2008 Kasım Anneleri

selam kızlar
bizde de tatil dinlenmekle geçti
öyle ki dün gece uyku tutmadı :) uykum bitmişşş
gece benimkinin de uykusu tutmadı gerisi malum
lorecimin nasihatı üzerine sevaba girdim:)))
geçen hafta rejim falan hakgetire olduk biraz
keremin doğum günü vardı
orda bir yedik zaten
yılbaşında da biraz cozuttum
derken bugune geldik
neyse arada lazım böyle
devam edecez inş.rejime:))
sedacım valla haberlerin süper
herşey gönlüne göre olsun
çocuklarımız da allaha emanetler valla
allah koruyor gözetiyor kurban olduğum

selaaam canlar yeni yılınızı tekrardan kutlar sağlık ve huzur dolu bir yıl dilerim azcıkta para olursa iyi olur tabee
piyango bileti almıştık 10 adet o şunun için bunun için derken kızıma 4 adet almıştık hepsi ona çıktı iki amorti ikide son iki rakamdan çıktı toplamda 48 tl aldık:)kızımın kumbasarına attık şaka maka
geçen saydım 470 tl si vardı hepsi bozuk para yani çoğu elimize geçeni oraya attık:)şok oldum ama görünce
neysee başka yeni yılımız güzel geçti kocininde doğum günüydü yemeğe gittik gece yarısı olmadan eve döndük
evde 3ümüz başbaşa girdik yeni yıla rabbim daha çok yeni yıllar nasip etsin herkese
başkada bişe yok işte bu kadar

hayırlı mutlu haftalar ve seneler arkadaşlar ,

yoğun bir hafta sonu bitti yogun bir hafta başladı.çalışanlardaki pazartesi sendromu ne hikmetse bendede var.hiç sevmiyorum pazartesi gününü.hafta sonundan bütün işler yığılıyor birde haftasonu rehavetini atamıyorum heralde sevmiyorum işte.

bende bugun aşure yapmaya karar verdim.ama sularım kesildi saat 4 te gelecekmiş.

arkadaşlar benim bu kuzu ayağına ne çorap giyiyo ne ev ayakkabısı ben giydiriyorum o çıkarıyor napcam bilmiyorum sizinkiler ne durumda.

maytap çok sevindim eşinin işe girmesine hayırlı olsun bol bereket ve kazançlı olsun inş.allah herkezlere hayırlı rızık kapıları açsın.

sedacım allah gönlune göre bir ev nasip etsin canım.
bende çok korkuyorum bu camlardan yazı hep bu korkuyla geçirdim.allah hepsini korusun kuzuların

yasmin ohh ne güzel allah muhabbettini zi artırsın canım.sen iyi gelinsin kayınvalidende iyi ki sana özen göstermiş.bazı sürtüşmeler anne kız arasında da olabiliyor.bizde oluyor annemle de anlaşamadığımız zamanlar oluyor yani.insanlık hali.bu arada bizim kombi de bozuk ilık suyla banyo yapıyoruz titreye titreye bakalım bu gun yarın değişecek bizimkide

lorecim boşver canım hiç duşunme insan böyle şeyleri düşününce evlilikten zevk almıyor.ben aştım yoksa kocayla sorun yaşıyorum.ilk yıllar çok ağlıyıp üzülüyordum.şimdi takmamaya çalışıyorum

offffff ya nerde bu millet,nerde bu devlet:84::84:

parmağımıda kestirdim kanıyor durmadan .benim yavruda ikide bir napalm kremmi sürelim diyip diyip krem getiriyor sürüyor balım yaaaaaa

kızlar merhaba malum yıl sonu bürolar yoğun şubatta daha hareketli olur buralar.mucize geçmiş olsun asortie hoşgeldin buralara tekrardan
passino rutubetten nem kapıyon diycemde bu sefer harbi kaşınmışın banyo yapıp çıkmışın zature olmazsan şükret ben bile at gibi hatunum öyle çıkamam walla hemen bi zancefil iç liptonun limonlu zenefili bide hap iç başlamadan kes at
:94:

tekrardan selam şekerlerim gazamız mübarek olsun sonunda bitirdim listemi şükür bende öğlen domates çorbası ve salata yedim üstünede kızlarla kahve hüplettik tam gaz devam dietime buarada diet yapanlara bi öneri günde 3 tane güneşte kurutulmuş koyu renk kayısı yiyip su için sonuç mükemmel günde 2 defa b.tuvalete çıkıyorum resmen :d kendimi acayip şiş hissediyorum şuan
annemi aradım paşam tahin pekmez almıştım ona dün beğenmemişti pek bu sabah hepsini bitirmiş sucuklu yumurta ve süt içmiş iştahı biraz açıldı gibi hastalığıda üzerinden atıyor ama bu seferde annemle babam grip oldular sırayla hepimiz geçirdik ben ikidir kenardan kurtuluyorum ballı zencefil vitamin pastil derken grip olmadan atlatıyorum şükür

asorti kızdın terk ettin dimi buraları benim ki yine krize girdi bilgisayar açılmıycak diye elime alınca gelip kapatmaya calışıyor o yuzzden koptum. elimi nasıl becerdiğimi sormuşsun doğrayıcı açık kalmış cekmecede bi şey ararken görmedim elimi güzelçe kaptırdım.açık bıraktığım için hatalıyım.

lorecim sanada geçmiş olsun.valla bu havalarda hasta olmamak mucize.

ay seda ya ne güzel maşalllah tontisine.betül hiç öyle sucuk tu falan yemez yediği şeyle belli çeşitli yiyeceğe kapalı benimki.hele bal reçel tahin pekmez tatlı olan şeyleri de yemez.aslında küçükken daha iyiydi şimdi dilinin ucuyla yokluyo öyle ağzını açıyor sinir.

nazlı melek nerelerde ikizler fırsat vermiyor herhal

polipe kolay gelsin babamdan biliyorum yıl sonu hesapları falan filah yoğunluk fazladır sizde.

Mucize hatunum slm arda da öle bal reçel sevmez tahin pekmezide şokella die yutturduk ekmekle değil kaşıkla yiyormuş şokellayıda öle yer kahvaltıyı ekmekle beraber pek yemiiyor kısaca mesela peyniri kaşarı sevmedi bir türlü ama daha ufaklar biraz büyüsüler daha da düzene girecek inşallah hepsi girmezse bizde değişik hilelerle yutturmaya çalışıcaz

MAŞALLAH ARDAYAdarısıs biizimkinin başına walla benim sıpayı ben zor kandırırım geçen krem peynirin üstüne çikolata sürdüm verdim çikolatayı yemez oldu.eşşek sıpası o beden oldu diş çıkıncaya kadar

takmamak lazım istisnai durumlar dışında ama işte onlar yemeyince biz huzursuz oluyoruz malesef neysem ben kaçar şekerler bugün boştu burası yarına dolar herhal
haydin seda süpürgesiyle kaçarrrr

polipecim benimkinin bu saate kadar yediği yemek 1 tane yumurta okadar, saat 5 halan tık yok.

seda bizimkide geçen kola diye tutturdu bende pekmezi sulandırıp verdim ama anladı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…