2008 Kasım Anneleri

Selammmmm kızlarrrrrrrrrrrrrr
Yılbaşı inanılmaz güzel ve eğlenceli geçti şu iki gündür rejim mejim hak getire bozdum kendimi yarın itibari ile tekrar sıkı diete devam bugün bütün gün sabahtan akşama ev baktık b.düzünde çok güzel evler var bir tanesine bayıldık tam tutmaya gidiyoruz kapora ile salı gününe kadar biri tutmuş moral sıfır oldu 9. katıda boş ama balkonu camlı değil açık ve yüksek die geri çekildik ama ben içine bayıldım çok güzeldi eğer beğendiğimiz kat tutulursa 9ikat için ısrar edicem anneme yeşil vadi diye bir yerde bi ev baktık bayıldımmm bittim acayip lüks ve fiyatta çok ii ama annem küçük dayıma uzak die istemedi biz işteyken sıkılırmış onlara yakın olsun ki sıkılmayayım istediğimde çıkıp gidebileyim o da kendine göre haklı tabii ısrar etmedim bakalım salı günü haber gelicek olmadı 9.katı istiorum neysem bizden böle bu hafta yoğun olucam giremeyebilirim bu geceden yazayım dedim hepiniziiii çokkk öpüyorummmm

Son düzenleme:
günaydın kızlar hepinize güzel bir hfata diliyorum
dün gecemiz gayet güzeldi eşim zaten eve işe girdiğinin haberiyle geldi akşam pek keyifliydi inşallah hayırlı olsun bu sefer uzuuun yıllar çalışıp emekli olsun burdan:)
şu yemekteyizdeki italyan asıllı uzun saçlı adamla çalışacak italyan firması
akşamda keyifli olduğundan bacanağın boşa atışlarına pek aldırış etmedi bi ara sorular sorup kafaya bile aldı külhanbeyimiz de asılmadık adam bırakmadı ortalıkta:)
bizde hanımlar pek keyifliydik kaynaştırdık eşlerimizi diye
hatta eşim bizede buyrun mutlaka dedi büyük gelişme:))

gunaydın
herkese hayırlı bır yıl dılerım oncelıkle
ıyı haftalar tabıı kı de

maytabım once gerılmıssın ama umdugundan guzel gecmıs aksamınız canım cok sevındım
ama asıl esının ıs haberıne sevındım ınsa allah daım olur

sedacım ev ısını buyuk olcude ılerletmıssınız
ınsa allah gonlunuze gore olur

beyazmelek gelmıs kımseler yokken
umarım daha sık gelır yanımıza

bızımde aslında monoton sayılabılecek bır haftamız gectı
cumartesı son dakıka gelmek ıcın arayan mısafırımı kabul ettım
cunku bır daha gorusme sansımız yok ataması yapılmıs kuzenım
sehır dısına gıtmeden evvel gormek ıstemıs benı bende kabul ettım
aksama kadar guzel vakıt gecırdık

dun ıse bır tek amelıyat olan teyzemı zıyaret edıp evımıze geldık
ev kedısı gıbıyız bu sıralar pek bır yere gıtmek ıstemıyoruz usenıyoruz
yaslanıyormuyuz nee

sağol lorecim amin canım
yaşlanmak değilde ben kendi adıma konuşayım ben çocuklarla biyere gidince pek bişe anlamıyorum harala güreleyle giriyoruz eve .helede avm lerde başım tutuyo hem çocuk hem kalabalık hemde kapalı alan olmasından dolayı
o yüzden bizde bu ara ev kedisi modundayız
ayyy bide dün gece çook samimi bi veli arkadaşım ikizleri var benimkinin sınıf arkadaşı hamileymiş
kız nası ağlıyo yazık çokta pimpirikli ve takıntılı kendinide biliyo yapamam diyo aldırıcak sanırım bugün randevu alıcaktı doktordan(
bikaç bişey söyledim ama ikna olurmu bilmem çok üzüldüm
sen olsayudın dedi kaldım aldırmazdım sanırım inançlarım doğrultusunda ama ömrüm giderdi Allahım imtihan etme böyle bişeyle derim hep inşallah korktuğuma uğramam

Merhaba günaydın arkidişlerim herkese senenin ilk haftasından güzel bir sene diliyorum inşallah süper bir sene geçiririz
Güzel haberler yavaş yavaş geliyor Maytabım eşinin işi hayırlı uğurlu olsun inşallah çok sevindim arkidişim
Pasinim güzel ve sakin bir haftasonu geçirmişsin dileklerin için çok teşekkür ederim cnm bnm
Bende sabah çok kötü bir rüya ile uyandım yılbaşı ertesi yatarken sabah arda uyandı ve arkamızda bulunan cama çıkarak camı açtı birden şok oldum allah korusun derin uykuda olsaydım çok korktum sanırım onunda etkisiyle böyle bir rüya gördüm hayırdır deyin kızlar ‘’arda sokağa çıkıyor ve kayboluyor mahvoluyorum parçalanıyorum hüngür hüngür ağlıyorum param parça oluyorum deli gibi arıyoruz ve daha sonra birden ortaya çıkıyor sımsıkı sarılıyorum’’ rüyanın etkisiyle yataktan fırladım bir baktım geç kalmışız hemen kocişi uyandırdım hazırlanmanın telaşı ile arda uyandı hemen aldım kucağıma sımsıkı sarılıp defalarca öptüm o ise anne gitme gitme yat diodu kuzum kelepçe gibi sardı heryerimi annemi uyandırdım zar zor ayrıldık kötü bir rüya idi ama ağlamak iyidir sevinçle yorumlanır ama allah hayır etsin cam içinde şöyle bir çözüm buldum annemlerin odasında biz yatıcaz annemler içerde yatıcak böylece sabah içerde tek kalıo biz gittikten sonra oda da yatarsa annemler içerde olucak bu şekilde daha ii olur taşınana kadar yarın haber bekliyoruz adam diğer taradfın koporası iptal derse haftaya büyük ihtimalle taşınıcaz

sedacım hayırolsun canım ardanın hareketinden dolayı görmüşsün sanırım böyle bi rüya
eğer olmazsda taşınamazsanız çocuk kilitleri var camlar için hırsız kilidide deniyo yukardan takılıyo camın üzerine çektinmi sen bile zor açıyosun ki nerde kaldı çocuk
bende de hırsız kilidi var hem çocuktan hem hırsızdn dolayı Allah korusun yavrularımızı sen anlattın ben parçalandım kuzum ya
ev işinizde hayırlı olsun canım gönlünüzden geçen neyse onu versin rabbim

maytabım cocuk aldırma durumu cok ınce bır cızgı bana gore
ınanc ve ıcınde bulunulan durum dogrultusunda degerlendırılebılır ama cok ınanclı oldugunu dusundugum ınsanların bıle aldırdıgını ogrenmek sasırtıyor bazen benı acıkcası
belkı bılmedıgımız detaylar vardır dıye dusunuyorum hep
bılemıyorum allah herkesın gonlune gore versın

sedacım aman dıkkat canım
yazın ne haberler okuduk bılıyorsun
eger pencereyı acabılıyorsa sakın yalnız bırakmayın pasamı
ruyan da hayırlara cıkar ınsa allah

Günaydın kızlar.Bu hafta yoğun olucam.Önce onu söyleyim Yılbaşı akşamı ailem bize gelecekti, geldiler ve kombim arıza yaptı.Servis parça gerekiyo dedi.Ertesi gün tatil olduğu için ve pazar günü de malum tatil olduğu için bugüne kaldı tamirat.Yani 3 gündür evimde değilim.İlk gün kardeşimde yattım.İki gündür kaynanamdayım.Yedek kaynanamda geldi Adapazarından.Gül gibi geçinip gidiyoruz işte.Çok iyi davranıyo.İş yaptırmıyo, yemekler, aperatifler.Diyetimi sabote ediyo:)) Bir yatak serdi kızlar, çeyiz gibi. Dantelli, ütülü, sakız gibi çarşaflar.Yatmaya korktum valla.Birde regl olmuştum.Çift pede koydum yatağa geçmesin diye.Sabah ilk yaptığım şey yatağa geçtimi diye bakmak oldu.En güzel tarafı kızlar yavrumla koyun koyuna uyuduk.Mis kokulumla yanak yanağa:)Kocada anasının evini özlemiş ellaam, ağzı kulaklarında.Dün ona d.günü hediyesini de aldık.Ben bot aldım, teyzesi ayakkabı aldı.. 170 Milyını bayıldım. Bizden böyle işte..

Maytabım kocişinin işi daim olsun canım:)

Sedoş inşallah gönlünüze göre olur eviniz..

Lorecim geçmiş olsun teyzene canım..

Maytabım çok sağol ama bir iki haftaya taşınabiliriz bizde haftaya kocişle son kez gidip bakıcaz ve karar vericez bende kilit olayını düşündüm ama taşınacağımız için şimdilik oda da yatmak gibi bir çözüm getirdim bakalım hakkımızda hayırlısı olsun inşallah çalışan anne olmak .çok zor çok yıpranıyor çocuklar birde arda iyice hırçın olmaya başladı sürekli vuruyor çığlık atıyor eline ne geçirirse yere fırlatıyor acayip sinirli oldu neden böle bilemiyorum doktora gidip tavsiye alsam mı die düşünüyorum çok sıkılıyor yavrum evde büyük ihtimalle b.düzüne geçelim orda yiğenim var 5 yaşında sürekli onla olur da sıkılmaz inşallah sonraki senede kreşe veriririm oyun için oda rahatlar kuzum

yasmınım allah muhabbetınızı artırsın cevrıyenle
valla ımrenmedım desem yalan olur
dusunsene ne kadar kotu davranırsa davransın sana kıymet verıyor
evınde rahat ettırıyor
ozene bozene agırlıyor
canım cektı valla
ama nerde bızımkılerde bu ıncelıkler
cok uzuluyorum karsılıklı bu dıyalogumuz olmadıgı ıcın
keske ben de bırak kızları gelınlerı olabılseydım esımın aılesının
ama dıs kapının dıs mandalı bıle olamadım
komsu kızı bıle benden ıyı muamele gorur yanlarında
neydı hatam cok merak edıyorum

neyseee
umarım kombı sorunun cozulur canım
ama bak kaynasmanıza da vesıle olmus

oww maşallah aman nazar değmesin kaynanana canım
bazen öyle anlatıyosun canavar ,bazen öyle anlatıyosun bir melek
düşünüyorum aynı insanmı diye:)))
hoş benimkide öyle ya :)
bizde gene naneyiz yani ben kırıldım
onun haberi bile yoktur Allah bilir
çok boşboğaz çok kime ne anlatılır haberi bile yok

hani bi laf vardır güvenme dostuna dostunda anlatır dostuna diye
bunda yok o önüne kim gelirse herşeyi anlatıyo
geçen kardeşi dediki herşeyinizi anlatmayın şaka yollu bile bişey demeyin bu bi uyarıydı farkettim ama ne olduğunu anlamadım söylemedide ben o kadar diyim dedi
çok fena karışık burda işler en fazla günahsız kimse onların canı yanıyo suçlular ise gerile gerile dolaşıyo
neyse gün olur devran döner .işin içinde bende varım istemesemde dahil oldum konulara

Kızlar bende bugün yoğun olucam senelik izin tablosuyla bugün ve yarında uğraşıcam 40 kişinin olunca birde izinleri 1-2 ay değişik zamanlarda olunca baya oyaladı bu iş beni ama zevk alarak yapıyorum şimdi tekrar işlere geri döneyim ara ara tekrar bakarım
Yasmincim teşekkür ederim cnm diete devam sanırsam ben iki gün diet nedir bilmedim ama bugünden itibaren tekrar sıkı sıkı devam edicem böcüklerimiz çok tatlı çokk ben koynumda yatırdığım için hep her gece eriyorum yanında o minicik elleriyle yüzümü okşayıp seviyor kuzum Allah acılarını göstermesin hiçbirimize
ara ara uğrarım yanınıza öpüyorummm hepinizi şekerlerim

Kaynana Allah için iyi bakıyo bize, çayıma kadar servis yapıyo..Az yesem geliyo hadi şundanda ye, bişi yemiyosun falan..Ama benim hakkımıda yemeyelim.İnce davranırım, en suratsız halinde bile hediyemi alır giderim, özel gün atlamam yani.Hırlar, söylenir susarım.Ben güleryüz isterim.Yaw herkese çok titiz davranır.Ütüsüz olmaz hiçbişeyi.Ben gerildim valla.Yatağa yatmaya korktum(

gun gormus ınsanın kavgası bıle kıbar olur derler de dogruymus valla
kadın ne olursa olsun ıncelıgı elınden bırakmıyor
maasallah yasmınım
gercekten bence ıyı bır gelınsın
allah nazardan saklasın canım sızı

kızlar merhaba herkeze mutlu yıllar olsun inşallah
iyi dilekler sık tekrarlanır ısrarcı olunursa kabul olurmuş Allah katında, ısrarı bırakmayın
walla 31 aralık oldu 1 ocak oldu benim için bişey farketmedi ama umarım dünya için çok şey farkeder
malum yıl sonu bizim işler yoğun bu hafta ardayla birazda ense yaptık derken işler birikti.perşembe gecesi ateşi bi geldi bi gitti cumada göndermedim oğlumu keyif yaptık evde babamız bize noel tatili verdi:86:şimdilik dişlerden ses yok iştah aynı 0,ama uykular düzeldi bakalım hayırlısı çıkacaktır diye bekliyoz

cagancuk ve polıpe hosgeldınız hatunlar

ben bugun cok usuyorum
acaba sabah dus alıp cıkıp ıse gelmemle bır alakası olabılır mı :44:

BU HAVada banyo yapılır çıkılırmı donarak ölür kalırsın walla:90:deli etin ne budun ne sert bi rüzgar esse savurur seni boğazın sularına ceplerine falan taş koy ağırlık olsun bu kış günü Allah muhafaza
:76:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…