- 21 Nisan 2008
- 5.352
- 1.396
- 373
- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
- #94.221
Pasinim müdahana etmek değil bnmki eğer birşeyler paylaştırılıyorsa kardeşler arasında bana düşende verilmeli sonuç itibari ile bende sıkıntı çekiyorum bu devirde tek başına ev almak kolay değil birilerinin eli dokunmadan malesef ardaya zaten annemler bakıyor ben onlarla oturmayı istiyorum eğer orada da ev alırsak yine beraber oturmayı planlıyorum çünkü bir tane daha çocuk düşünüyorum yoksa normal şartlarda ben bu konuda çok gururluyumdur asla kimseye müdama etmem evlenirken bile herşeyimi kendim yaptım istemedim kimsenin işey yapmasını bu kendi ailem için geçerli ama söz konusu ev olunca buna gücüm yetmez zannetmiyorum
Maytabım abime ev alındı annemin arabası alındı alınalı onda onuda ona verdi teşekkür bile etmedi abim sen bilirsin dedi düşünün
Ablama da eşinden dolayı ev verdi onun üzerine değil ama kira vermiyorlar annemin bir emekli maaşı birde en alt kattaki dairenin kira geliri var bunuda sana verirsem ben ne yaparım diyor ii de bunu onlara yaparken düşünecektin kaldı ki biz onu yarı yolda bırakmayız öle çocuklar değiliz sadakatliyizdir
Şimdi bende diorum ki b.düzüne gidelim daha ferah evde beraber oturalım evler satılıncada ev alalım bundan daha mantıklı ne olabilirki
sıkıldım bu konulardan sizide sıkıyorum her seferinde bunaldım yaaa
Maytabım abime ev alındı annemin arabası alındı alınalı onda onuda ona verdi teşekkür bile etmedi abim sen bilirsin dedi düşünün
Ablama da eşinden dolayı ev verdi onun üzerine değil ama kira vermiyorlar annemin bir emekli maaşı birde en alt kattaki dairenin kira geliri var bunuda sana verirsem ben ne yaparım diyor ii de bunu onlara yaparken düşünecektin kaldı ki biz onu yarı yolda bırakmayız öle çocuklar değiliz sadakatliyizdir
Şimdi bende diorum ki b.düzüne gidelim daha ferah evde beraber oturalım evler satılıncada ev alalım bundan daha mantıklı ne olabilirki
sıkıldım bu konulardan sizide sıkıyorum her seferinde bunaldım yaaa