• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2008 Kasım Anneleri

selam kızlar
bizde de tatil dinlenmekle geçti
öyle ki dün gece uyku tutmadı :) uykum bitmişşş
gece benimkinin de uykusu tutmadı gerisi malum
lorecimin nasihatı üzerine sevaba girdim:)))
geçen hafta rejim falan hakgetire olduk biraz
keremin doğum günü vardı
orda bir yedik zaten
yılbaşında da biraz cozuttum
derken bugune geldik
neyse arada lazım böyle
devam edecez inş.rejime:))
sedacım valla haberlerin süper
herşey gönlüne göre olsun
çocuklarımız da allaha emanetler valla
allah koruyor gözetiyor kurban olduğum:nazar:

selaaam canlar yeni yılınızı tekrardan kutlar sağlık ve huzur dolu bir yıl dilerim azcıkta para olursa iyi olur tabee
piyango bileti almıştık 10 adet o şunun için bunun için derken kızıma 4 adet almıştık hepsi ona çıktı iki amorti ikide son iki rakamdan çıktı toplamda 48 tl aldık:)kızımın kumbasarına attık şaka maka
geçen saydım 470 tl si vardı hepsi bozuk para yani çoğu elimize geçeni oraya attık:)şok oldum ama görünce
neysee başka yeni yılımız güzel geçti kocininde doğum günüydü yemeğe gittik gece yarısı olmadan eve döndük
evde 3ümüz başbaşa girdik yeni yıla rabbim daha çok yeni yıllar nasip etsin herkese
başkada bişe yok işte bu kadar

hayırlı mutlu haftalar ve seneler arkadaşlar ,

yoğun bir hafta sonu bitti yogun bir hafta başladı.çalışanlardaki pazartesi sendromu ne hikmetse bendede var.hiç sevmiyorum pazartesi gününü.hafta sonundan bütün işler yığılıyor birde haftasonu rehavetini atamıyorum heralde sevmiyorum işte.

bende bugun aşure yapmaya karar verdim.ama sularım kesildi saat 4 te gelecekmiş.

arkadaşlar benim bu kuzu ayağına ne çorap giyiyo ne ev ayakkabısı ben giydiriyorum o çıkarıyor napcam bilmiyorum sizinkiler ne durumda.

günaydın kızlar hepinize güzel bir hfata diliyorum
dün gecemiz gayet güzeldi eşim zaten eve işe girdiğinin haberiyle geldi akşam pek keyifliydi inşallah hayırlı olsun bu sefer uzuuun yıllar çalışıp emekli olsun burdan:)
şu yemekteyizdeki italyan asıllı uzun saçlı adamla çalışacak italyan firması
akşamda keyifli olduğundan bacanağın boşa atışlarına pek aldırış etmedi bi ara sorular sorup kafaya bile aldı külhanbeyimiz de asılmadık adam bırakmadı ortalıkta:)
bizde hanımlar pek keyifliydik kaynaştırdık eşlerimizi diye
hatta eşim bizede buyrun mutlaka dedi büyük gelişme:))

maytap çok sevindim eşinin işe girmesine hayırlı olsun bol bereket ve kazançlı olsun inş.allah herkezlere hayırlı rızık kapıları açsın.

Merhaba günaydın arkidişlerim herkese senenin ilk haftasından güzel bir sene diliyorum inşallah süper bir sene geçiririz
Güzel haberler yavaş yavaş geliyor Maytabım eşinin işi hayırlı uğurlu olsun inşallah çok sevindim arkidişim
Pasinim güzel ve sakin bir haftasonu geçirmişsin dileklerin için çok teşekkür ederim cnm bnm
Bende sabah çok kötü bir rüya ile uyandım yılbaşı ertesi yatarken sabah arda uyandı ve arkamızda bulunan cama çıkarak camı açtı birden şok oldum allah korusun derin uykuda olsaydım çok korktum sanırım onunda etkisiyle böyle bir rüya gördüm hayırdır deyin kızlar ‘’arda sokağa çıkıyor ve kayboluyor mahvoluyorum parçalanıyorum hüngür hüngür ağlıyorum param parça oluyorum deli gibi arıyoruz ve daha sonra birden ortaya çıkıyor sımsıkı sarılıyorum’’ rüyanın etkisiyle yataktan fırladım bir baktım geç kalmışız hemen kocişi uyandırdım hazırlanmanın telaşı ile arda uyandı hemen aldım kucağıma sımsıkı sarılıp defalarca öptüm o ise anne gitme gitme yat diodu kuzum kelepçe gibi sardı heryerimi annemi uyandırdım zar zor ayrıldık kötü bir rüya idi ama ağlamak iyidir sevinçle yorumlanır ama allah hayır etsin cam içinde şöyle bir çözüm buldum annemlerin odasında biz yatıcaz annemler içerde yatıcak böylece sabah içerde tek kalıo biz gittikten sonra oda da yatarsa annemler içerde olucak bu şekilde daha ii olur taşınana kadar yarın haber bekliyoruz adam diğer taradfın koporası iptal derse haftaya büyük ihtimalle taşınıcaz

sedacım allah gönlune göre bir ev nasip etsin canım.
bende çok korkuyorum bu camlardan yazı hep bu korkuyla geçirdim.allah hepsini korusun kuzuların

Günaydın kızlar.Bu hafta yoğun olucam.Önce onu söyleyim:( Yılbaşı akşamı ailem bize gelecekti, geldiler ve kombim arıza yaptı.Servis parça gerekiyo dedi.Ertesi gün tatil olduğu için ve pazar günü de malum tatil olduğu için bugüne kaldı tamirat.Yani 3 gündür evimde değilim.İlk gün kardeşimde yattım.İki gündür kaynanamdayım.Yedek kaynanamda geldi Adapazarından.Gül gibi geçinip gidiyoruz işte.Çok iyi davranıyo.İş yaptırmıyo, yemekler, aperatifler.Diyetimi sabote ediyo:)) Bir yatak serdi kızlar, çeyiz gibi. Dantelli, ütülü, sakız gibi çarşaflar.Yatmaya korktum valla.Birde regl olmuştum.Çift pede koydum yatağa geçmesin diye.Sabah ilk yaptığım şey yatağa geçtimi diye bakmak oldu.En güzel tarafı kızlar yavrumla koyun koyuna uyuduk.Mis kokulumla yanak yanağa:)Kocada anasının evini özlemiş ellaam, ağzı kulaklarında.Dün ona d.günü hediyesini de aldık.Ben bot aldım, teyzesi ayakkabı aldı.. 170 Milyını bayıldım. Bizden böyle işte..

yasmin ohh ne güzel allah muhabbettini zi artırsın canım.sen iyi gelinsin kayınvalidende iyi ki sana özen göstermiş.bazı sürtüşmeler anne kız arasında da olabiliyor.bizde oluyor annemle de anlaşamadığımız zamanlar oluyor yani.insanlık hali.bu arada bizim kombi de bozuk ilık suyla banyo yapıyoruz titreye titreye bakalım bu gun yarın değişecek bizimkide

yasmınım allah muhabbetınızı artırsın cevrıyenle
valla ımrenmedım desem yalan olur
dusunsene ne kadar kotu davranırsa davransın sana kıymet verıyor
evınde rahat ettırıyor
ozene bozene agırlıyor
canım cektı valla
ama nerde bızımkılerde bu ıncelıkler
cok uzuluyorum karsılıklı bu dıyalogumuz olmadıgı ıcın
keske ben de bırak kızları gelınlerı olabılseydım esımın aılesının
ama dıs kapının dıs mandalı bıle olamadım
komsu kızı bıle benden ıyı muamele gorur yanlarında
neydı hatam cok merak edıyorum

neyseee
umarım kombı sorunun cozulur canım
ama bak kaynasmanıza da vesıle olmus

lorecim boşver canım hiç duşunme insan böyle şeyleri düşününce evlilikten zevk almıyor.ben aştım yoksa kocayla sorun yaşıyorum.ilk yıllar çok ağlıyıp üzülüyordum.şimdi takmamaya çalışıyorum

offffff ya nerde bu millet,nerde bu devlet:84::84:

parmağımıda kestirdim kanıyor durmadan .benim yavruda ikide bir napalm kremmi sürelim diyip diyip krem getiriyor sürüyor balım yaaaaaa

kızlar merhaba malum yıl sonu bürolar yoğun şubatta daha hareketli olur buralar.mucize geçmiş olsun asortie hoşgeldin buralara tekrardan
passino rutubetten nem kapıyon diycemde bu sefer harbi kaşınmışın banyo yapıp çıkmışın zature olmazsan şükret ben bile at gibi hatunum öyle çıkamam walla hemen bi zancefil iç liptonun limonlu zenefili bide hap iç başlamadan kes at
:94:

tekrardan selam şekerlerim gazamız mübarek olsun sonunda bitirdim listemi şükür bende öğlen domates çorbası ve salata yedim üstünede kızlarla kahve hüplettik tam gaz devam dietime buarada diet yapanlara bi öneri günde 3 tane güneşte kurutulmuş koyu renk kayısı yiyip su için sonuç mükemmel günde 2 defa b.tuvalete çıkıyorum resmen :d kendimi acayip şiş hissediyorum şuan
annemi aradım paşam tahin pekmez almıştım ona dün beğenmemişti pek bu sabah hepsini bitirmiş sucuklu yumurta ve süt içmiş iştahı biraz açıldı gibi hastalığıda üzerinden atıyor ama bu seferde annemle babam grip oldular sırayla hepimiz geçirdik ben ikidir kenardan kurtuluyorum ballı zencefil vitamin pastil derken grip olmadan atlatıyorum şükür

asorti kızdın terk ettin dimi buraları benim ki yine krize girdi bilgisayar açılmıycak diye elime alınca gelip kapatmaya calışıyor o yuzzden koptum. elimi nasıl becerdiğimi sormuşsun doğrayıcı açık kalmış cekmecede bi şey ararken görmedim elimi güzelçe kaptırdım.açık bıraktığım için hatalıyım.

lorecim sanada geçmiş olsun.valla bu havalarda hasta olmamak mucize.

ay seda ya ne güzel maşalllah tontisine.betül hiç öyle sucuk tu falan yemez yediği şeyle belli çeşitli yiyeceğe kapalı benimki.hele bal reçel tahin pekmez tatlı olan şeyleri de yemez.aslında küçükken daha iyiydi şimdi dilinin ucuyla yokluyo öyle ağzını açıyor sinir.

nazlı melek nerelerde ikizler fırsat vermiyor herhal

polipe kolay gelsin babamdan biliyorum yıl sonu hesapları falan filah yoğunluk fazladır sizde.

Mucize hatunum slm arda da öle bal reçel sevmez tahin pekmezide şokella die yutturduk ekmekle değil kaşıkla yiyormuş :D şokellayıda öle yer kahvaltıyı ekmekle beraber pek yemiiyor kısaca mesela peyniri kaşarı sevmedi bir türlü ama daha ufaklar biraz büyüsüler daha da düzene girecek inşallah hepsi girmezse bizde değişik hilelerle yutturmaya çalışıcaz :D

MAŞALLAH ARDAYA:nazar:darısıs biizimkinin başına walla benim sıpayı ben zor kandırırım geçen krem peynirin üstüne çikolata sürdüm verdim çikolatayı yemez oldu.eşşek sıpası o beden oldu diş çıkıncaya kadar

takmamak lazım istisnai durumlar dışında ama işte onlar yemeyince biz huzursuz oluyoruz malesef neysem ben kaçar şekerler bugün boştu burası yarına dolar herhal
haydin seda süpürgesiyle kaçarrrr :10::10::10::10:

polipecim benimkinin bu saate kadar yediği yemek 1 tane yumurta okadar, saat 5 halan tık yok.

seda bizimkide geçen kola diye tutturdu bende pekmezi sulandırıp verdim ama anladı

Back
X