2008 Kasım Anneleri

selam arkadaşlar

bugün annişim geldi çocukları yıkadık bende bıcı bıcı yaptım keyfim tıkırında yani anlıycağınız kocamda bugün iş değiştirdi cuma istifa etti pazartesi yeni bir yıl yeni bir iş hesabı başladı hayırola bugünlük pek memnun 4.30 da paydosmuş 4.45 te evdeydi az maaş alıyo ama saatleri ve cumartesi pazar da çalışmaması çok cazip olsun allah iş açıklığı kazanç versin herkeze

uzun zamndan beri, giremedim buralara temmuz annelerinede uğradığım yok zati mert her zamnki gibi yememiyor yemiyor öğlen 2 kaşık çorba içti ııı ııı die die yemedi yatırdım bende uyumuş aç aç hiç büyüyemiyor daha doğrusu hiç yemiyor artık büyüsede sevse bişileri valla hamburgeri patatesi sevse yesin sırf yesin die onlardan vericem onlarıda yemiyor bu böyle gidecek fit kalacak oğlum bşa çıkamıyorum hem hareketli maşalalh uzun zamndan beri boşverdim takmıyorum ama bu defada o daha da boşverdi bakalım nereye kadar gidecek bu iş 4 yaşına gelince belki yemeklere alışır yada anaokulundan umutluyum

selam tekrar cicikler
mucizem sağol canım aminnn
poli bi ufak hatunum diyosun bi heybetli sende şaşırdın valla :))
neysem bir temizlik yapmışım offs :S belim kopuyo
bide üstüne zor yemek seçtim bugüne karalahana yapıyorum eşimin ısrarı üstüne
oda miss gibi olmuş
ellam ne becerikli hatunum:)
aşure gününde, geçen pazartesi ve bugün (şuan pişmekte )olmak üzere 3 kere aşure yaptım artık bö geldi ama istiyolar
arkadaşım birazdan aldırıyomuş bebeği

ben bünye baabında dedim kolay hasta olmam at gibiyimdir diye

mucize bahanemiz diş bakalım o çıksın nolacak halimiz
:97:

maşallah kız maytap 3 kere mi pişirdim benanca 1 kere pişirdiğime şükretcem. yarın bitiyor diye mecburen pişirdim buğun.ama 1 kilo buğdaydan pişirdim.tefarruatlı iş

ya arkadaşının bebeğine üzüldüm .aldırmasaydı keşke nasıl kıyacak.tedavi gördüğüm dr un odasında kavanozlarda bişiyle vardı bu ne dedim kadın gösterdi 1 bucuk aydan iti.baren 5 aya kadar alınmış bebekler ilaçlı suda duruyor öyle.ben bebek almaya gelenlere bunları gösteriyorum ona göre karar verin diyorum hepside vazgeçiyor demişti.ay 1bucuk aylık olan arı gibi gözleri hatları hepsi vardı çok sasırmıştım.allah imtihan etmesin.

krikitos işiniz hayırlı olsun.mutluluğun daim olsun.güle güle kirlenin canım.

sağol mucizecim

mertinde ağzının suları çok akıyor bebeklikteki gibi aynı ama dün ağlarken baktım 1 tane çıkmış en arkada gerçi bizde bahane olsada olmasada mert hep aynı bu aralar uykusuzluğu katlandı arda uyuyor gece mert uyanıyor devamlı

ben geldım pat dıye cıktım ısyerınden
burnum tıkalı basım agrıyor kaptım anlayacagınız sıfayı
kocıse de bozuk attım oturuyorum kos kos

krıkom yenı yıl yenı kısmetlerle gelmıs sıze
esının yenı ısı hayırlı olsun canım

maytapppp
3 kez asure mı yaptın
sen hakkaten hamarat hatunsun heee
ben bır kere bıle yapmadım ama her getırene ıyı not verdım tabıı

polıpe ben kuzu hep kuru dot oldugundan alıstım artık

Günaydın kızlar.Moralim çok bozuk.Dün kombiyi tamir ettiler, gece çalışıyodu.Anılı babaannesi vermedi ne olur ne olmaz diye.Evde yattık biz.Sabah kalktım ki kombi çalışmıyo ev buz gibi.Arızaya geçmiş.5 Gündür dışardayım zaten.Bıktım valla.El kadar cihazı bilemedi şer...sizler..Az sonra arayıp kalaylıcam. İşlerim yoğun yoksa uğraşırdım.Bu hafta canım çıkıyo bu işlerden.Neyse görüşürüz..Byy..

günaydın kızlarr
yasmincim ne kötü yaa sorunu neymiş kombinin
anılı iyiki babaannesi almış düşünmüş valla
kar yağıyomu orda
burda hava fena buz gibi
dışarı çıkma durumum vbar gerçi ertelemek için uğraşıcam bu havada gözüm kesmedi bebeyle çıkmayı
eşim arabayıda bırakmış sağolsun gidicem diye ama bakalım napıcam

gunaydın

yasmınım ıyı kı de temkınlı davranıp anıl'ı almamıssınız
nasıl teknık servısmıs oyle kac gundur halledememısler bır arızayı
para sıkısmıstır kesın arasına

bende gergınım bugun bıraz
ama gececek dıye kendıme telkın verıyorum sureklı

Günaydın Maytabım.Hava soğuk olmaz mı Ankarada..Evin duvarları buz gibi.Bugün ısınsın dedik ev, yarın Anılı da alırız.Kaynanam kombi sızıntı yapar belki gelin burda yatın dedi.Bizde yok evde yatalım dedik. Çocuğumu bırakmam dedi.Bende uyuttum yavrumu eve geldik.Sabah aynı şey.Ateşleme sisteminde bişi var.Pat pat durmadan ateşleme yapıyo.Yılbaşında onu da kesti.3,5 Senelik kombi

benimkindede arıza var aslında su gösterge ibresi azalıyo durmadan 1 de bile olsa yanınca 3e çıkıp akıtmaya başlıyo
benimki 6 senelik her sene ufak tefek bişeyler çıkarıyo
en iyisi hangisi acaba

benimkindede arıza var aslında su gösterge ibresi azalıyo durmadan 1 de bile olsa yanınca 3e çıkıp akıtmaya başlıyo
benimki 6 senelik her sene ufak tefek bişeyler çıkarıyo
en iyisi hangisi acaba

Bakım yaptırdın mı?Genleşme tankı boşalmıştır.Hava basarlar.Sistem su basıncını ayarlıyamıyodur..

Lorem günaydın..Senin neden yok keyfin?

biliyorum yasmincim aynen öyle
bakım yaptırmadık işe girsin çağırırım servisi diye bekliyorum
eşime göreyse bu bir arıza değil kombi çalışıyotr sonuçta :S suyu bas düzelt noolucakki
biraz dik kafa oluyolar bu erkekler ille bozulsun soğukta kalalım öyle yapılsın
neysem ben çağırırım önümüzdeki günlerde .şükür Allaha artık çalışıyo

Günaydın kızlar bende çok gerginim bugün
Dün eve gittim kociş ablası taşınıyor die ona yardıma gitti annem ablamla kafa kafaya vermiş yine konuşmuşlar ev mevzularını çıldırdım ablam dioki annemler 40 senedir burda oturuyorlar ardaya ben bakıyorum annem orda tek başına bakamaz ikiside şeker hastası insanların düzenlerini bozma orası deprem bölgesi yeni yapılanlar depreme uygun olanlarda çok pahalı vs vs vs tamam bazı konularda haklılar annem ve babam senelerdir ordalar düzenleri bozulacak ama daracık evde 2 sene daha kalamam sabredip ev alıcakmışım ablam dio oldu dedim ben zaten bu eve gelirken biliyormuşum kabullenip gelmişim offf nebiliim beynimin içine ettiler 10 bin tl para vardı taşınınca oda gidecekmiş ee masraf olucak size oda ardaya oda ek masraflardı para gidecek dediler evet gidecek ama bilmiyorum kafam allak bullak çok kararsızım rest çektim ama ne yapmalıyım bilmiyorum
Bi tamam diolar hurra ev bakmaya gidiyoruz bi farklı bişey hasta edicekler beni valla ablama da sinir oldum bana da onlara tanıdığı imkanı tanısın bende alayım paramı bakayım çareme değil mi konuşması kolay

sedacım gerılmekte haklısın
sureklı karar degıstırmelerı ınsanı uzer
sonucta sende heveslenıyor hazırlanıyor planlar yapıyorsun
ama benı yanlıs anlama lutfen sadece kucuk bır tavsıye
eger her ıkı aıledende beklentı ıcıne gırmezsen uzulmezsın
beklentıye gırme bence
belkı ıcınde bulundugun durum bunu gerektırıyor ama bosver kırma kımseyı
sonucta ne kadar kendımızı gerersek gerelım hersey oluruna varıyor
tek basına yapabılıyorsan eger kımseye mudahane etme

sedacım selam canım
ben zaten mantığı çözemedim ev verilmiş ,abine ev +araba verilmiş
sana bişey yok
olur insanlık hali olmaz yapılmaz ama daireler var sanırım onlardan briini sana versede otursan bu aradxa para biriktirirsin evini alır çıkarsın
tabii aile içini çok bilmiyorum nedir ne değildir ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…