- 10 Ekim 2007
- 6.361
- 2.133
- 698
- 46
- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #94.181
günaydın kızlar hepinize güzel bir hfata diliyorum
dün gecemiz gayet güzeldi eşim zaten eve işe girdiğinin haberiyle geldi akşam pek keyifliydi inşallah hayırlı olsun bu sefer uzuuun yıllar çalışıp emekli olsun burdan:)
şu yemekteyizdeki italyan asıllı uzun saçlı adamla çalışacak italyan firması
akşamda keyifli olduğundan bacanağın boşa atışlarına pek aldırış etmedi bi ara sorular sorup kafaya bile aldı külhanbeyimiz de asılmadık adam bırakmadı ortalıkta:)
bizde hanımlar pek keyifliydik kaynaştırdık eşlerimizi diye
hatta eşim bizede buyrun mutlaka dedi büyük gelişme:))
Merhaba günaydın arkidişlerim herkese senenin ilk haftasından güzel bir sene diliyorum inşallah süper bir sene geçiririz
Güzel haberler yavaş yavaş geliyor Maytabım eşinin işi hayırlı uğurlu olsun inşallah çok sevindim arkidişim
Pasinim güzel ve sakin bir haftasonu geçirmişsin dileklerin için çok teşekkür ederim cnm bnm
Bende sabah çok kötü bir rüya ile uyandım yılbaşı ertesi yatarken sabah arda uyandı ve arkamızda bulunan cama çıkarak camı açtı birden şok oldum allah korusun derin uykuda olsaydım çok korktum sanırım onunda etkisiyle böyle bir rüya gördüm hayırdır deyin kızlar ‘’arda sokağa çıkıyor ve kayboluyor mahvoluyorum parçalanıyorum hüngür hüngür ağlıyorum param parça oluyorum deli gibi arıyoruz ve daha sonra birden ortaya çıkıyor sımsıkı sarılıyorum’’ rüyanın etkisiyle yataktan fırladım bir baktım geç kalmışız hemen kocişi uyandırdım hazırlanmanın telaşı ile arda uyandı hemen aldım kucağıma sımsıkı sarılıp defalarca öptüm o ise anne gitme gitme yat diodu kuzum kelepçe gibi sardı heryerimi annemi uyandırdım zar zor ayrıldık kötü bir rüya idi ama ağlamak iyidir sevinçle yorumlanır ama allah hayır etsin cam içinde şöyle bir çözüm buldum annemlerin odasında biz yatıcaz annemler içerde yatıcak böylece sabah içerde tek kalıo biz gittikten sonra oda da yatarsa annemler içerde olucak bu şekilde daha ii olur taşınana kadar yarın haber bekliyoruz adam diğer taradfın koporası iptal derse haftaya büyük ihtimalle taşınıcaz
Günaydın kızlar.Bu hafta yoğun olucam.Önce onu söyleyimYılbaşı akşamı ailem bize gelecekti, geldiler ve kombim arıza yaptı.Servis parça gerekiyo dedi.Ertesi gün tatil olduğu için ve pazar günü de malum tatil olduğu için bugüne kaldı tamirat.Yani 3 gündür evimde değilim.İlk gün kardeşimde yattım.İki gündür kaynanamdayım.Yedek kaynanamda geldi Adapazarından.Gül gibi geçinip gidiyoruz işte.Çok iyi davranıyo.İş yaptırmıyo, yemekler, aperatifler.Diyetimi sabote ediyo:)) Bir yatak serdi kızlar, çeyiz gibi. Dantelli, ütülü, sakız gibi çarşaflar.Yatmaya korktum valla.Birde regl olmuştum.Çift pede koydum yatağa geçmesin diye.Sabah ilk yaptığım şey yatağa geçtimi diye bakmak oldu.En güzel tarafı kızlar yavrumla koyun koyuna uyuduk.Mis kokulumla yanak yanağa:)Kocada anasının evini özlemiş ellaam, ağzı kulaklarında.Dün ona d.günü hediyesini de aldık.Ben bot aldım, teyzesi ayakkabı aldı.. 170 Milyını bayıldım. Bizden böyle işte..
yasmınım allah muhabbetınızı artırsın cevrıyenle
valla ımrenmedım desem yalan olur
dusunsene ne kadar kotu davranırsa davransın sana kıymet verıyor
evınde rahat ettırıyor
ozene bozene agırlıyor
canım cektı valla
ama nerde bızımkılerde bu ıncelıkler
cok uzuluyorum karsılıklı bu dıyalogumuz olmadıgı ıcın
keske ben de bırak kızları gelınlerı olabılseydım esımın aılesının
ama dıs kapının dıs mandalı bıle olamadım
komsu kızı bıle benden ıyı muamele gorur yanlarında
neydı hatam cok merak edıyorum
neyseee
umarım kombı sorunun cozulur canım
ama bak kaynasmanıza da vesıle olmus
lorecik sen hoşgeldin valla 2 saattir burdayım ben ama gelen giden yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?