- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #95.241
Geçen Anılı eşimle bıraktık valideye sabah sabah.Yavrum arkamdan ağladı.Benim kalas bile ooov yavrum benim, hergün mü böyle dedi(
Benimkini sabah ben bırakıyorum, akşam babası alıyo.Hiç babacı değil.Benim olduğum yerde yüz vermez babasına.Kim olursa olsun, ben varsam bakmaz.Cumartesi kaynanaya ütü almaya gittik.Kadın elinden tutuyo Anılın.Bırak annem tutacak diyo.Halbuki onunla daha çok vakit geçiriyo.
Ben Anılla çok haşır neşirim.Babası çok ilgilenmez.Canım yavrumla 3,5 aylıkken ayrıldık maalesef.Çok özlüyo.Akşam sarılıyo gidince, sırtımada 3-4 kere dostluğumuzun simgesi olarak vuruyo:))
Ofis içinde hayırlısı.Ne olursa olsun ikinciyi düşün.İşverenin falan da yok.Şanslısın..Hayırlısı..
anılda şanslı daha öncede demiştim arkadaşlarımın çoğu ev hanımı ama sen ve burdaki diğer anneler kadar anlayışlı çocuğuna düşkün empati yeteneği olanı hiç görmedim.akşama kadar evde birlikteler ama neye yarar her iki tarafda kendi derdinde.ben çocuk olsam seçme özgürlüğüm olsa öyle çalışmayan bir annedense senin gibi bana düşkün çalışan bi annem olsun isterdim o yüzden herzaman dediğim gibi kasım kuzuları çok şanslılar özelliklede anıl...
valla kızlar benim kızım bana düşkün babasınada düşkün ama ben bir adım öndeyim.dürmadan sarılır öper.anne kırisleri vardır
yasmin maşallah gerçekten sen çok mikemmel bir çalışan annesin.
kız yasmin sende oğluna düşkün cadı kaynanalardan olma tamammı bu oğluna düşkün anaların oğulları tehlikeli oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?