyle dedi:((

bizimde hergün babası bırakıyor adam bi geliyor üstünden tır geçmiş gibi.evde maymun gibi yapışıyo adamın bacağına uyanınca il babasını soruyor taktı yazdan beri

bızım kucuk kuzu da babacı
aksamları gormenız lazım benı sıkayet edıyor anne bana hımmm dedı dıye
ama bızde cok sukur aglama yok
bazen mızmızlanıyor tabıı ama genelde anne gıt mama al gel dıyor yavrum
ufff ozledım zaten sabah kolunu boynumdan cekıp kalkıp ıse geldım

Benimkini sabah ben bırakıyorum, akşam babası alıyo.Hiç babacı değil.Benim olduğum yerde yüz vermez babasına.Kim olursa olsun, ben varsam bakmaz.Cumartesi kaynanaya ütü almaya gittik.Kadın elinden tutuyo Anılın.Bırak annem tutacak diyo.Halbuki onunla daha çok vakit geçiriyo.

Benimkini sabah ben bırakıyorum, akşam babası alıyo.Hiç babacı değil.Benim olduğum yerde yüz vermez babasına.Kim olursa olsun, ben varsam bakmaz.Cumartesi kaynanaya ütü almaya gittik.Kadın elinden tutuyo Anılın.Bırak annem tutacak diyo.Halbuki onunla daha çok vakit geçiriyo.

yasmin sen yasal izinden sonra işe başladın sanırım doyamamıştır bide sen daha çok ilgiliysen normal sana düşkün olması.benimki bu yaz doymuştu bana 1,5 senenin her dakikası benle geçti ve bir sabah kalktı baba gitmeee dedi.kreşide o yüzden istedik.ama eşimde farkında bana doydu ve artık babasıyla zaman geçirmek istiyor ama nasıl olcak?ben öle yarı şaka yarı ciddi evinin erkeği ol ben bakarım size dedimsede olcak yanı yok.malum türkiyedeyiz ana herif evde karısını çalıştırıyor derler:)
home ofis muhabbetini istedik bizim meslek kanununda girişleri ayrı olacak şartı var altı ofis üstü ev tarzı bişey olabilirde o tarz evlerin olduğu konyada bi semt var ama bizim maliyeye diğer resmi dairelere çok uzak.şimdi ofisimiz evimize 5 dk lık yürüme mesafesinde ama dediğim gibi küçük.buralardan büyük bi ofis bulmalıyız evimizde burnumuzun dibinde diğer resmi dairelerde
bakalım nasıl olacak.eğer böyle bişey başarırsam söz size 2tane daha çocuk yapacam yoksa zor hakikaten

Ben Anılla çok haşır neşirim.Babası çok ilgilenmez.Canım yavrumla 3,5 aylıkken ayrıldık maalesef.Çok özlüyo.Akşam sarılıyo gidince, sırtımada 3-4 kere dostluğumuzun simgesi olarak vuruyo:))

Ofis içinde hayırlısı.Ne olursa olsun ikinciyi düşün.İşverenin falan da yok.Şanslısın..Hayırlısı..

Ben Anılla çok haşır neşirim.Babası çok ilgilenmez.Canım yavrumla 3,5 aylıkken ayrıldık maalesef.Çok özlüyo.Akşam sarılıyo gidince, sırtımada 3-4 kere dostluğumuzun simgesi olarak vuruyo:))

Ofis içinde hayırlısı.Ne olursa olsun ikinciyi düşün.İşverenin falan da yok.Şanslısın..Hayırlısı..

anılda şanslı daha öncede demiştim arkadaşlarımın çoğu ev hanımı ama sen ve burdaki diğer anneler kadar anlayışlı çocuğuna düşkün empati yeteneği olanı hiç görmedim.akşama kadar evde birlikteler ama neye yarar her iki tarafda kendi derdinde.ben çocuk olsam seçme özgürlüğüm olsa öyle çalışmayan bir annedense senin gibi bana düşkün çalışan bi annem olsun isterdim o yüzden herzaman dediğim gibi kasım kuzuları çok şanslılar özelliklede anıl...

ben kaçtım yavrular benim yakışıklılar eve gelmek üzreler.ekmek alıyım.balık yapcam akşama bide ıspanak salatası cmtsi yapıpda yemediğim tatlımıda ekledimmi patladı gitti:)

hepinizi öptüm kendinize ve bebişlere iyi bakın
:80:

anılda şanslı daha öncede demiştim arkadaşlarımın çoğu ev hanımı ama sen ve burdaki diğer anneler kadar anlayışlı çocuğuna düşkün empati yeteneği olanı hiç görmedim.akşama kadar evde birlikteler ama neye yarar her iki tarafda kendi derdinde.ben çocuk olsam seçme özgürlüğüm olsa öyle çalışmayan bir annedense senin gibi bana düşkün çalışan bi annem olsun isterdim o yüzden herzaman dediğim gibi kasım kuzuları çok şanslılar özelliklede anıl...

Ooov tontişim sağol.Hepimiz anneyiz şükür.Eminim burdaki herkes çok düşkün evladına.Anıl için herşeyi yapıyorum cidden.Çekilmez bir patron, 15 li yaşlarda bir koca ve eşek mokundan sert bir kaynanayı çekiyorum.Olsun, yavruma değer..Allah sağlık versin, acılarını göstermesin..

valla kızlar benim kızım bana düşkün babasınada düşkün ama ben bir adım öndeyim.dürmadan sarılır öper.anne kırisleri vardır

yasmin maşallah gerçekten sen çok mikemmel bir çalışan annesin.

kız yasmin sende oğluna düşkün cadı kaynanalardan olma tamammı bu oğluna düşkün anaların oğulları tehlikeli oluyor

Ayyy yasooo aynı ardam da öle eve gidiyorum ya kucağıma atlıyorrr birde sırtımı pıt pıtlıyorr kuzucanımmmm buarada hem bana hemde babaya ikimizede çok düşkün
Neysem bacılarım seda kaçarrrrrr :10::10::10: eski mevkine bi göz gezdirecek bi gezineyim mağazalarımı dolanıyım öle gideyim ananeme

valla kızlar benim kızım bana düşkün babasınada düşkün ama ben bir adım öndeyim.dürmadan sarılır öper.anne kırisleri vardır

yasmin maşallah gerçekten sen çok mikemmel bir çalışan annesin.

kız yasmin sende oğluna düşkün cadı kaynanalardan olma tamammı bu oğluna düşkün anaların oğulları tehlikeli oluyor

Bazen kendimden şüphe etmiyorum desem yalan olur.Ama mürüvetini de görmek isterim.Bazen yaş hesaplarıda yapıyorum.Yani bigün ayrılacağımızı biliyorum ama kıskanıp kıskanmama konusunda söz veremem:)))

Denizde baabcilardan,kücüklügünden buyana hep babadir onun favorisi.Beni ister yaninda sariir öpr filan ama baba eve geldimi tamamen ona aittir.Centere gideriz hep babayla ayri gezer,hic benimle gezmedi mesela.

Uyurkende babasinin koluna yatip uyuyor:)) Ben tuncayin eve geldikten sonra,salonda hic oturmadan direk yataga ciktigini biliyorum.Biraz karsilikli galiba oda cok düskün cünkü.Ben o k dara sabirli diilim,oynarim filan ama o kadar diil.

Benim annem kaynanadan çok çekti.Ben öyle olmucam dedi olmadı.Bende kaynanam gibi olmak istemiyorum.Katılığından ve soğukluğundan bahsediyorum.İstesemde olamam.Çünkü sıcak biriyimdir, yapım bu.Hayırlısını versin Rabbim.Oğlum mutlu olsun yeter:97:

Back