• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2008 Kasım Anneleri

kihkihkihhh polip hatunnn ben kendimi bildim bileli kaçmışımdır mutfaktan hoş nadiren girerim ayıp olmasın die ama genelde diğer kişilere bırakırım annem ablam yengem falan toplar bazen yengeme ayıp olmasın diye eşlik ederim yormam kendimi öle hiç hırpalamam biraz sultan misaliyim bu konuda
gülçiçekçim hoşgeldin çalışan bazı anneler olarak bizde malesef aynı sıkıntıyı çekiyoruz zor ama herşey onlar için Allah yardımcımız olsun

kihkihkihhh polip hatunnn ben kendimi bildim bileli kaçmışımdır mutfaktan hoş nadiren girerim ayıp olmasın die ama genelde diğer kişilere bırakırım annem ablam yengem falan toplar bazen yengeme ayıp olmasın diye eşlik ederim yormam kendimi öle hiç hırpalamam biraz sultan misaliyim bu konuda
gülçiçekçim hoşgeldin çalışan bazı anneler olarak bizde malesef aynı sıkıntıyı çekiyoruz zor ama herşey onlar için Allah yardımcımız olsun

gülçiçek fısladı gitti yazsam hatırlarım ama tanımıyorum ben bu arkadaşı neysem geçtik sorumumuzda havada kaldı

seda hep böyle kal lakin ben gibi kakılmış olmak çok zor hayatı sırtlayıp siz durun ben taşırım demek çok yoruyor bünyeyi

Günaydın kızlar.Kan verdim sabah bazı tahliller istemişti diyetisyen.Tiroid, kolesterol, açlık şekeri ve kan sayımı.. Yaptırdım, perşembe alacak validem sonuçları.Malum bu köpek patronum izin vermez perşembeye.Otobüste defalarca aradı nerde kaldın diye.Bu adamın süründüğünü görürmüyüm acaba:(

Lorem diş randevun varmış.Geçmiş olsun şimdiden.Korktuğun gibi olmaz belki..İyi düşün..

Son düzenleme:
ohh valla seda sende benim kuzen gibi hemen wc si gelenlerdenmisin:)))
ben de kaçamayanlardanım
hatta herkes ayak altından çekilsin ben kafama göre çamışır suyu cifle girişeyim derim:))
aynen meyveleri bile doğrayıp koyarım herkese
evde çocuk varken herkesin eline bıçak veremem o bakımdan

zaten yalnız bile olsak benim herife meyve hazırlamazsan hiiiiç gidip alıp yemek aklına gelmez gelsene yapmazzzzzz ayy ne tembeller dimi.bende tembelim ama mecburum

ohh valla seda sende benim kuzen gibi hemen wc si gelenlerdenmisin:)))
ben de kaçamayanlardanım
hatta herkes ayak altından çekilsin ben kafama göre çamışır suyu cifle girişeyim derim:))
aynen meyveleri bile doğrayıp koyarım herkese
evde çocuk varken herkesin eline bıçak veremem o bakımdan

al bi kakılmışda burda:61:bende bazı evlerde çaydanlığı içerye getirirlerse siz durun ben servis yapayım diye atlarım.zira ağızlarını açarken çocuklar demliği falan devirecek diye korkarım:50:

Günaydın kızlar.Kan verdim sabah bazı tahliller istemişti diyetisyen.Tiroid, kolesterol, açlık şekeri ve kan sayımı.. Yaptırdım, perşembe alacak validem sonuçları.Malum bu köpek patronum izin vermez perşembeye.Otobüste defalarca aradı nerde kaldın diye.Bu adamın süründüğünü görürmüyüm acaba:(

Lorem diş randevun varmış.Geçmiş olsun şimdiden.Korktuğun gibi olmaz belki..İyi düşün..

hoşgeldin
iyi çıkar umarım tüm sonuçlar
walla sende Allah korusunda tiroid guatr olur diye korkuyom ben
bu sinirden yıtkunup yutkunup söyleyemedikçe birikenlerden olurmuş bu tarz boğaz hastalıkları
Allahım seni korusun iyi sabrediyon ben çoktan senin işinide senide deyip yıkmıştım ofisi

gülçiçek ne diyon bacım sen allasen
bizimle mi konuşuyosun anlamadım ki
seni hiiiiiiiiiç tanımıyoruz kusura bakma
sanki çok tanışıyormuşuz gibi yapmaktansa
kendini tanıtsan daha memnun oluruz

hoşgeldin
iyi çıkar umarım tüm sonuçlar
walla sende Allah korusunda tiroid guatr olur diye korkuyom ben
bu sinirden yıtkunup yutkunup söyleyemedikçe birikenlerden olurmuş bu tarz boğaz hastalıkları
Allahım seni korusun iyi sabrediyon ben çoktan senin işinide senide deyip yıkmıştım ofisi

Polipe kadın az kaldı.İş başvurularım var.Bunu varya döt gibi bırakıp gidecem.Ama önce benden önce gidenlerin gitme nedenlerini ve kendi nedenlerimi sıralıcam.Nasıl kötü biri olduğunu anlayıp ciğeri yansın o..çocuğunun.Tövbeeee...

Polipe kadın az kaldı.İş başvurularım var.Bunu varya döt gibi bırakıp gidecem.Ama önce benden önce gidenlerin gitme nedenlerini ve kendi nedenlerimi sıralıcam.Nasıl kötü biri olduğunu anlayıp ciğeri yansın o..çocuğunun.Tövbeeee...

şimdi kanun metnini tek tek yazamam ama yabancı ismi mobbing işyerinde psikolojik taciz diyede bi suç var.sen çıkıp iş mahkemesinde bi dava açsan süründürüsün bu herifi ama piyasada ismim böyle anılmasın dersen bilemem.ama iş mahkemeleri işverene hiç acımıyo hiç bir konuda haberin ola işte bizde özel sektörde yaptığımız işle değilde referanslarımızla anılıyoruz ne acı
bu hayatta kadın olmak 1-0 mağlubiyet demek üstüne birde bunlar eklenince ballı lokma tatlısı aman hadi hayırlısı oluveriyor

şimdi kanun metnini tek tek yazamam ama yabancı ismi mobbing işyerinde psikolojik taciz diyede bi suç var.sen çıkıp iş mahkemesinde bi dava açsan süründürüsün bu herifi ama piyasada ismim böyle anılmasın dersen bilemem.ama iş mahkemeleri işverene hiç acımıyo hiç bir konuda haberin ola işte bizde özel sektörde yaptığımız işle değilde referanslarımızla anılıyoruz ne acı
bu hayatta kadın olmak 1-0 mağlubiyet demek üstüne birde bunlar eklenince ballı lokma tatlısı aman hadi hayırlısı oluveriyor

Polipe burda 50 yaşında bi adam çalışıyo.Afedersin ağzına mıçıyo yaa.Bunun insanlığıyla ilgili problem.Kadın erkek top mpop farketmez..

Polipe burda 50 yaşında bi adam çalışıyo.Afedersin ağzına mıçıyo yaa.Bunun insanlığıyla ilgili problem.Kadın erkek top mpop farketmez..

yasmincim facede yazdım cuma ama kaynadı sanrıım canım
10 senelik sigortan varsa yada belli bir gün prim ödemen ssk sana tazminatını alabilirsin diye yazı çıkarıyo ve patronda paşa paşa ödüyo vermezse mahkemelik oluyosun.eşim eski patronuna bu şekilde başvurduda adam ödemeyi kabul etmek zorunda kaldı yoksa hayatta vermez .gerçi ödeme planına uymuyo ama benimkide mahkemeye vermiyo yani alabilirsin canım.bi araştır bu konuyu

Maytabım 10 senem bitmedi.Onu bekliyorum.Birde bizim sigortalarımız aldığımız maaş üzerinden değil. Alacağım tazminat yarı yarıya olur.Çok zorlarsa ben söke söke almasını bilirim.Tırsıktır biraz zaten.

yasmincim aynı eşiminde öyleydi .muhasebeci aslında patronun yandaşıydı her zaman için ama ogün aralarında baya bi tartışmışlar bişey için muhasebeci hesaplarken maaşları gerçek düzeyden göstermiş 20 bin olan tazminat 2ye katlandı bu sayede .sonra pişman olmuştur ama iş işten geçti tabii.genelde özelde bu var sigortasını asgari ücretten yatırıyolar :(

Back