2008 Kasım Anneleri

Pasinim müdahana etmek değil bnmki eğer birşeyler paylaştırılıyorsa kardeşler arasında bana düşende verilmeli sonuç itibari ile bende sıkıntı çekiyorum bu devirde tek başına ev almak kolay değil birilerinin eli dokunmadan malesef ardaya zaten annemler bakıyor ben onlarla oturmayı istiyorum eğer orada da ev alırsak yine beraber oturmayı planlıyorum çünkü bir tane daha çocuk düşünüyorum yoksa normal şartlarda ben bu konuda çok gururluyumdur asla kimseye müdama etmem evlenirken bile herşeyimi kendim yaptım istemedim kimsenin işey yapmasını bu kendi ailem için geçerli ama söz konusu ev olunca buna gücüm yetmez zannetmiyorum
Maytabım abime ev alındı annemin arabası alındı alınalı onda onuda ona verdi teşekkür bile etmedi abim sen bilirsin dedi düşünün
Ablama da eşinden dolayı ev verdi onun üzerine değil ama kira vermiyorlar annemin bir emekli maaşı birde en alt kattaki dairenin kira geliri var bunuda sana verirsem ben ne yaparım diyor ii de bunu onlara yaparken düşünecektin kaldı ki biz onu yarı yolda bırakmayız öle çocuklar değiliz sadakatliyizdir
Şimdi bende diorum ki b.düzüne gidelim daha ferah evde beraber oturalım evler satılıncada ev alalım bundan daha mantıklı ne olabilirki
sıkıldım bu konulardan sizide sıkıyorum her seferinde bunaldım yaaa

sıkılma canım haklısın ben zaten anlıyorum senı
pekı abıne ve ablana ev verıldıkten sonra gerıye sadece
annenın oturdugu ev ıle kırada bır ev kalıyor degıl mı
aslında kıradakı ev senın hakkın
annen zaten oturdugu evde memnun yalnızken
sadece emeklı maasıyla gecınmesı mumkun degıl zaten
ama bunu sadece sen degıl tum cocukları dusunmek zorunda
yanı hepınıze evı verecek ama cocukları da ortak bırmıktar belırleyıp kıra yardımı gıbı annenıze ortak yardımcı olabılırsınız
yanı bır nevı kıradakı daırede sen oturunca alması gereken kırayı 3 kardes verecek gıbı dusun

ınce ısler bu aıle ve para ıslerı
annen ve babanın hepınızle net konusması lazım
senın konusman etkı etmez bence abın ve ablana

günaydın herkese,
bbizde hafta sonu hastalıklarla uğraştık kuzuların.. yeni yıl günü saat 11 de yattılar karı koca oturduk başbabaşa girdik sakince ama 1 de kerem uyandı ve gece boyunca çok ağlaı kustu ertesi gün ateşlendi hastalandı sıkıntısı ondanmış cumartesi pazar onla uğraştık kaan iyiydi dün keremi iyi ettik dedik baktık kaan ateşlendi yavrum hiç sesi çıkmıyor yatıyor sürekli dün hiç bişey yediremedim sütve meyve suyuyla günü tamamladı..
akşam keremin ateşi yine çıktı ikiside hasta yani kerem çok mızıldak ve kıskanç kaana yaklaşınca mızıldamaya başlıyor iyice huysuzlaştı kaanda sesiz öle sakin tam tersi..
bu arada kerem ilaçları içer hatta kana verirken yalndan öhö yapıor banada verin diye ama kaana ilaçları zorla iiriyoruz hep tükürüyordu dün onada çözüm bulduk aklınızda olsun içmiyorsa bizim bir ilacın içirme şırıngası vardı ordan aklımıza geldi evde açılmamış vardı ona çektim ilacı ağzına fışfışladık tüküremedide direk indi mideye..:)))
bugün geceyi yine hafif mızırtılarla geçirdik şimid ateşleri yok ikiside içerde uyuyorlar.. ha birde sabah babası kaana kalkınca kerem mızırdadı zor uyudu bizm yatakta dönmüş 6,30da yataktan düştü çok korktum epey ağladı ama bişey yok çok şükür...

neyse azcık geçmişe baktım genel olarak iyi girilmiş yeni yıla.. bizim için sıradan bir gündü işde...
maytabım eşin işe girmiş gözünaydın bol kazançlar versin inş...
kirikocum senin eşinde iş değişikliği yapmış şartlar iyiyimiş hayırlsı olsun...
beyazım meleğim tam ondan beklenecek şekilde yeni yıla sevişgen girmiş maşallah..:))
lorem sinde iyi geçmiş misafir ağırlamışın felan geçmiş olsun ayrıca...
bu arada hasta olan bebişler varsa hepsine geçmiş olsun...
sedoş siznde ev meselesinde gelişmeler olmuş diye okudum yine kafanı karıştırmışlar sizin için hangisi hayırlısıysa o olsun tatlım..
mucizem dün aşure yapmışın afiyet olsun Allah kabul etsin..
yasmin seninde kombi arızalanmış helede ankara soğuğunda işin zor ama kayınvalidene maşallah seni güzel ağırlamış sorunu çabuk atlatırsınız inşallah..
asortik sizinde güzel geçmiş hafta sonu kızının kumbarasında baya birikmiş paralar maşallah..
bizim biletede amorti çıktı bu arada..:)))
cagancuk ve yusufumuzda gelmişler hoşgelmişler..
policim siznde diş sorunları varmış kolay gelsin bizde daha gelişme yok şimdilik..
ay neyse başım ağrıyor birazcık unuttuklarım varsa kusura bakmasın öptüm hepinizi ara ara bakınırım şimdilik buralardayım...

Son düzenleme:
Ya yılbaşı ertesi konuştuk ablam verebilecek durumda değil abim desen kaynanasının evini aldı konumu süper ev 150 metre ama bakımsız onu yaptırmakla uğraşıyorlar dedimki eğer annem size ve bana ev alıyorsa izimde yardım etmemiz gerekiyor abimde diyorki şuan herşey ortada seda yapılabilecekler konuşulmalı bizim için şuan zor biliyorsun olunca tabii ki seve seve annemde diorki ben çocuklarımın eline bakmak istemiyorum bu yaştan sonra bunu çekemem verdi vermedi parada isteyemem haklı olarak en kötü ihtimal yazlığı satar 1+1 ev alır onun kirasınıda alırım dio ayyy nebiliiim çok karışık aslında karışık değil çok kolayda sürekli çıkmaza sokuyorlar sanki bir tek benmişim onları bu duruma sokan gibi ablama kıl oluyorum zaten susması gerektiği yerde hala konuşuyor deli ediyor beni biran önce hallolması gerekiyor yoksa birbirimize giricez oraya gidicez başka yolu yok gerisini ablam düşünsün aç mı yatar tok mu kalkar artık eşide sorumluluk alsın yeter bize sırtını dayadığı ablam canım ama annem sırf onu düşünmekten kadın hiçbirşey yapamıyor b.düzüne gelseler kocası ne iş yaparmış aidatı nasıl öderlermiş bırakta onları artık ablam düşünsün nereye kadar sen olucaksın kaldı ki ona da ev alınacak

nazlımelek hoşgeldin canım
geçmiş olsun kuzularına
her zaman derim eli öpülesi kadınsın maşallah

sedacım hakkınızda hayırlısı paralar mevzular bizide birbirimize düşürdü kardeşlerle
inşallah sizde öyle olmaz canım

Neysem kızlar bnm durumlar biraz karışık böle konuşuncada bunalıyorum bütün zevkimin hevesimin içine ettiler yine çocuk oyuncağı gibi oynatıyorlar bişey ya vardır ya yoktur uzatmanın manası yok benim adım da sedaysa oraya gidilecek haberinide en kısa zamanda veririm inada bindirdim iyice
Kapatalım konuyuda konu değişsin yoksam cnm çok sıkılıyor hayatta en nefret ettiğim araç para evlenirkende parası olsun şuyu olsun buyu olsun diye çaba harcamadım şimdi de aramıyorum para konusundan da nefret ediyorum

Nazlıcım hoşgeldin cnm
Mucizecim sende hoşgeldin yasom maytabım hepinize slm geç oldu ama cnm sıkkın ya direk daldım konulara kusura bakmayın şekerlerim

sağolun kızlar hoşbuldum..
benim kuzular uyandı.. kaanın ateşi çıkmış hemen ateş düşürücü ve peditus verdim..
keremde yeni kalktı iyi.. kahvaltı hazırlamaya gidiyorum bakalım bişeyler yedirebilirm inşallah...

nazlımelegım gecmıs olsun canım
kıs geldı yıne herkes salya sumuk hasta oluyor
sınır oluyorum kımseyle gorusmesek bıle hastalık gelıp buluyor

sedacım kasma kendını bosver canım
hersey olacagına varır

bende cıkıcam bırazdan ısım var azıcık halletmem lazım
ama hava buz gıbı nasıl gıdeceksem

Nazlişkom geçmiş olsun arda daha 1 aydan sonra yeni düzeldi banyo yaptırmaya korkuyorum geçen düzelmişti yaptırdım tekrar hasta oldu biraz bekleteyimde öle banyo yaptırayım korkuyorum valla derin hatun nerede beaaa

iki gündür püf püf pişir diye ölüyorlardı donmuş pizzalar varya seviyorlar arada yapıyordum iki gün nazlarında oynadık yaptık ama yediremedim hasta oldukları için...artık bende bugün yesinler yeterki diye patates yaptım akşamda belki yerler diye krep yapmıştım onlarıda tavada azcık ısıtayım inşallah yerler...
kerem kalktı dedin inmiş halının üzerine yatmış.. onun kewyfini bekliyoz..:)) kaan acıkmış sanki mama deyip duruyor soğumuştur patatesler vereyim bakalım yieyecekmi...

Nazlım hoşgeldin.Dün de Anıl yememiş pek.Ama akşam yedirdim.İyi yedi.Diş yerleri kabarmış, beyazlamış.Üst azıların ikisi birden Geçmiş olsun..

kızlar merhaba
nazlım geçmiş olsun kusma ve ateş ikiside tehlikeli olabilir bi götür istersen dr u da görsün ben pinpiriklenirim hemen:94:

yasmin kışın üşümek evinde üşümek en gıcık olduğum şeydir bi an önce düzelir inşallah.:97:

seda herşeyin hayırlısı boşver planlarını yaparken iyi düşün.Ardayı kreşe verirsin seneye kendin durumunu düzeltincede ikinciyi yaparsın kendin bakarsın.annen düzenim bozulmasın diye ısrarcı olursa kendi hayatını kendin yönlendir en azından kafan rahat olur.nacizane kardeş tavsiyesi.en doğrusunu sen bilirsin:44:

kız passin kocaya küsme demiyommu ben sana

ya kızlar dün bi blog buldum bi kadının kaynanası bakıyomuş çocuğuna yaşadıkları maceraları yazmış yuh dedim.ne kadınlar var tavsiye bi bakın derim ara ara çok güldüm çokda sıkıldım
kaynanazede.blogspot.com

GÜNAYDIN ARKADARŞLAR

Sedacım hoşbulduk canım.sıkma canını boşver herşey olacağına varıyor nasılsa.

öluyorum arkadaşlar omuzlarım kaskatı olmuş başımı ağrıtıyor başımın ağrısı midemi bulandıırıyor.

yasmincim sabah 9 bucuktan beri bizde kombisiziz.bizimki banyo suyunu ısıtmıyordu.ılık suyla titreye titreye banyo yaapıyorduk dedik napalım bunla uğraşcamıza satılığıa çıkardığımız evle değiştirelim oradan çıkarıp buraya takılacak ögleden sonra adam öburunu söküp gelecek inş.elektirik sobası idare ediyor şimdilik.

NAZLIMELEK sizede geçmiş olsun canım.off valla çocuklar hasta olunca çok zor oluyor.yememesi hırçınlığı çektiği acı zor valla.

LORE kusmenin en güzel tarafı barışmak ve barışırken kocayı küstürdüğune pişman etmek

MAYTAP valla burası çok soğuk beykozu düşünemiyorum.

benimki annee diye çıldırıyor ne oldu açep

yine bişey yemeden bir kahvaltıyı daha sonlandırdık.. meyve suyu içiyor çizgifilm seyrediyorlar kaanın ateşi düşmüş.. bugün artık bir çıkar bir iner akşamı ederiz...

lorem cumartesi bizde tartışrık arkadaşı yüzünden elin adamı istanbulda arabasını satışa koymuş nete arkadaşlarına söle diye aramış 2 saat tel trafiği bitmedi azcık yoruldum şekrleme yapım dedim benimkiler o tellen konuşurken hyem çoştular hem mızırdadılar.. kalktım kızdım ta istanbuldan siirte arabamı satacak bu adam dedim o bana ben ona baya tartıştık kalbimi kırdı üç kuruşluk adam için...
sonra söylediği arkadaşıda arabanuın bir kusurunu bulmuş polis adam araştırmış benimki kalakldı sordu arkadaşına kayınbabasından almışda bilmiyormuş kusuru yalana bak.. tabi anladı yanlıuşını benimki dün gezdirdi biraz eve geldik kendi dışarı çıkmıştı bir iş içingelirken bana saç boyamdan tutunda saç kremime çikolatama kadar istediğim ne varsa almış gelmiş..:)) sonrada diyor atışsakda ben seni çok seviyom gızz..lafa bak hizaya gel... işde barıştık ama kuzular hasat diğer konulara geçemedik

polip baktım o bloğa zaman zaman güldüm zaman zaman kızdım kaynanaya geline zor ya çalışan anne olmak...

Ben kocayla kavga edemiyorum kaynanamda olduğumuz için.Ama eve geçince telafi ederim:98:

Mucizecim bizde yaza evde tadilat yapacaktık.Biraz şeytan dürtüyo yeni ev konusunda. Burda yeni bir apartman yapılıyomuş.160 m2 dedi müteahhit beyfendi.Yalnız şimdiki evimin manzarası güzel, önü açık:)
Hayırlısı olsun canım, inşallah daha güzel bir eve çıkarsınız..

Polipe hatun düzelmedi mi Ardacık, dişlere baktın mı? Anılın 3ü birden çıkacak gibi(

yasmincim bizim şuan güzel bir eve çıkmamız zor gözüküyor.3-5 yıl daha burdayız,karışık bizim ev durumları o yuzden kombi söküp taktırırız ançak.

Bu hafta uyumaya başladı ama iştah hala sıfır.dün akşam 2kaşık nohut yemeği kattı ağzına diye az daha dışarıya atcaktım kendimi göbek ata ataAllahım ne hallere düştüm dedim
ben mümkünse 4ünüde birden bekliyorum göstermiyor ama parmağımla bi yokladım bişey gelmedi.ama acıyor anne dedğinde ellerimi yıkayıp damaklarına masaj yapıyom yanıyor damaklar bakalım hayırlısı çocuk ebru şallı gibi oldu eşofman düşermi dötten düşüyor walla hayırlısı bakalım

ben geldım
dısarısı buz gıbı yaww
ellerım dondu valla

kocısle kus degılız
dun aksam ben sınır oldum
o sonrasında gonlumu aldı ama ben hala gıcıgım
ben nanemolla olmamla alakalı bır durum gunahını almayayım adamın
telefonla konustuk aksam 5'te bulusucaz ınsa allah

benım kuzumda yemıyor bırseyler ya
corbayı zorla tıkıstırıyorum agzına ama baska seyler yemek ıstemıyor hıc
dun aksam pacanga boregı yapmıstım
caılolu ızlerken bır tane zor yedırdım sonra anne bıttı tamam dıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…